За индекси съм съгласен, че в рамките на неколко часа е закъснението, но цени на комодитата продължават да си ги съобщават с 24 часа закъснение. Демек съобщават“златото рязко поскъпна- щот било сигурна инвестиция”, пък то през същия ден си се сринало с 50-100$.както и да е. радва ме ,че все повече включват борсови новини, и по-малко вече наблягат на новини от типа –“Роми крадат грозде…”
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеПичове, не знам дали сте забелязали, но от скоро по БТВ дават доста добра и своевременна информация за борсите. Преди това новините идваха с 1-2 дни закъснение и умирах от смях.
а сега са само с 24 часа назаде--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеЕл-Ериан обяснява, че частните и някои публични кредитори са свили сериозно краткосрочните кредити за френските банки. Има ги и всичките знаци за масово изтегляне на средства от банките в страната. Ако това продължи, финансовите институции трябва драстично да прекроят балансите си, още повече, че и дребните вложители ще бъдат изкушени да последват институционалните. Това означава, че Европа може да изпадне в сериозна банкова криза, която допълнително да подхранва дълговите проблеми и оттам да влоши перспективите пред световната икономика, заключава Ел-Ериан.
http://www.investor.bg/news/article/123438/334.html
Къде ги видя тоз челяк тез знаци ?
ами сименс са си дръпнали едни 5 милярда от една френска банка ама не било защото и нямали доверие маи за фолксваген имаше някакви такива слухове
Коментар
-
Ел-Ериан обяснява, че частните и някои публични кредитори са свили сериозно краткосрочните кредити за френските банки. Има ги и всичките знаци за масово изтегляне на средства от банките в страната. Ако това продължи, финансовите институции трябва драстично да прекроят балансите си, още повече, че и дребните вложители ще бъдат изкушени да последват институционалните. Това означава, че Европа може да изпадне в сериозна банкова криза, която допълнително да подхранва дълговите проблеми и оттам да влоши перспективите пред световната икономика, заключава Ел-Ериан.
http://www.investor.bg/news/article/123438/334.html
Къде ги видя тоз челяк тез знаци ?Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеПокупка на швейцарци срещу долари според менАй ся да видим кое БНБ е по-силно
швейка скоро ще се разделя с мерацитена БНБ -то
аз си мисля че ще им става все по-нанагорно на швейковете да удържат положението и ... и .,,, белия флаг тропа на вратата
незнам само кога пак швейка ще започне да мачка и еврото и дойляра
ще са 'убави фигури
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеПокупка на швейцарци срещу долари според менАй ся да видим кое БНБ е по-силно
П.П>МАМУН може и да си прав
Въпроса стои, и сигурно го правят
за да ми прецакат кефа с
ЛЕГЕНДАРНОТО
1.333333333333333333333333333
Last edited by bgg_red; 22.09.2011, 17:08.--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от a4o_bet@abv.bg Разгледай мнениеЕблев зарад тая система неможе да влезнеш на пазар.>>>затуй по хубаво да я чакам
ПП. Все пак това е система за контрене на тренда и трябва да се чака камата да се забие че може да се порежаLast edited by Ебльо Еблев; 22.09.2011, 17:00.Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеКорекцията май ще почне от 1,3288 или за по сигурно от 1,3324 >>> но ще си чакам системката да каже дълги и тогазДжак пота идва с изненадата
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеНякой да не е решил да фалирга банк оф швейкАс съм сложил дебели къси под 1.2000 ако настане пробив
на колко ти е стопа?Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЧадо, първо чакай
ЛЕГЕНДАРНОТО
1.3333333333333333
пък след това каквото
САБЯ покажеХората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеАз хванах предното късо от 1.45 до 1.36 и облажих, обаче сега пропуснах да вляза 1.37 и седя като шматарок и се ослушвам.Аз си имам оправдателни причини за пропуска ама нейсе...кво ма топли??????
днес цяла сутрин само дзяпам късите и чак преди малко взех няколко пипа
ма и на тва съм доволен , плана за деня е изпълнен и почвам бирюхитеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеАз се чудя дали всичкото дето
става не е от централното управление на сините Крави
Продават швейцарци за евра, а с еврата купуват долари
Поне така почна,,,,,,,,,,,
Мнения !!!!Ай ся да видим кое БНБ е по-силно
Коментар
Коментар