IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• златото - двоен връх?

Коментар

• Първоначално изпратено от tihomirn Разгледай мнение
      що ми се струва че докато си блъскаме главите 200 или 2000 пък даже и 5000 или 500 то за една седмица голда ходи от 1790 до 1840 нагоре надолу и докато лапат мухите някои други правят пари .
      А тези 50$ рейндж колко ли % са ?
      www.finance5.bg

Коментар

• що ми се струва че докато си блъскаме главите 200 или 2000 пък даже и 5000 или 500 то за една седмица голда ходи от 1790 до 1840 нагоре надолу и докато лапат мухите някои други правят пари .

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          нещо нервен ми се виждаш. пак почна с обидите. ся свои пари ли губиш или чужди
          Нервен ли ? Я гледай колко усмивки имаше в поста ми за който говориш !!!

Ма ти на свиня ли се обиждаш сега ? То е като "ром" да се обиди, че съм му казал циганин
          www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от know how Разгледай мнение
            Едва ли ще си в "играта" до тогава. Отдавна ще си станал част от хранителната верига свински. Критичен период от живота на свинете е месец декември - всяка година

Абе между 15 и 31 декември страшно освинване става..... и се полива добре с червено винце...............хмммм....................
            нещо нервен ми се виждаш. пак почна с обидите. ся свои пари ли губиш или чужди
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от jose Разгледай мнение
              Да не забравяме че преди 10-12г. златото беше 250 ам.долара.Какво се е променило от тогава освен че измислиха I-phone.
              А ........ нищо не са измислили. Просто дойде време да се плащат масрафите.....
              www.finance5.bg

Коментар

• Да не забравяме че преди 10-12г. златото беше 250 ам.долара.Какво се е променило от тогава освен че измислиха I-phone.
                Състраданието не е добродетел

Коментар

Като падне на 250 минавам от вашия отбор.
                  Едва ли ще си в "играта" до тогава. Отдавна ще си станал част от хранителната верига свински. Критичен период от живота на свинете е месец декември - всяка година

Абе между 15 и 31 декември страшно освинване става..... и се полива добре с червено винце...............хмммм....................
                  Last edited by know how; 14.09.2011, 20:03.
                  www.finance5.bg

Коментар

То ако стане така няма да е лошо щото за без пари ще се напазарува един метричен тон

Коментар

• Първоначално изпратено от valk Разгледай мнение
                      Недей така че shemata ще получи сърцебиние, а ритъма на сърцето му се увеличава с всеки изминал долар нагоре, и по прости сметки ако стигне 2500 долара ще има пуккк за нечие сърце и разбира се клинична смърт
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                        Целта е 2500$ за унци до края на годината.
                        Недей така че shemata ще получи сърцебиние, а ритъма на сърцето му се увеличава с всеки изминал долар нагоре, и по прости сметки ако стигне 2500 долара ще има пуккк за нечие сърце и разбира се клинична смърт

Коментар

• Първоначално изпратено от jose Разгледай мнение
                          Много скоро най-често споменаваната дума ще е дефлация.Освен това на седмична и на месечна графика златото е свръх свръх купено.
                          +1
                          tnm

Коментар

• Много скоро най-често споменаваната дума ще е дефлация.Освен това на седмична и на месечна графика златото е свръх свръх купено.
                            Състраданието не е добродетел

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              Gold = 500$
                              и стига писа туй 500 ,че като си чета глупостите се смея. ама като взема да чета твойте .... се просълзявам и ми се смеят други тука
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• шемата ко стана с цъка ве?
                                стига гледа тез графики кат змия мишок.
                                тя цената от тебе не смей да мръдне.а посегнала да рипне ше начупиш клавиатурата.ай мирясвай малко с тез къси затвори него комп. че да напрайме някой долар и ние с дългите
                                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Working...
                                X