IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имаше голям спад, на голям оборот, но беше 1 ден...

1 ден, не променя трендам,така че тук някъде може и да се купува. Може бе не днес, но тази седмица..

Коментар

• Първоначално изпратено от baiH Разгледай мнение
      тишината вали във прозореца...

нека златарите да продължат..

пп
      аз нали ви казах
      ко каза ?
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• тишината вали във прозореца...

нека златарите да продължат..

пп
        аз нали ви казах

Коментар

• Това е от края на 2011, но май не съм го видял тук ..Ше извинявате иначе

http://tv7.bg/news/2966512.html
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
            Яйцата - балон или не?
            Балона при яйцата ще се спука на Великден!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Т.е. твоето ПИСАНЕ ПО ТЕМАТА Е:
              ---------------------------------------------
              LANDLORD 31 написа:
              Дано златото чукне 1800 USD в края на този месец, а петрола 120.
              ----------------------------------------------
              Сериозно писане, сериозна пожелателност, сериозни аргументи!!!!!!!!!!!
              Е, сега аргументи. Ти искаш безплатни инвестиционни съвети по-много безобиден начин. Не мож ме заблуди, знам, че чакаш писанията ми като императиви за бъдещо инвестиране. Само, че безплатен обяд няма. Черпиш ли ще ти кажа!

Коментар

• Между другото - ти се беше позагубил последните 3-4 месеца.
                Нещо бизнеса ли дръпна? Или взе предплата от наемателите???

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  Аз пиша по темата. Ти цвъкаш спам. И кво съм ти виновен, като аз имам широк поглед върху нещата в много области, а ти си се втренчил в пъпа си и не ги разбираш или не четеш достатъчно? Ограмоти се повече и пак пиши.
                  Т.е. твоето ПИСАНЕ ПО ТЕМАТА Е:
                  ---------------------------------------------
                  LANDLORD 31 написа:
                  ----------------------------------------------
                  Сериозно писане, сериозна пожелателност, сериозни аргументи!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Ти пък не "нацвъка" тема последните няколко дни.....
                    Аз пиша по темата. Ти цвъкаш спам. И кво съм ти виновен, като аз имам широк поглед върху нещата в много области, а ти си се втренчил в пъпа си и не ги разбираш или не четеш достатъчно? Ограмоти се повече и пак пиши.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      Ти пък не "нацвъка" тема последните няколко дни.....

Коментар

• Дано златото чукне 1800 USD в края на този месец, а петрола 120.

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                          Яйцата - балон или не?
                          Най-големият! Като се спука и излизат пилетата
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Яйцата - балон или не?

Коментар

• Дано Златото да падне през предстоящата седмица под 1600 $.
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                                Ами, старите хора казват че „мълчанието е злато” (очевидно на нас с Фори злато не ни трябва в такъв случай), а за земя че е злато не съм чувал подобен израз.

Основният спор в тази тема е че определена група смята златото за нищо повече от обикновен метал, макар и фетиш, а други го асоциират с пари.

Като привърженик на първата, питам колко струва понастоящем производството на този метал, като средна стойност, нищо сложно.

И не виждам нищо грешно да сравнявам инвестиция в злато или земя е по-печеливша на база текущи цени.
                                Ех тоз обикновен метал колко е ковък
                                http://banks.dir.bg/2012/03/04/news10670627.html
                                Интересно е това нещо търговията- за най-различни обикновени метали ми дават различни парични суми- желязо 45ст. на кило, месинг - 6лв./ кило, мед- 10.50лв./кило, сребро - 1200лв./кило, злато - 44000лв за кило. А уж са си еднакво обикновени.
                                Друго интересно нещо, което сън не ми дава: От 8000 години по тези земи, все златото е признак на знатност и престиж. Как пък един виден тракиец не го заровиха с месингова маска или ритон. За тия 8000 години как не вденахме обикновеността на златото? Прост народ ей!

Коментар

Working...
                                X