IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Слушател се обажда в радиото:
    - Ало, намерих портфейл с 2000$ и лична карта на името на Петър Караиванов.
    - Искате да му ги върнете ли?
    - Не, моля, поздравете го с най-хубавата ви песен!!!!
    Аз съм българче обичам, руси каки да .........

Коментар

• Swiss forex bank

http://www.dukascopy.com/swiss/english/tv/general/

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Абе умен. И той алхимик иска да става. Но все пак не трябва да се пренебрегва факта, че последният час на търговия представлява между 25 и 30% от обема.
        Алхимик най-добре ще е !!!!
        Аз ще ти купя тон олово,
        ти ще го направиш на ЗЛАТО и
        ще си делним по 500 кила
        На сегашната дебела цена
        ще се оттеглим някъде по КАРИБИТЕ.
        Ще се пукнеш от преяждане с БАНАНИ
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Верно е , че към края на сесията
          движението са някак си по предвидимо !!!
          УМЕН МАМУН УМЕЕЕЕН !!!!!!
          Абе умен. И той алхимик иска да става. Но все пак не трябва да се пренебрегва факта, че последният час на търговия представлява между 25 и 30% от обема.

Коментар

• Мн бавно тия 2 дни

Влезнах на върха на спайка и само 26 пипса за 2 дни ..Ся ще чакам браке от канала + индикатори..
            Attached Files

Коментар

• Верно е , че към края на сесията
              движението са някак си по предвидимо !!!
              УМЕН МАМУН УМЕЕЕЕН !!!!!!
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Стоун колд, имаш ключова дума. Останалото зависи от теб.

Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Няма основен играч А и както ти каза бай Тошо всеки път е различно. Аз от доста време се опитвам да събера и структурирам инфо пък за последния час на търговия, но все нямам време Там движенията са по ясни и по силни. Искам да сведа всичко до ако в 15.45 цената е по-висока от тази в 15.30, тогиз купувай - обратното - продавай
                Мамун, а не е ли по- добре да хванеш някой имбаланс, разчитайки на конкретните факти и параметри, които ти подава спешалиста, вместо подобни вудо стъкмистики?

Коментар

• Ново късо от 1.3854
                  Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                    едно питане вси4ки знаем 4е понякога в на4алото на дадена пазарна сесия има лъжливо движение а някой да знае кои го предизвиква?основния играч който се подготвя да влезне или останалите играчи поемат в една посока а основния играч обръшта посоката?
                    Няма основен играч А и както ти каза бай Тошо всеки път е различно. Аз от доста време се опитвам да събера и структурирам инфо пък за последния час на търговия, но все нямам време Там движенията са по ясни и по силни. Искам да сведа всичко до ако в 15.45 цената е по-висока от тази в 15.30, тогиз купувай - обратното - продавай

Коментар

• знам че е трудно да се отговори на питането ми но ми текат едни мисли непринудено но явно трябва да питам някой маркет мейкър
                      молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                        Няма никакво споразумение за увеличение на размера на гаранционния фонд EFSF до 2000 милиарда евро, противно на информацията, разпространена от Guardian. Това категорично заявяват пред Reuters двама високопоставени европейски дипломати.

Източниците твърдят: „Информацията е грешна. Няма сделка“. Снощи Guardian вдигна с няколкостотин пункта борсовите индекси на Wall Street, твърдейки, че Франция и Германия са постигнали споразумение за увеличаване на спасителния чадър над еврозоната.

Евроепйските дипломати обясняват: не е лесно нещо да се увеличи капацитетът на фонда EFSF от настоящите 440 млрд. евро. „Наивни сте, ако мислите, че просто можете да направите някакви изчисления и да се появите с хубавата кръгла сума 2 трилиона. Нещата изобщо не са толкова прости“.

В този случай се казва-важен е слуха а не факта.

Те преди няколко месеца щяха да се изтрепат ,когато искаха да го вдигнат спасителния фонд на 750 милиарда,та за 2 трилиона ще е страшно

Коментар

• Независимо от долната новина Еврото срещу долара го влече около 40
                          Доларовит индекс както писах наскоро плаче да се срине! Дано!

Коментар

• Няма никакво споразумение за увеличение на размера на гаранционния фонд EFSF до 2000 милиарда евро, противно на информацията, разпространена от Guardian. Това категорично заявяват пред Reuters двама високопоставени европейски дипломати.

Източниците твърдят: „Информацията е грешна. Няма сделка“. Снощи Guardian вдигна с няколкостотин пункта борсовите индекси на Wall Street, твърдейки, че Франция и Германия са постигнали споразумение за увеличаване на спасителния чадър над еврозоната.

Евроепйските дипломати обясняват: не е лесно нещо да се увеличи капацитетът на фонда EFSF от настоящите 440 млрд. евро. „Наивни сте, ако мислите, че просто можете да направите някакви изчисления и да се появите с хубавата кръгла сума 2 трилиона. Нещата изобщо не са толкова прости“.

Коментар

едно питане вси4ки знаем 4е понякога в на4алото на дадена пазарна сесия има лъжливо движение а някой да знае кои го предизвиква?основния играч който се подготвя да влезне или останалите играчи поемат в една посока а основния играч обръшта посоката?
                              Спешалиста/ите.

Коментар

Всички знаем че всеки път е различно и съвета ми е не си блъскай главата с нещо което никой няма да ти каже поради простата причина че никой не знае
                                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Working...
                                X