златото - двоен връх?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tihomirn Разгледай мнениещо ми се струва че докато си блъскаме главите 200 или 2000 пък даже и 5000 или 500 то за една седмица голда ходи от 1790 до 1840 нагоре надолу и докато лапат мухите някои други правят пари .www.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениенещо нервен ми се виждаш. пак почна с обидите. ся свои пари ли губиш или чужди
Ма ти на свиня ли се обиждаш сега ? То е като "ром" да се обиди, че съм му казал циганинwww.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от know how Разгледай мнениеЕдва ли ще си в "играта" до тогава. Отдавна ще си станал част от хранителната верига свински. Критичен период от живота на свинете е месец декември - всяка година
Абе между 15 и 31 декември страшно освинване става.....и се полива добре с червено винце...............хмммм....................
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от jose Разгледай мнениеДа не забравяме че преди 10-12г. златото беше 250 ам.долара.Какво се е променило от тогава освен че измислиха I-phone.www.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКато падне на 250 минавам от вашия отбор.
Абе между 15 и 31 декември страшно освинване става.....и се полива добре с червено винце...............хмммм....................
Last edited by know how; 14.09.2011, 20:03.www.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКато падне на 250 минавам от вашия отбор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valk Разгледай мнениеНедей така че shemata ще получи сърцебиние, а ритъма на сърцето му се увеличава с всеки изминал долар нагоре, и по прости сметки ако стигне 2500 долара ще има пуккк за нечие сърце и разбира се клинична смъртБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеЦелта е 2500$ за унци до края на годината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jose Разгледай мнениеМного скоро най-често споменаваната дума ще е дефлация.Освен това на седмична и на месечна графика златото е свръх свръх купено.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеGold = 500$
се смея. ама като взема да чета твойте ...
. се просълзявам и ми се смеят други тука
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
шемата ко стана с цъка ве?
стига гледа тез графики кат змия мишок.
тя цената от тебе не смей да мръдне.а посегнала да рипне ше начупиш клавиатурата.ай мирясвай малко с тез къси затвори него комп. че да напрайме някой долар и ние с дългитеИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар