на помощ ще дойде $, който дълго се задържа около 1.43... ако движението към 1.38 се окаже "литкане" - може да пробие коридора си нагоре и да подгоно 1.60+ ... което ще налее масло в огъня...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнениевероятността златото и акциите да дръпнат заедно надолу не е за пренебрегване...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от know how Разгледай мнениеК'о речи ? Я пак !
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнениепо принцип краставиците в момента вървят на 0.40лв... говоря за обща тенденция... 2005 - 2007 златото и акциите движат ръка за ръка... предполагам, че подобно движение ни очаква в близко бъдеще..
www.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТака е. Явно и ти разбираш от психология, като мен.www.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от know how Разгледай мнениеИ на кои точно акции? От кой индекс? Питам само, защото сурнем ли се надолу поне 40-50% спад в индексите ни чака. Аз понеже само индекси търгувам, та за това за тях говоря и питам кои акции да купуваме... говоря за обща тенденция... 2005 - 2007 златото и акциите движат ръка за ръка... предполагам, че подобно движение ни очаква в близко бъдеще..
Коментар
-
Първоначално изпратено от know how Разгледай мнениеИмаш твърде високо мнение за себе си амиго.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнениев подобна ситуация съм сколонен да наблюдавам от "първия ред" ... отколкото да съм в играта... ако обаче станем свидетели на известно движение надолу (заедно с фондовете боси) бих посъветвал - преминаване на акции!www.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от know how Разгледай мнениеАз я гледам все нея. И това което виждам е много слада съпротива на 1920 $ и предстояща атака на 1960/80
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнениепогледни на дневната графика ... предполагам, че "знаеш как"...www.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениещом продължаваш значи предположението ми е по скоро вярно).
Имаш твърде високо мнение за себе си амиго.www.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от know how Разгледай мнениеНе - осморен е, ама още не е "нарисуван"
Коментар
-
Първоначално изпратено от jose Разгледай мнениеДа не забравяме че преди 10-12г. златото беше 250 ам.долара.Какво се е променило от тогава освен че измислиха I-phone.
Освен това президента Буш наду така Щатския дълг че по време на неговата администрация дълговете на Щатската хазна бяха по-големи от дълговете на всички Щатски администрации след Втората световна ВЗЕТИ ЗАЕДНО! А.... и да добавя... Президентът Обама така разду този дълга че по време на неговата администрация дълговете на Щатската хазна станаха по-големи от дълговете на всички администрации ДО НЕГО /включително и тази на Буш/ взети заедно.... А иначе... нищо особено не е станало. Само някои хора са проспали времето в дълбок сън и нищо не са усетили!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от know how Разгледай мнениеНервен ли ? Я гледай колко усмивки имаше в поста ми за който говориш !!!
Ма ти на свиня ли се обиждаш сега ? То е като "ром" да се обиди, че съм му казал циганинБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнениезлатото - двоен връх?www.finance5.bg
Коментар
Коментар