Първоначално изпратено от liglioo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеИ аз малко късно отговарям ама направи разликата от 9 год и няколкото хиляди неща който са се променили за това време и пак ще си говорим за геноцид на базата на какво според теб трябва да обезценим еврото като $ и сега си е просто добре отпечатана копюра без никаква реална стоиност освен факта че тъпите китаици са се набили с много от тях та сещаш ли се ти ние трябва да си обезценим еврото за да им стане по скъп $ та тъикато те си ги имат наи много да могат още някое десетилетие да си пазаруват от европа и китаи с нереални хартиики а ние да им пращаме реални стоки, услуги и наи вече суровини и една др проста логика закакво ми е да искарвам много евра с експорт ако те трябва да са обезценени а помеждодругото цялата пазарна икономика е тотално сбъркана ама тва е една др тема
И каква е разликата с преди 2,6 тирлиона долара е разлика от QEтата затворени в трежърита, като около една трета дотук от тази сума може да кажем че е компенсиран от спасителния евро фонд... отделно имаме имотен балон в доста от страните които има още да доиздиша ... спецялно в испания 20% безработица от които половината са работили в строителния сектор и бавно пълзящи нагоре лоши кредити които с тази безработица няма как да не пълзят нагоре и много празни жилища не където им трябват за години напред продажби... а повлечът ли крак испанците ще е голяма веселба в еврозоната така че живеем в интересни времена...
пп чакай малко ще се отклоня но в това е проблема на световната икономика че китай държи юана нереално евтин и по този начин краде конкурентоспособнот от останалия свят... вече почти не остана какво да се прави и в европа освен коли и софтуер засега... "финладския ми климатик" е сглабян в китай, "италинската ми есперсо машина" филипс саеко и тя в кйтаи, гсма от китай, лаптопа ми поне е тайвански ама и те са китайци, и телевизора е сглобен в европа вероятно с доста кйтаиски части.... онзиден ходих гледах сешоари за една мацка имаше поне 50 модела филипси някакви други професионални марки казах на продавача да ми покаже някои които не е правен в китай да го купя и нямаше такъв...
а там населението не протестира срещу това че пртията кърмилница държи голяма част от тях бедни щото заминава в затвора... нямам време да го развиваме в дълъг спор
пп За останалите: форума като тръгнеш да пишеш има вграден кирлизатор точно под Заглавие:
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеАстролог, НАИВНИК
благодаря за информацията!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеliglioo, когато си пишеш мнението, точно под надписа "Съобщение" имаш вграден кирилизатор. Едно оцветено в синьо квадратче с наспис "En/BP/BG" Цъкаш с мишката на него и спи пишеш кеф ти на БДС кефти на фонетична.
а относно въпроса някой ще каже ли мнениеwww.prognozibg.net
Коментар
-
Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнениеtoq ne go polzvam mnogo no kakto i da e
nqkoi ima li mnenie za evro dolar
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениекирилизатора на ХР-то има БДС, ако пък ти трябва фонетичен лейаут , ето ти подарък от мен, екзето след стартиране го добавя към регионалните настройки. мани го тоя флекс тайп, така омазва регистъра, че ти е бедна фантазията
за да го отвориш, трябва да промениш разширението от zip на rar.
инвестора пуска зип файлове , а рар не
П.П. Според мен - всички които пишат на маймуница или на полумаймуница - ползват компютри с ограничен достъп (администрирани).Last edited by anon6706; 18.10.2011, 20:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнениеnqmam flextype na tozi komputer izvinqvam se
no kak mislite evro dolar na kade shte e
за да го отвориш, трябва да промениш разширението от zip на rar.
инвестора пуска зип файлове , а рар неAttached FilesТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеWyhhhhh
oще ли я ползвате тая шитня flextype
Кирилизирайте си комповете по
нопрмалния начин бря!!!!!!
nqkoi ima li mnenie za evro dolarwww.prognozibg.net
Коментар
-
Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнениеnqmam flextype na tozi komputer izvinqvam se
no kak mislite evro dolar na kade shte e
oще ли я ползвате тая шитня flextype
Кирилизирайте си комповете по
нопрмалния начин бря!!!!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар