If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Инвестиционно злато 70.37
Друго злато с проба от 499.9/1000 и по-висока 69.46
Инвестиционно да приемем...от 900 нагоре.
Значи това дали ще е 14 или 18 к за Райфа няма значение, както и че ще го вземат на над 98 % от цената за инвестиционно.
Още търкам очи и се мая...
P.S.: И се чудя дали да не засиля всичкото жълто.
Ами отчети това, че ако 2 монети са с еднакво тегло, но едната е 24 К, а другата - 12 К, то в първата ще има 2 пъти повече грама злато отколкото във втората
Значи това дали ще е 14 или 18 к за Райфа няма значение, както и че ще го вземат на над 98 % от цената за инвестиционно.
P.S.: И се чудя дали да не засиля всичкото жълто.
Ейййй Жека,
Преизчисляват го - т.е. го приравняват на 24 к и тогава се смята ....
не се прави на луд
п.с. в Тавекс - е по-насметка
ама среброто е пък по-зле (в Тавекс) - не че има смисъл да се продава на тази цена сребро де .....
Това само идва да покаже колко мощно средство са медиите и как ако ги изпуснат от контрол дори за 3 минути могат да станат големи поразии :-D и сега същите тия поразии се чудят как да ги замажат подигравайки се на човека
След като прочетох, че е обикновен човек с 1000 паунда в сметката, по никакъв начин не се промени отношението ми към това, което каза - и преди ми звучеше логично, и сега.
Става все по интересно.............. докато някои хора се чудят дали златото е балон или не......... Райфайзенбанк започва да изкупува злато от физически лица.
Златото било балон.......... кат е балон защо става все по лесно да си продадете златото ?!
Хубавото на тази новина е че тавекс, вече има конкуренция, а още по хубавото е, че за да се продаде физическо злато, вече не е нужно човек да си има работа със заложни къщи и разни други тъмни субекти.
Да наистина много добре
Другото интересно е, че банката все пак прави опит и да ти пробута "хартиено" злато:
Райфайзенбанк предлага и възможност за обратно изкупуване на златните кюлчета и монети, закупени чрез нея. Закупените златни кюлчета и монети се съхраняват в сейф на Райфайзен Централбанк Австрия АГ (РЦБ) и не се доставят физически на клиента.
* Това БЕШЕ точно така - но до вчера!
Вече и те изкупуват физическо - http://rbb.bg/Repository/documents/b...ato-srebro.pdf
Според мен също е показателно за визията на банката що се отнася за бъдещата цена на благородния метал
... предполагам, че става дума за монети и други небижутерийни изделия ... едва ли пръстени, гривни и зъби имат такава проба.
* Цената е валидна за инвестиционно злато, съхранявано в трезор на Райфайзенбанк
(България) ЕАД във Виена, Австрия
т.е. че банката ще ти купува/продава хартийки , а не злато , освен това ще ти смъква кожата за съхранението му. А ти се опитваш да ме убеждаваш, че банката ще изкупува злато със спекулативна цел .
Аре малко по сериозно...
* Това БЕШЕ точно така - но до вчера!
Вече и те изкупуват физическо - http://rbb.bg/Repository/documents/b...ato-srebro.pdf
Според мен също е показателно за визията на банката що се отнася за бъдещата цена на благородния метал
* Цената е валидна за инвестиционно злато, съхранявано в трезор на Райфайзенбанк
(България) ЕАД във Виена, Австрия
т.е. че банката ще ти купува/продава хартийки , а не злато , освен това ще ти смъква кожата за съхранението му. А ти се опитваш да ме убеждаваш, че банката ще изкупува злато със спекулативна цел .
Новината НИЩО не показва. Освен ако не покажеш ЦЕНА на която банката би ти изкупила златните пръстени. Щото ми се чини , че ще останеш много разочарован като я чуеш.
Че кой нормален човек инвестира в златни пръстени ?!
Между другото каквато и да е цената ще е много по изгодна от заложните къщи и чейндж бюрата......... за тавекс не знам.
Новината НИЩО не показва. Освен ако не покажеш ЦЕНА на която банката би ти изкупила златните пръстени. Щото ми се чини , че ще останеш много разочарован като я чуеш.
Става все по интересно.............. докато някои хора се чудят дали златото е балон или не......... Райфайзенбанк започва да изкупува злато от физически лица.
Златото било балон.......... кат е балон защо става все по лесно да си продадете златото ?!
Хубавото на тази новина е че тавекс, вече има конкуренция, а още по хубавото е, че за да се продаде физическо злато, вече не е нужно човек да си има работа със заложни къщи и разни други тъмни субекти.
Коментар