IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Дали още днес-утре няма да падне под 1600 $ ???
    голяма мъка шемет , а ?..... сън не спиш ..и какво ще направиш като стане 1600 $ , в момента в който видиш двайсе долара + ще залееш форума с умнотии .... и в двата случая си е кретинизъм това което правиш....

Коментар

• По-скоро ще стъпи на 1650 и после пак нагоре до 1700 Не ангажирам никого с това мнение

Коментар

• Дали още днес-утре няма да падне под 1600 $ ???
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Пак дойде време да ви навестя. Привет балонери!
          Custodite sortem vestram

Коментар

• 1600...1500...1400...1300...1200
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              Да ,луда работа са тези индекси напоследък
              Ябълките и те-само рекордни върхове,всеки ден ,до кога така???
              За съжаление това е реалността на късите позиции..трябва да се чака и последният ентусиаст да купи преди свличането
              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                Аз май пропускам и тази седмица...WTF с тези индекси...
                Да ,луда работа са тези индекси напоследък
                Ябълките и те-само рекордни върхове,всеки ден ,до кога така???
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Аз май пропускам и тази седмица...WTF с тези индекси...
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• На мен ми харесват металите тук. Мисля да купя злато. около 163 стоп на глд, може да водим 170-175 някъде..

Коментар

• в

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Не разбрах дали тази заповед отменя или въвежда ДДС за споменатите монети?

Аз си помислих, че въвеждат ДДС за инвестиционното злато, но май не е така. Няма да се учудя ако го направят

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Хихих, явно след като всички други точки са изпълнени, въпросът е в точката с цената
                        Ами не само... Какво значи да са законно платежно средство? Наскоро Бернанке заяви, че златото не е пари! Как може нещо което не е пари да е законно платежно средство?

Освен това условието за пазарната цена на златото е ялова клауза... Пазарната цена на златото е именно пазара на физическо злато, а не пазара на КОМЕКС злато където се продават и купуват хартиени унции без никакъв шанс някога да се превърнат във физически такива!
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Според мен е просто актуализация на списъка на инвестиционните монети, за които не се начислява ДДС. Тази заповед отменя предходната от края на 2011 г.
                          http://www.minfin.bg/bg/page/755
                          |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                          |___________||__|___|)
                          (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            24. "Инвестиционно злато" е:

а) злато под формата на кюлчета или плочки с тегла, приети от пазарите за злато, и с чистота, равна на или по-голяма от 995 хилядни;

б) златни монети, определени със заповед на управителя на Българската народна банка и министъра на финансите, за които са налице едновременно следните условия:

аа) чистотата им е равна или по-голяма от 900 хилядни;

бб) изсечени са след 1800 г.;

вв) били са или са законно платежно средство в страната, от която произхождат;

гг) продават се обикновено на цена, която не надвишава стойността на златото по пазарни цени, съдържащо се в монетите повече от 80 на сто.

Хихих, явно след като всички други точки са изпълнени, въпросът е в точката с цената

Коментар

• Първоначално изпратено от aikido Разгледай мнение
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Жълто като...
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X