IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• игра си играйш а?
    с пари си играйш
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
      Е що направо не го окъсиш са 1800 до 1600 , да не стоят парите само зян, докато го чакаш да стане 1600 че да купуваш на дълго
      щото никога не играя на късо и не играя със стопове и не търгувам с маржин
      Мнението си е мое, но загубите са за Ваша сметка :P

Коментар

• Първоначално изпратено от jose Разгледай мнение
        Но според мен се задава сериозна дефлация при което златото е безпреспиктивно.
        Казва се бифлация и я наблюдаваме отдавна. Изразява се в дефлация на всички активи които населението притежава като коли, жилища и други НИ и инфлация на всички продукти и услуги, които се налага да купува ежедневно като храни, горива, административни услуги, данъци и режийни разходи като ток, вода, отопление...
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
          ... ако тръгне да става по-лошо - златото може да си смени името си на "воденичен камък" (тежко е) и не става да го готвиш...
          Разбира се, но като го сготвиш не се променя, остава си злато. Докато хартишките /наречени банкноти/ като ги сготвиш нито за ядене стават нито пък за нещо друго!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Само нещо дето бъркате кризите.До сега а и все още се очаква кризата да доведе до висока инфлация при което златото е убежище срещу обезценяващите се хартийки.Но според мен се задава сериозна дефлация при което златото е безпреспиктивно.
            Състраданието не е добродетел

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
              живота е река - ние сме живеем с тази река - твоята къща е по-нависко и виждаш едно, моята е по-ниско и виждам друго - даваме оценка на едно и също нещо... като единствената разлика е гледната точка, а тя реката си е тя...

каква криза по-голяма от това? какъв по-забаван ръстеж от този в момента? ... ако тръгне да става по-лошо - златото може да си смени името си на "воденичен камък" (тежко е) и не става да го готвиш...

каквото било - било, който се изплашил - изплашил... който ял дървото - ял...

2000 е огромна психологическа граница, който чака педантично 2000.00, може и да не дочака... това виждам аз..
              ... тя кризата сега почва.от мойта къща тъй виждам аз...реката
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                ...
                Кризата се задълбочава, а колкото по голяма криза, толкова повече инвеститори ще търсят спасение. ..
                живота е река - ние сме живеем с тази река - твоята къща е по-нависко и виждаш едно, моята е по-ниско и виждам друго - даваме оценка на едно и също нещо... като единствената разлика е гледната точка, а тя реката си е тя...

каква криза по-голяма от това? какъв по-забаван ръстеж от този в момента? ... ако тръгне да става по-лошо - златото може да си смени името си на "воденичен камък" (тежко е) и не става да го готвиш...

каквото било - било, който се изплашил - изплашил... който ял дървото - ял...

2000 е огромна психологическа граница, който чака педантично 2000.00, може и да не дочака... това виждам аз..

Коментар

• Първоначално изпратено от vinsa Разгледай мнение
                  Гледайки седмичната графика и ясно очертаната долна тренд линия, не бих купувал на цена над 1600, и то предпазливо не на юруш.
                  Нещо не ти е верен анализа........... нямало да купуваш над 1600.......... Златото се е насочило към 2000 съвсем уверено, е разбира се ще има корекции, едни ще избиват печалби, други ще избиват загуби, но 2000 са абсолютно сигурни за нова година.

Кризата се задълбочава, а колкото по голяма криза, толкова повече инвеститори ще търсят спасение. Единственото спасение е в истинските пари........... нищо че Бернанке разправя, че златото не било пари........... не го слушайте Бернанке. Златото е пари и точно тоя тъпак сигурно най много злато е нагушил........... при това физическо злато.

Твърдението, че златото не е пари е точно толкова смешно, колкото някой ако каже че Слънцето не е звезда .

Коментар

Гледайки седмичната графика и ясно очертаната долна тренд линия, не бих купувал на цена над 1600, и то предпазливо не на юруш.
                    аз па кат гледам тия ускоряващи тренд линии хич и не мисля за илядо и шестин , че преди тва две други тренд линийки требе да бие

ма аз съм просто момче. не ги отбирам тия работи , та не ми обръщайте мноу фнимание.
                    след като на шемата даунтренда не мога да го забележа
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Е що направо не го окъсиш са 1800 до 1600 , да не стоят парите само зян, докато го чакаш да стане 1600 че да купуваш на дълго

Коментар

... сега като дойде онзи дето знае как (know how ще видиш ти едни 1600..

Коментар

• Гледайки седмичната графика и ясно очертаната долна тренд линия, не бих купувал на цена над 1600, и то предпазливо не на юруш.
                          Attached Files
                          Last edited by vinsa; 20.09.2011, 19:51.
                          Мнението си е мое, но загубите са за Ваша сметка :P

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            В САЩ доколкото знам са доста разпространени лекове за това състояние, обикновено последните години се фокусират върху SSRI или ако те се окажат неефктивни към MAOI.
                            Не зная какви са тези съклащения и какво означават. Не мога да се сравнявам с твоите познания в областа на лековете са специфични душевни състояния. Аз съм само един специалист по икономика и инвестиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

Май Злото днес ще пада със 100 $ и повече ))...

Ще гърмят стоповете на дългите .
                              гърмят като празнична заря шемата... ,гърмят , не мога да си отворя прозореца да си проветря къщата...чак шубе ме хваща

Коментар

• Да новия световен ред който обединява въжделенията на консерваторите нищо да не се променя и стремежите на анархистите всичко да се промени

Много противоречия и конфликти трябва да има в душата на човек, за да чака подобно нещо. В САЩ доколкото знам са доста разпространени лекове за това състояние, обикновено последните години се фокусират върху SSRI или ако те се окажат неефктивни към MAOI.

Коментар

Working...
                                X