If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
През септември 2008-ма така купи preferred stocks на GS за също 5млрд, ако не ме лъже паметта и направи страхотна сделка, макар в даден момент да не изглеждаха по този начин нещата.
Сега знаеш ли конкретните параметри на сделката и какъв точно актив е купил? 100% пак си е вързал гащите, просто и аз не следя там, за да съм в час с детайлите (дребният шрифт под заглавието). Определено не е отишъл в някой бъкет, за да си купи комъна през маржин.
Сделката е за преференциални акции мисля с 6% дивидент и права за около 700 милиона акции на банката, при цена от 7,14 долара май беше за 10 години
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
ще ви дам пример за това колко кофти инвестира бъфет.преди около няма и месец бъфет купи акции на банк оф америка за 5 милиярда долара на цена 7.20.сега цената е 5.25.познайте колко е вътре за 3 седмици господина,а тя акцията има още бая надолу
През септември 2008-ма така купи preferred stocks на GS за също 5млрд, ако не ме лъже паметта и направи страхотна сделка, макар в даден момент да не изглеждаха по този начин нещата.
Сега знаеш ли конкретните параметри на сделката и какъв точно актив е купил? 100% пак си е вързал гащите, просто и аз не следя там, за да съм в час с детайлите (дребният шрифт под заглавието). Определено не е отишъл в някой бъкет, за да си купи комъна през маржин.
Коментар