Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от know how Разгледай мнениеняма никакво значение дали ще се "надува" или "спука".
няма как да знам, че се обиждаш на балон
относно въпроса ти. мнението ми е, че около предишен значим връх или дъно, цената
рядко зарейнджва, което е добре за стопаджийска тактика. дори и да позарейнджи, очакваните около двеста кинта ход в някоя от двете посоки могат да избият загубите от няколко ударени стопа по 10 примерно кинта и да докарат кяр.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеноу хау,
за каква хипотеза става въпрос
че ще гръмне или че ще се надуе още
това са две противоположни неща
ако не поясниш какво имаш предвид няма как да те разбераwww.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениезлатото е балонБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от know how Разгледай мнениеА може ли да представиш първо доказателството на своята хипотеза?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеся основния философски въпрос е
ще гръмне ли или ще се надуе ощеwww.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнениеТъй като си позволих волността да прогнозирам, се налага да се коригирам.
Да го кажа така: "не са разумни мислите за продажба на злато, в каквато и му форма в момента".
Не е препоръка!
П.С. Схемата пак трябва да се е изгубил. Дано не е на голяма загуба тоз път.
П.П.С.
Някой питаше за процентите приложения на златото. Ето ги:
Бижутерия - 52%
Инвестиционно - 19%
Централни банки резерв - 16%
Индустриални цели - 11%
Неидентифицирано - 2%
Това, което се забелязва е, че централните банки имат прекалено малко злато при евентуално преминаване към златен стандарт ....Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Нали се сещаш , че те няма да излязат по снбс и да кажат съсипваме долара..те изкат да го направят без да има масова паника[/QUOTE]
В Уилкилиикс го има като документ
http://cables.mrkva.eu/cable.php?id=204405
Може да се използва преводача на браузъра ,който не разбира всичко .Добре е да се прочете
Коментар
-
Създаването на нова валута зад, която стои златото...но чакайте златото не е достатъчно трябва им и нещо което има достатъчно голяма стойност за да стои зад новите пари...Отговора е земя. Американското правителство изкупи 50% от лошите ипотеки в Америка и купува още(национализация на земята)..Което значи,че до края на това десеттилетие може да има нова валута подкрепена от златото и земята което значи,че стойността на тези притежания ще стане огромна. Благодаря за вниманието[/QUOTE]
И аз да добавя нещоПенсионните фондове в света управляват 31 трилиона долара .0.15 процента са в злато
Да решат само да го удвоят ще купят 90 милиарда в злато
Да включим застрахователи,хедж фондове и държавни инвестиционни фондове с предположение за актив в зелено от около 23 трилиона долара
И те горките са под процент в злато
Като ходите да купувате злато стъпвайте тихичко ей ,да не се събудят ,че ....
И така пигмеите на БНБ със сегашна цена 180 лв .са си евтиния
Мнението ,нали знаете,не е препоръка
[/QUOTE]
Нали се сещаш , че те няма да излязат по снбс и да кажат съсипваме долара..те изкат да го направят без да има масова паника
Коментар
-
[/QUOTE]Създаването на нова валута зад, която стои златото...но чакайте златото не е достатъчно трябва им и нещо което има достатъчно голяма стойност за да стои зад новите пари...Отговора е земя. Американското правителство изкупи 50% от лошите ипотеки в Америка и купува още(национализация на земята)..Което значи,че до края на това десеттилетие може да има нова валута подкрепена от златото и земята което значи,че стойността на тези притежания ще стане огромна. Благодаря за вниманието[/QUOTE]
И аз да добавя нещоПенсионните фондове в света управляват 31 трилиона долара .0.15 процента са в злато
Да решат само да го удвоят ще купят 90 милиарда в злато
Да включим застрахователи,хедж фондове и държавни инвестиционни фондове с предположение за актив в зелено от около 23 трилиона долара
И те горките са под процент в злато
Като ходите да купувате злато стъпвайте тихичко ей ,да не се събудят ,че ....
И така пигмеите на БНБ със сегашна цена 180 лв .са си евтиния
Мнението ,нали знаете,не е препоръка
Last edited by dani de vito; 04.09.2011, 22:53.
Коментар
Коментар