Преди 3470 и ако го даде изобщо ще слезем под 3400 мисля
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеТенкс дано пак изляза прав
вероятно и повече ще дадеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобрутро! И кафе пием, и цигари пушимБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНяма да ти дудна. Предният път ти беше прав и сделката ти щеше да излезе. Успех!Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеАз съм принципен челяк >>>що да взема 260 кат мога 300 да взема>>> туй са още 3 по 40 долара >> значи още 120 долара повече или една убава елитна мома
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТез 260 пипса твои ли са???Ами вземи ги бре амсалак
Вземай ги и да тръгваме у верната посока, че и ние деца раним
>>> туй са още 3 по 40 долара >> значи още 120 долара повече или една убава елитна мома
Last edited by Ебльо Еблев; 07.10.2011, 08:43.Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеДюбрю ютрю
Ша видим ли мойто 1,3471 ??? Вълшебната кака на Стамбуракис видехте ли дека стои ?>>>>>> точно на 61 фибо от 1,3689 до 1,3146
Стембето казва надоле сме после >>>ама нека първо да даде мойто де
Ами вземи ги бре амсалак
Вземай ги и да тръгваме у верната посока, че и ние деца раним
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеА този как е???
Онова дет си кмет е по добро !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Ставайте да пием кайве!!!
Успешен ден на всички!
ПП: Реда няма да го будим, нека се наспиLast edited by Nekaduren Astrolog; 07.10.2011, 07:34.Купувам наденици!!!!!!
Коментар
Коментар