IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Пешо, да, на пръв поглед златото трябва да скочи х10. Ама на пръв, защото тази логика важи при нормални икономически положения. Това, което повечето не вземат впредвид е какво може да се случи след като се установи голямата измама, че е продавано нещо, което го няма, че и по няколко пъти е продавано. Тази измама е в огромни/световни размери. Когато 9 от 10 разберат, че всъщност нямат никакво злато какво ще стане? За много по-малко е имало революции, сваляне на правителства и световни войни. Отделно една такава огромна измама води след себе си неминуемо до други измами, с опит да се компенсира предходната. Последствията ще са лавинообразни.
    Точно тези неща ме възпират да кажа дали златото ще расте или ще падне.
    Каква ще бъде реакцията на измамените, а те са 90%, напълно достатъчно за нещо? Какво ще отприщи тази реакция? Ще се появят ли скритите нови технологии за да се охладят страстите? Такива като телепортация и използването на водата като гориво? За които съм сигурен, че съществуват, но не се предлагат на обществото.Погледнато така, при такова развитие, не виждам как златото ще расте, може да стане и по евтино от водата
    Така че, дори и продадени 100К тона злато, което го няма, и то 10-тно продадено, не е гаранция, че ще расте цената му.
    Е, надявам се да си се посмял пак малко, като предния път, но....има резон, не всичко е праволинейно, още повече големите промени изисквват големи завои
    Имаш ли бегла представа един танкер в момента в който е натоварен и тръгне от порт А към порт В колко стотици пъти сменя собствениците на товара си ? И че в даден момент може да е продаден едновременно на 10-50 или 100 субекта !
    По тази твоя логика значи до сега да сме видели тотален краш при петрола ???
    www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan20 Разгледай мнение
      От което следва, че ????? Цената на златото ще продължи да върви само нагоре
      А я сега си представи,че последните дето стискат сертификата за собственост решат да си поискат реална доставка на златото ? Ми тогава знаеш ли къде ще бъде цената??? Направо не искам и да си помислям !
      Пешо, да, на пръв поглед златото трябва да скочи х10. Ама на пръв, защото тази логика важи при нормални икономически положения. Това, което повечето не вземат впредвид е какво може да се случи след като се установи голямата измама, че е продавано нещо, което го няма, че и по няколко пъти е продавано. Тази измама е в огромни/световни размери. Когато 9 от 10 разберат, че всъщност нямат никакво злато какво ще стане? За много по-малко е имало революции, сваляне на правителства и световни войни. Отделно една такава огромна измама води след себе си неминуемо до други измами, с опит да се компенсира предходната. Последствията ще са лавинообразни.
      Точно тези неща ме възпират да кажа дали златото ще расте или ще падне.
      Каква ще бъде реакцията на измамените, а те са 90%, напълно достатъчно за нещо? Какво ще отприщи тази реакция? Ще се появят ли скритите нови технологии за да се охладят страстите? Такива като телепортация и използването на водата като гориво? За които съм сигурен, че съществуват, но не се предлагат на обществото.Погледнато така, при такова развитие, не виждам как златото ще расте, може да стане и по евтино от водата
      Така че, дори и продадени 100К тона злато, което го няма, и то 10-тно продадено, не е гаранция, че ще расте цената му.
      Е, надявам се да си се посмял пак малко, като предния път, но....има резон, не всичко е праволинейно, още повече големите промени изисквват големи завои

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        При теб е различно. Ти вече си публична личност - за добро или лошо, но аз не желая подобни "екстри", та дори и в тесен кръг.

Казвал съм го преди известно време - най-близките ми не знаят какво правя на PC, да не говорим за непознатите. Не желая да променям статуквото.
        Добре. Уважавам твоето решение. Не каза само ти какво слагаш за облога.
        www.finance5.bg

Коментар

Разликите са Огромни. Но на мен не ми пречи. Аз ще ти викам Анон, ти ще ми викаш Тимон
          Сериозно, синът ми ме нарича още Тимон
          Въпреки, че е вече на 10г., като беше малък на 4г разпредели на всеки роля от Цар Лъв и на мен ми отреди тази
          При теб е различно. Ти вече си публична личност - за добро или лошо, но аз не желая подобни "екстри", та дори и в тесен кръг.

Казвал съм го преди известно време - най-близките ми не знаят какво правя на PC, да не говорим за непознатите. Не желая да променям статуквото.

Коментар

Каква позиция, при свършен факт?!

Чак пък да трептя?!

