Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеQE-тата свършиха още през Юни. Т.ч. ново QE няма да има ... трябваше да слушате Б.Бернанке миналата седмица
.
Т.ч. инфлация няма да има... както каза Бернанке "inflation is cooling down" => Златото ще пада много.
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
QE-тата свършиха още през Юни. Т.ч. ново QE няма да има ... трябваше да слушате Б.Бернанке миналата седмица
.
Т.ч. инфлация няма да има... както каза Бернанке "inflation is cooling down" => Златото ще пада много.
Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнениеТ.е. според теб икономиката на САЩ и политиката на ФЕД ще доведат до сваляне на цените на златото? Смяташ, че няма да има повече QE?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеНе съм казал токова нещо, колегата мечибоков спомена, че фундамента бил негативен. Според мен, цените за златото са тук точно защото е имало ( и вероятно ще има QE). Може да се спори ( поне аз си мисля така), дали цените трябва да са тук дори и да има рунд 3, но моето мнение е че това е пазар, който не се търгува като функция на търсене и предлагане.. ОК, или по-просто казано, търсенето може да варира много, правейки бъдещите цени трудно предвидими.
Към момента официално печатат: Английската, Швейцарската, Японската и Китайската централни банки (ако забравям някой ме поправете).
ФЕД и ЕЦБ никой не ги знае какво правят, но има много силни предположения, че и те печатат зад кулисите и правят какво ли още не. Освен това до колкото помня имаше огромно количество пари, което седи вързано в банките като резерви, защото ФЕД им плаща лихва върху тях. Та стига едно малко решение за намаление или отпадане на тази лихва и тия пари също ще се излеят в световната икономика.
Имаме предложение МВФ също да почне да печата, което май са го приели на срещата на Г-20.
Та такива работи
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа
Иначе за ЕЦБ: http://www.zerohedge.com/news/actual...ing-hyperinfla
Коментар
-
Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнениеТ.е. според теб икономиката на САЩ и политиката на ФЕД ще доведат до сваляне на цените на златото? Смяташ, че няма да има повече QE?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнениеТ.е. според теб икономиката на САЩ и политиката на ФЕД ще доведат до сваляне на цените на златото? Смяташ, че няма да има повече QE?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИкономиката на САЩ и политиката на федералния резерв
То не че инвеститорите не са способни на чудеса, но все пак
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИкономиката на САЩ и политиката на федералния резерв
То не че инвеститорите не са способни на чудеса, но все пакLast edited by stkv; 10.11.2011, 16:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеАми не знам за какъв фундамент говориш..
То не че инвеститорите не са способни на чудеса, но все пакБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеми техникатаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеФундамента е за надоле според мен.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениепривижда ми се пробна атака на предградие 1900 в близко времеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар