Няма такова нещо Мастере . Много бързаш .Да не би да те е подгонила инфлацията ? Или лихвите се топят като пролетен сняг ? Изчакай поне до другата седмица , а може и по другата .Бърза работа нямяме. Можеш да хвърлиш един поглед на ЦКБ .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеАко изчакаш до по-другата седмица ще си го купиш още по ефтино .Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЩе те светна бе, що да не те светна... Само се обръщай към мен с почитание и уважение, като да речем "Г-н Форекс Мастер", Ваше Величество Г-н Форекс Мастер, Ваша Светлост Г-н Форекс Мастер" и т.н.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМалки злобливи човечета, които много им се иска нещо да научат но не знаят как да попитат, защото много ги е срам, че не знаят... пълна трагедия, дет се вика...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЩе те светна бе, що да не те светна... Само се обръщай към мен с почитание и уважение, като да речем "Г-н Форекс Мастер", Ваше Величество Г-н Форекс Мастер, Ваша Светлост Г-н Форекс Мастер" и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеискам да ме светнеш как освен по сертификата и маркировката разбираш че е проба 999.9Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеМастер , глей кво си писал , баце , август 2011......... А аз те чета и следвам като гуру.....Стегни се де !!
Лихвите от левовите депозити заминават по предназначение във физическо инвестиционно злато. Колкото по-дълго време цената му се задържи на тези ниски нива толкова по-силно ще се изстреля, когато повечето хора разберат за какво става въпрос...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПуккккккккк!!!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеА не мойте уважения тоя скъсяваше още от 1300 после почна на 1400-500-600 и така нсе скъсяваше с някакви таргети 300-400 долара така че тука не съм съгласен въпреки че си профи аз имам слонска памет
Коментар
-
прав е
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеМастер , глей кво си писал , баце , август 2011......... А аз те чета и следвам като гуру.....Стегни се де !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИванГ, ти правиш фундаментална грешка.
При Златен стандарт, златото ще бъде подчинено не на частния капитал, а на политиците. Частникът няма да има право да има злато, а само сертификат за притежаването му, когато става дума за разплащателно средство.
Помисли върху това........
П.П. Изобщо - бая време похабих в тази тема. Правете и въвеждайте каквото си поискате. Аз ще ви стискам палци.
Дори да е сертификат е ОК стига да може да се осребри във всяка една банка, по всяко време. Ако не може да го прави все едно сме пак на сегашната система.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар