Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение... другата ти велика мисъл ,че долара се измерва в злато е също великолепна.....велик си ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнениеЙосифе аз ти казах, че приемам 1/2500 унция злато щом даваш. Приемам го за разменно средство, а и банката го приема защото после ще ми го обмени във всяка друга валута.
А тази твоя "теория " ,че "печатарите " на пари , които всячески се стремят да дискредитират "новите" пари е наистина уникална.... а можеш ли да ми подскажеш нещо по въпроса ..Пич хващам бас с тебе - не знам каква ще е "новата" парична система , но няма да е злато ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеВоди си записки Йосифе и наместо да ръсиш пост след пост - учи. Скоро ще ти ги припомня тук. Всяка монета /дори и златна/ има 2 страни, не гледай само в номинала - моментната стойнотост на злато в прехвалените ти долари. Не стойността на златото се измерва в долари, а доларите се измерват в злато! Друг е въпроса, че за момента евреите налагат твоето погрешно схващане доларите да са силното платежно средство и си печатат доларчета на воля /само защото няма как да си напечатат злато/. Това няма да продължи още дълго......
Но дори и математикта ти куца човече - щом 1$=2-3 цента, то трябва не да делиш, а да умножаваш моментния курс на златото с делителя! Разбира се тройунцията според простата математика няма как да достигне скоро $70000, но едно 5-6000$ в обозримото бъдеще от 4-5г смятам е съвсем реална перспектива.
Как го съчини този бисер още ме изумява.... значи 1 унция струва 1665 $ , но 1 $ = 2-3 цента ( по твоята велика мисъл - което е стойноста на изработката му вероятно ) и ти стигна до великолепния извод ,че унцията е 70 000 $ - обърна математиката с краката на горе.....
другата ти велика мисъл ,че долара се измерва в злато е също великолепна.....велик си ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеТака е Бате Пешо
на 100% си ПРАВ!!!
Както винаги - защото позицията ти е чисто материалистическаи правилна
Нооооооо - винаги ще има хора - които имат излишъци
от месо - жито - вода - мед - масло - млеко - сирене - метали и т.н.
та тези хора гледат тези излишъци да ги материализират в "перфектните пари"
от храните - само меда (пчелния) не се разваля .....
водата можеш да я запазиш - ако примерно в 10 л. туба пуснеш СРЕБЪРНА монетка от около 5 грама
ииииии - по-нататък няма да продължавам
П.С. а между другото - преди около 100 г. една овца (ама не дърта) е струвала 1 наполеон - сега колко струва
400 лева ли"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе може без храна въздух и вода без всичко друго може.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Forex "master",
чети и се учи!!!
Gold Extends Slump to Seven-Week Low
http://www.bloomberg.com/news/2011-1...r-dollars.htmlМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Четете и се учете как и откъде се управлява света...
http://divinecosmos.com/start-here/d...it-end-tyrannyСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение........... някои сега си мислят, че са най-умни и света от тях почва!
Света е почнал много преди нас и няма да свърши със нас
Затова за мен - най-добрата инвестиция е в ДЕЦАТА - всяко следващо поколение да е по-добро от предходното!!!
Живи и Здрави - и не искам да се карам с никого тук.
Успех ти желая CITIZEN_BGremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение...- добри съвети а????
Ти получавал ли си такива???
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеако щеш вярвай- твоя си работа
а по същото време за което говоря - 1 кило вълна се е разменяло за 1 кило масло!!!
ама като гледам от ника ти - градско чедо си - сигурно си мислиш че оФците и кукуригат
Споко - и моя син така си мисли
Коментар
-
Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнениеИ за 100лв.-златни(кажи го унция), се е купувала малка къща!?
Тогава златото ще да е било още по-голям балон!!!
Дядо ми си е купил къщата за 10 кг. сребро - в третия по големина Околийски център на България по това време - до Църквата и с 1 декар двор
П.С. та от дядо си знам - Къща се купува до Черква
а магазин - до джамия
- добри съвети а????
Ти получавал ли си такива???remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнениеАйде бе!? Сериозно? Толкова много? Аз пък четох някъде, че едно агне тогава е струвало 50ст.-сребърни, а като го изядели, вземали някоя друга стотинка за кожата.- твоя си работа
а по същото време за което говоря - 1 кило вълна се е разменяло за 1 кило масло!!!
ама като гледам от ника ти - градско чедо си - сигурно си мислиш че оФците и кукуригат
Споко - и моя син така си мислиremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение....П.С. а между другото - преди около 100 г. една овца (ама не дърта) е струвала 1 наполеон - сега колко струва
400 лева ли
И за 100лв.-златни(кажи го унция), се е купувала малка къща!?
Тогава златото ще да е било още по-голям балон!!!Last edited by citizen_bg; 13.12.2011, 22:25.
Коментар
Коментар