If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да е сега започвам да се занимавам с покупко-продажба на хард дискове........... щото ти си рекъл. То сигурно 100 диска няма на целия пазар в БГ от всички модели, ти искаш от един модел.
Наще фирми са само едни списъци, а при вносителя, я има 5 бройки (от всеки модел) я не и като свършат...... повече не идват нови от същия модел.
Но да не разводняваме темата.............
Явно си паднал от друга планета XMAN ! Почваш вече да говориш абсолютни глупости !
Сори че разводнявам темата ама вече поскъпването е 300 %
Аз лично ще ти платя 10 лева отгоре на диск ако ги купиш на 100 лева ! Готов съм да купя 100 харда ! Ще изкараш 1000 лева ей така !
Да е сега започвам да се занимавам с покупко-продажба на хард дискове........... щото ти си рекъл. То сигурно 100 диска няма на целия пазар в БГ от всички модели, ти искаш от един модел.
Наще фирми са само едни списъци, а при вносителя, я има 5 бройки (от всеки модел) я не и като свършат...... повече не идват нови от същия модел.
Ами то хардчето е от метал бре ! Обаче тоя XMEN разбира толкова от IT пазар колкото аз от търговия с акции !
нищо общо няма със злото.от метал било
той смешен метал твоя.нашия метал тука е ЗЪЛ.рано или късно ще реже добряшки умни глави.ти не се меси с тия тенекета
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Аз лично ще ти платя 10 лева отгоре на диск ако ги купиш на 100 лева ! Готов съм да купя 100 харда ! Ще изкараш 1000 лева ей така !
ти да не си правиш реклама нещо а
тук се пише за борбата м-у добро и зло и кое е по велико.хартията или металчето.
кви хашдита.нали ти написах.тя и водата свършва.купи си вода и дискове.
объркал си темата.няма майтап.
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Добре искаш да ходя да си купя Самсунг за да ти докажа ли що ли ?!
Това че на WD цените отидоха в космоса, заради наводнението, не значи че същото ще се случи с всички производители. Просто трябва малко време и нещата ще си станат както преди. Но в момента човек трябва да е луд да си вземе WD на 2-ните цени.
Коментар