IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За индекси съм съгласен, че в рамките на неколко часа е закъснението, но цени на комодитата продължават да си ги съобщават с 24 часа закъснение. Демек съобщават“златото рязко поскъпна- щот било сигурна инвестиция”, пък то през същия ден си се сринало с 50-100$.както и да е. радва ме ,че все повече включват борсови новини, и по-малко вече наблягат на новини от типа –“Роми крадат грозде…”

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Пичове, не знам дали сте забелязали, но от скоро по БТВ дават доста добра и своевременна информация за борсите. Преди това новините идваха с 1-2 дни закъснение и умирах от смях.
      МАМУН преди бяха с 1-2 дни закъснение,
      а сега са само с 24 часа назаде
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
        Ел-Ериан обяснява, че частните и някои публични кредитори са свили сериозно краткосрочните кредити за френските банки. Има ги и всичките знаци за масово изтегляне на средства от банките в страната. Ако това продължи, финансовите институции трябва драстично да прекроят балансите си, още повече, че и дребните вложители ще бъдат изкушени да последват институционалните. Това означава, че Европа може да изпадне в сериозна банкова криза, която допълнително да подхранва дълговите проблеми и оттам да влоши перспективите пред световната икономика, заключава Ел-Ериан.
        http://www.investor.bg/news/article/123438/334.html

Къде ги видя тоз челяк тез знаци ?

ами сименс са си дръпнали едни 5 милярда от една френска банка ама не било защото и нямали доверие маи за фолксваген имаше някакви такива слухове
        mWPCloud.com

Коментар

• Пичове, не знам дали сте забелязали, но от скоро по БТВ дават доста добра и своевременна информация за борсите. Преди това новините идваха с 1-2 дни закъснение и умирах от смях.

Коментар

• Ел-Ериан обяснява, че частните и някои публични кредитори са свили сериозно краткосрочните кредити за френските банки. Има ги и всичките знаци за масово изтегляне на средства от банките в страната. Ако това продължи, финансовите институции трябва драстично да прекроят балансите си, още повече, че и дребните вложители ще бъдат изкушени да последват институционалните. Това означава, че Европа може да изпадне в сериозна банкова криза, която допълнително да подхранва дълговите проблеми и оттам да влоши перспективите пред световната икономика, заключава Ел-Ериан.
            http://www.investor.bg/news/article/123438/334.html

Къде ги видя тоз челяк тез знаци ?
            Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Покупка на швейцарци срещу долари според мен Ай ся да видим кое БНБ е по-силно
              зависи колко голямо ще е движението и '' паниката '' от разането на ликвидността -- мисля тва движи пазара ....
              швейка скоро ще се разделя с мераците на БНБ -то
              аз си мисля че ще им става все по-нанагорно на швейковете да удържат положението и ... и .,,, белия флаг тропа на вратата
              незнам само кога пак швейка ще започне да мачка и еврото и дойляра
              ще са 'убави фигури

Коментар

За кво им са тез швейцарци на тез швейцарци
                П.П>МАМУН може и да си прав
                Въпроса стои, и сигурно го правят
                за да ми прецакат кефа с
                ЛЕГЕНДАРНОТО
                1.333333333333333333333333333
                Last edited by bgg_red; 22.09.2011, 17:08.
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от a4o_bet@abv.bg Разгледай мнение
                  Еблев зарад тая система неможе да влезнеш на пазар.
                  така е Ачо ама на нея профита е голем >>>затуй по хубаво да я чакам
                  ПП. Все пак това е система за контрене на тренда и трябва да се чака камата да се забие че може да се порежа
                  Last edited by Ебльо Еблев; 22.09.2011, 17:00.
                  Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                    Корекцията май ще почне от 1,3288 или за по сигурно от 1,3324 >>> но ще си чакам системката да каже дълги и тогаз
                    Еблев зарад тая система неможе да влезнеш на пазар.
                    Джак пота идва с изненадата

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                      Някой да не е решил да фалирга банк оф швейк Ас съм сложил дебели къси под 1.2000 ако настане пробив
                      опасно тук бе
                      на колко ти е стопа?
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Нова къса(ама тази е малко дървена , така че съм се приготвил че курса може да тръгне директно за 1.35) от 1.3440 цел 1.3400
                        Успех на всички

Коментар

• Чакаме FRBNY да отрекат слуха

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Чадо, първо чакай
                            ЛЕГЕНДАРНОТО
                            1.3333333333333333
                            пък след това каквото
                            САБЯ покаже
                            Корекцията май ще почне от 1,3288 или за по сигурно от 1,3324 >>> но ще си чакам системката да каже дълги и тогаз

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                              Аз хванах предното късо от 1.45 до 1.36 и облажих, обаче сега пропуснах да вляза 1.37 и седя като шматарок и се ослушвам.Аз си имам оправдателни причини за пропуска ама нейсе...кво ма топли??????
                              пълно щастие няма
                              днес цяла сутрин само дзяпам късите и чак преди малко взех няколко пипа
                              ма и на тва съм доволен , плана за деня е изпълнен и почвам бирюхите
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                Аз се чудя дали всичкото дето
                                става не е от централното управление на сините Крави
                                Продават швейцарци за евра, а с еврата купуват долари
                                Поне така почна,,,,,,,,,,,

Мнения !!!!

Коментар

Working...
                                X