If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А дали борсите ще се хванат на "оптимистичните" данни този път? Моето мнение е, че номерът няма да мине и до края на този месец следва ново вливане А да видим.
Много положителни данни излязоха в САЩ този месец. Двата ISM-а и безработицата задминаха и най-оптимистичните прогнози. Някои анализатори започнаха да ги обезличават заради по-доброто време през януари, но все пак - данните са изключително добри.
Поне за месец, според мен, ще започне да се обмисля сериозно варианта, че ФЕД може и да не държи лихвите нулеви чак до 2014, а още повече да прави QE3.
А дали борсите ще се хванат на "оптимистичните" данни този път? Моето мнение е, че номерът няма да мине и до края на този месец следва ново вливане А да видим.
Спряма борсовите стоки - суровини, енергоносители, храни, злато, сребро. Хората ще го усетят за нула време по драстичното спадане на покупателната способност на заплатите които получават!
Разсъждаваш като кон с капаци.
Не ти знам образованието, опита на пазарите, но наистина се чудя на подобни задълбочени "анализи".
Ние (аз поне) тук се мъчим да хванем 3-4% движение на златото.
Златото е на 1760. Сега, ако има нещо вярно в движението от 8 декември - би трябвало да не расте повече и да се чака безработицата утре. Ако излезе положителна изненада (200 000+ нови работни места и безработицата падне с 0.1%) тогава могат да го разпродадат пак до към 1600. Но може и да отцепи нагоре при леко негативна безработица.
При много лоши данни, тогава ще има риск-авършън и златото пак може да падне, но с по-малко.
Успех утре.
Получи се варианта с положителната изненада в безработицата и аз засега съм доволен.
Гледам, че големите играчи още не продават както трябва, единствено имаше опционна игра в 17.00ч. но това нсе още не е предвестник на по-задълбочен спад. Да видим на Лондонския фиксинг какво ще стане.
Друг важен фактор за спад при златото е и ако започне да пада борсата. Това ще означава, че очакванията за QE3 рязко намаляват.
Успех.
Спрямо какво ще се обезценят с по 500-600% за 2 седмици ?
Спряма борсовите стоки - суровини, енергоносители, храни, злато, сребро. Хората ще го усетят за нула време по драстичното спадане на покупателната способност на заплатите които получават!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментирам това което се случи в България, а не в света. Левът тогава бе резервна валута за България.
Сега световната резервна валута вече е златото. Срутването на долара и еврото /щото са един дол дренки/ ще стане за 2 седмици. Ще видим девалвации от сорта на 5-600% за по-малко от месец.
Спрямо какво ще се обезценят с по 500-600% за 2 седмици ?
Ще сравняващ лева с долара ли ? Левът сигурно е бил световна резервна валута ?
Коментирам това което се случи в България, а не в света. Левът тогава бе резервна валута за България.
Сега световната резервна валута вече е златото. Срутването на долара и еврото /щото са един дол дренки/ ще стане за 2 седмици. Ще видим девалвации от сорта на 5-600% за по-малко от месец.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар