IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Ба, смейте се вие, смейте се, ама не забравяйте какво сме ви подготвили за Видов ден
    http://www.vbox7.com/play:89cd0646&start=2
    ЗЛОТО има уреди за (тъмно )виждане
    безпилотни самолети и т.н
    ти къде пукаш с туй топче.ще пукнеш на схемата стоповете.то до там пука
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Ба, смейте се вие, смейте се, ама не забравяйте какво сме ви подготвили за Видов ден
      http://www.vbox7.com/play:89cd0646&start=2
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Пукккк!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
          С акциите може да стане същото............ дори по зле.
          По зле неможе да стане не играя на лост в момента.........а със златото по 5 контракта съм вземал и продавал...т.е.1$ промяна при мен е или - или + 165$..... и така веднъж бях купил на 663$, с толкова , а той взе, че падна до 550$...(2006г.)....нали се сещаш как ми се отрази.....е бях избил нещо в последствие, ама като цяло няма нищо.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
            Напипал съм се.........играех с много и загубих много, сега просто гледам, само в акции се хвърлям....къси, дълги, кво дойде...
            С акциите може да стане същото............ дори по зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
              1800$ минава

А защо не пипаш....... не обичаш да пИчелиш ли?!
              Напипал съм се.........играех с много и загубих много, сега просто гледам, само в акции се хвърлям....къси, дълги, кво дойде...

Коментар

• Пукккк!!!!!
                е са му са стъжни на шемата. пазара беше великодушен , както рядко се случва, позволи му да се измъкне даже и с печалба неква.
                секи си е башка луд, както казват старите хора в моя край. а и парите са си негови
                Last edited by NYSERookie; 08.11.2011, 19:36.
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                  ...Аз пък днес си купих - 6,9 гр. 24 карата за 460 лв. + бутилка Danzka водка

А вие тук си пукайте балона ........
                  Кой купил - купил! Те корекциите са за това.

Коментар

Усещам как ще изригне над 1800$........тц, тц, тц, .......добре, че гледам, но не пипам....
                    1800$ минава

А защо не пипаш....... не обичаш да пИчелиш ли?!
                    Last edited by Xman1; 08.11.2011, 19:25.

Коментар

• Къде е Шемата, да вика пуууук .

Айде сега всички дружно ПУУУУУУКККККККК .

Казах ли ви аз че гоним 2000 за унция до края на годината, ей го не остана........... давай злоооооооооо .

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                        Хане - помниш ли на 1450$ - как искаше да ми продаваш???
                        Помня.....мани, мани...

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                          да си ушия големите джобове и почваме..само един момент не ми е много ясен ..какво да правя с хартийките които имам - веднага в злато ли да ги обръщам.Че депозита ми изтича след 3 месеца и ще загубя от лихви , което се превръща в допълнителна инфлационна загуба - свива ме стомаха
                          джоузи, я кажи, като по-запознат с нещата, къде е златото на бнб - тук ли е, в рая ли е, на хартия ли го обърнахме, на що ли
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Усещам как ще изригне над 1800$........тц, тц, тц, .......добре, че гледам, но не пипам....
                            Хане - помниш ли на 1450$ - как искаше да ми продаваш???
                            remember remember the fifth of november

Коментар

• Усещам как ще изригне над 1800$........тц, тц, тц, .......добре, че гледам, но не пипам....

Коментар

• НАП-Бургас продаде 13 кг злато
                                http://www.dnevnik.bg/morski/2011/11...e_13_kg_zlato/

"Цената на един грам 14-каратово злато е достигнала 52 лева и 23 стотинки, а на 22-каратовото за един грам - 73 лева и 14 стотинки. Началната продажна цена на благородния метал е била определена по цената на борсата. Количеството е било маркирано в специализираната лаборатория на НАП Бургас, съгласно изискванията на Българския държавен стандарт."

Аз пък днес си купих - 6,9 гр. 24 карата за 460 лв. + бутилка Danzka водка

А вие тук си пукайте балона ........
                                remember remember the fifth of november

Коментар

Working...
                                X