И не знам защо едно "име", та било то и никнейм е по-малоценно от личност с прикрита самоличност?!
            Разликите са Огромни. Но на мен не ми пречи. Аз ще ти викам Анон, ти ще ми викаш Тимон
            Сериозно, синът ми ме нарича още Тимон
            Въпреки, че е вече на 10г., като беше малък на 4г разпредели на всеки роля от Цар Лъв и на мен ми отреди тази
            www.finance5.bg

Коментар

Ама то никой няма да иска лична карта
              Може да си се кръстиш както искаш за компанията. Но ми се ще да видя на живо, кой , как и защо си отстоява позицията, да чуя трептенето в тембъра му на гласа и да го видя как ме гледа докато си отстоява позицията. И още доста други неща като жестове и мимики които спомагат за оформяне на цялостната картина.

Но ако настояваш, може само двамата да излочим бърбъна
              Каква позиция, при свършен факт?!

Чак пък да трептя?!

И не знам защо едно "име", та било то и никнейм е по-малоценно от личност с прикрита самоличност?!

Коментар

Не каза ти какво слагаш на масата ?
                Покривката..

Коментар

П.П. Приемам датата 31 юли за краен срок.
                  Не каза ти какво слагаш на масата ?
                  www.finance5.bg

Коментар

Казах "доброто ни име".
                    Нямам желание да се запознавам чрез форума с хора. Нищо лично, а само принцип.
                    Да не се казвам Анон, ако лъжа.
                    Ама то никой няма да иска лична карта
                    Може да си се кръстиш както искаш за компанията. Но ми се ще да видя на живо, кой , как и защо си отстоява позицията, да чуя трептенето в тембъра му на гласа и да го видя как ме гледа докато си отстоява позицията. И още доста други неща като жестове и мимики които спомагат за оформяне на цялостната картина.

Но ако настояваш, може само двамата да излочим бърбъна
                    www.finance5.bg

Коментар

Значи да приемем за крайна дата 31 Юли 2012г.

Аз казвам, че няма да има. Залагам 1 бутилка от 1л. "4 рози"

Имам обаче само 1 условие. На 1-ви август ще я изпием заедно, като поканени са всички взели участие в спора в последните 3-4 дни.
                      Казах "доброто ни име".
                      Нямам желание да се запознавам чрез форума с хора. Нищо лично, а само принцип.
                      Да не се казвам Анон, ако лъжа.

П.П. Приемам датата 31 юли за краен срок.
                      Last edited by anon6706; 24.01.2012, 21:36.

Коментар

Петре, искаш ли да направим един облог в тази тема?
                        Облогът ще бъде доброто ни име, което струва нищо за другите, но не и за нас.

Аз залагам, че до 6 месеца ще имаме кросове на драхми по платформите си за търговия.

Ти съгласен ли си с това?
                        Значи да приемем за крайна дата 31 Юли 2012г.

Аз казвам, че няма да има. Залагам 1 бутилка от 1л. "4 рози"

Имам обаче само 1 условие. На 1-ви август ще я изпием заедно, като поканени са всички взели участие в спора в последните 3-4 дни.
                        www.finance5.bg

Коментар

• Петре, искаш ли да направим един облог в тази тема?
                          Облогът ще бъде доброто ни име, което струва нищо за другите, но не и за нас.

Аз залагам, че до 6 месеца ще имаме кросове на драхми по платформите си за търговия.

Ти съгласен ли си с това?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Зная но създаването на име отнема десетилетия, а понякога и столетия...
                            По-скоро политика, разпределение и преразпределение на свери на влияние и други такива неща
                            www.finance5.bg

Коментар

Клатенето е жестоко, вЕрвай ми !
                              Зная но създаването на име отнема десетилетия, а понякога и столетия...
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Не е тъпня, но донякъде си прав. Не е тъпня защото обикновеният човек не може да направи бърза проба дали вътре в кюлчето няма волфрам. Това едно. Другото е че кюлчетата със щемпел от международно признати леярни са разпознаваеми в цулия свят. Докато тези които направиш ти ще се приемат безрезервно само в БГ и то ако имаш добро име.
                                Тъпня е защото по този начин, швейцарските и австрийските но като цяло еврейските гноми са затръшнали вратите за физическото злато на стотици малки мини. Най-близката до България такава леярна с признат сертификат и щампа е в Австрия. А в Австрия за разлика от България злато няма. Клатенето е жестоко, вЕрвай ми !
                                Незнам дали някога си носил "ценна пратка", но аз имам над дузина служебни пренасяния и знам какво приемат и какво не гномите в Цюрих, Женева и Франкфурт.
                                www.finance5.bg

Коментар

Working...
                                X