IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма такова нещо Мастере . Много бързаш .Да не би да те е подгонила инфлацията ? Или лихвите се топят като пролетен сняг ? Изчакай поне до другата седмица , а може и по другата .Бърза работа нямяме. Можеш да хвърлиш един поглед на ЦКБ .

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
      Ако изчакаш до по-другата седмица ще си го купиш още по ефтино .
      Пак ме излъга, Гуапов... Вече напълно ще спра да те слушам...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Ще те светна бе, що да не те светна... Само се обръщай към мен с почитание и уважение, като да речем "Г-н Форекс Мастер", Ваше Величество Г-н Форекс Мастер, Ваша Светлост Г-н Форекс Мастер" и т.н.
        О' Божееее , АВЕ ЧЕБУРАТОРЕ !!!
        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Малки злобливи човечета, които много им се иска нещо да научат но не знаят как да попитат, защото много ги е срам, че не знаят... пълна трагедия, дет се вика...
          и една интервенция не можа да спреш....но нищо , всяко зло за добро....Лихвичките си вървят , хартишките ти поскъпват..100 % ще те изчакат за да си купиш на тази промоция злато...а ве фори ти замислил ли си се ,че вече една година инфлация няма , гледайки златото ...нали според тебе хартишките трябваше да се обезценяват със скоростта на светлината за да може човечеството да се осъзнае и да премине към истинските златни пари , които ти естествено ще имаш в изобилие.... пък то ..всичко спря

Коментар

• Малки злобливи човечета, които много им се иска нещо да научат но не знаят как да попитат, защото много ги е срам, че не знаят... пълна трагедия, дет се вика...
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ще те светна бе, що да не те светна... Само се обръщай към мен с почитание и уважение, като да речем "Г-н Форекс Мастер", Ваше Величество Г-н Форекс Мастер, Ваша Светлост Г-н Форекс Мастер" и т.н.
              ей пръдльо кажи , че не знаеш ..какво се правиш на главен....

Коментар

• Въпроса ми беше сериозен, но явно нямаш отговор, както и да е със здраве
                Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                  искам да ме светнеш как освен по сертификата и маркировката разбираш че е проба 999.9

Коментар

• Фори, напоследък чувам за много фалшиво златце, искам да ме светнеш как освен по сертификата и маркировката разбираш че е проба 999.9
                    Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                      Мастер , глей кво си писал , баце , август 2011......... А аз те чета и следвам като гуру.....Стегни се де !!
                      Интервенираха, баце. И по медиите и на пазара. Ноооо, интервенциите са като оная работа... Колкото повече мърдат толкова по-дълбоко им влиза! Аз няма закъде да бързам.

Лихвите от левовите депозити заминават по предназначение във физическо инвестиционно злато. Колкото по-дълго време цената му се задържи на тези ниски нива толкова по-силно ще се изстреля, когато повечето хора разберат за какво става въпрос...

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        Пуккккккккк!!!
                        Дръннн...
                        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Пуккккккккк!!!
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                            А не мойте уважения тоя скъсяваше още от 1300 после почна на 1400-500-600 и така нсе скъсяваше с някакви таргети 300-400 долара така че тука не съм съгласен въпреки че си профи аз имам слонска памет
                            Може. Не съм ги чел тези постове. Сигурно по-късно съм започнал да следя темата.

Коментар

• прав е

Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                              Мастер , глей кво си писал , баце , август 2011......... А аз те чета и следвам като гуру.....Стегни се де !!
                              Прав е, но е трудно да се предвиди периода. Все пак е познал цената, но в левове !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                ИванГ, ти правиш фундаментална грешка.
                                При Златен стандарт, златото ще бъде подчинено не на частния капитал, а на политиците. Частникът няма да има право да има злато, а само сертификат за притежаването му, когато става дума за разплащателно средство.
                                Помисли върху това........

П.П. Изобщо - бая време похабих в тази тема. Правете и въвеждайте каквото си поискате. Аз ще ви стискам палци.
                                В големи конспирации живееш.
                                Дори да е сертификат е ОК стига да може да се осребри във всяка една банка, по всяко време. Ако не може да го прави все едно сме пак на сегашната система.
                                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Working...
                                X