IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• на помощ ще дойде $, който дълго се задържа около 1.43... ако движението към 1.38 се окаже "литкане" - може да пробие коридора си нагоре и да подгоно 1.60+ ... което ще налее масло в огъня...

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
      вероятността златото и акциите да дръпнат заедно надолу не е за пренебрегване...
      Разбира се, че има такава вероятност всичко да дръпне надолу! Но това ще е поправителна сесия за проспалите семестъра! А знаеш, кои ходят на поправителни сесии?
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от know how Разгледай мнение
        К'о речи ? Я пак !
        вероятността златото и акциите да дръпнат заедно надолу не е за пренебрегване...

Коментар

по принцип краставиците в момента вървят на 0.40лв ... говоря за обща тенденция... 2005 - 2007 златото и акциите движат ръка за ръка... предполагам, че подобно движение ни очаква в близко бъдеще..
          К'о речи ? Я пак !
          www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Така е. Явно и ти разбираш от психология, като мен.
            Една основна част от обучението в моите курсове е именно Психология на пазара и поведени на участниците и масите
            www.finance5.bg

Коментар

И на кои точно акции? От кой индекс? Питам само, защото сурнем ли се надолу поне 40-50% спад в индексите ни чака. Аз понеже само индекси търгувам, та за това за тях говоря и питам кои акции да купуваме
              по принцип краставиците в момента вървят на 0.40лв ... говоря за обща тенденция... 2005 - 2007 златото и акциите движат ръка за ръка... предполагам, че подобно движение ни очаква в близко бъдеще..

Коментар

Имаш твърде високо мнение за себе си амиго.
                Така е. Явно и ти разбираш от психология, като мен.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

в подобна ситуация съм сколонен да наблюдавам от "първия ред" ... отколкото да съм в играта... ако обаче станем свидетели на известно движение надолу (заедно с фондовете боси) бих посъветвал - преминаване на акции!
                  И на кои точно акции? От кой индекс? Питам само, защото сурнем ли се надолу поне 40-50% спад в индексите ни чака. Аз понеже само индекси търгувам, та за това за тях говоря и питам кои акции да купуваме
                  www.finance5.bg

Коментар

Аз я гледам все нея. И това което виждам е много слада съпротива на 1920 $ и предстояща атака на 1960/80
                    в подобна ситуация съм сколонен да наблюдавам от "първия ред" ... отколкото да съм в играта... ако обаче станем свидетели на известно движение надолу (заедно с фондовете боси) бих посъветвал - преминаване на акции!

Коментар

погледни на дневната графика ... предполагам, че "знаеш как"...
                      Аз я гледам все нея. И това което виждам е много слада съпротива на 1920 $ и предстояща атака на 1960/80
                      www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        щом продължаваш значи предположението ми е по скоро вярно
                        Най-сериозни загуби на форекса се реализират заради голямо ЕГО. На това уча всички които карат курс при мен. На теб ти го казвам безплатно (само това де ).
                        Имаш твърде високо мнение за себе си амиго.
                        www.finance5.bg

Коментар

Не - осморен е, ама още не е "нарисуван"
                          погледни на дневната графика ... предполагам, че "знаеш как"...

Коментар

• Първоначално изпратено от jose Разгледай мнение
                            Да не забравяме че преди 10-12г. златото беше 250 ам.долара.Какво се е променило от тогава освен че измислиха I-phone.
                            Ааааа, много неща са се случили. Преди САЩ да нападнат и да окупират Ирак барел нефт бе стигнал до под 10 долара парчето.... Сега е 110! Значи... Щом тогава златото е било 250, редно е сега да е над 2500!

Освен това президента Буш наду така Щатския дълг че по време на неговата администрация дълговете на Щатската хазна бяха по-големи от дълговете на всички Щатски администрации след Втората световна ВЗЕТИ ЗАЕДНО! А.... и да добавя... Президентът Обама така разду този дълга че по време на неговата администрация дълговете на Щатската хазна станаха по-големи от дълговете на всички администрации ДО НЕГО /включително и тази на Буш/ взети заедно.... А иначе... нищо особено не е станало. Само някои хора са проспали времето в дълбок сън и нищо не са усетили!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Нервен ли ? Я гледай колко усмивки имаше в поста ми за който говориш !!!

Ма ти на свиня ли се обиждаш сега ? То е като "ром" да се обиди, че съм му казал циганин
                              щом продължаваш значи предположението ми е по скоро вярно
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

златото - двоен връх?
                                Не - осморен е, ама още не е "нарисуван"
                                www.finance5.bg

Коментар

Working...
                                X