If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако тази седмица американците изкарат безработица, близка или малко по-добра от очакванията и утре ЕЦБ не обяви нови стимули (не го очаквам да се случи) - златото ще отиде под или малко над 1500, а среброто към 25.
Само много лоши данни за безработицата ще успеят да задържат златото и среброто на сегашните нива.
Успех!
Чудесно - точно такова мнение искам да виждам в масовите изказвания ..
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
чакайте си безработици, инфлации и други измишлиотини. Евреите ви хвърлят в очите пясък и вие мижате, даже не е и пясък баш ла.на са си. Няма нищо по хубаво от вечния метал, продавайте боклуци, лихви и каквото ви падне и обръщайте в злато. Това даже циганите са го разбрали дето ги оплювате, продават си семки и балони, след туй вадят пендарите като закъсат, а българина подсмърча щото е опукал всичко през аспуха....
Мастер купувай наполеони, минцове, пендари, няма да сбъркаш мани ги тез инвестиционни кюлчета един ден с теб като се пенсионираме ще вадим само от кесиите златцето и ще гледаш тези които сега ти се присмиват как се редят за мижави пенсии и подсмърчат на опашката пред пощата.....
Ама си вземи и една голяма броеница, от онези чорбаджийските.
А дано си прав! Че съм приготвил пачките, но ще изтрая до петък.
Тези нива може да не се достигнат до петък. Казвам каква ще е посоката, ако се случат нещата с безработицата. АДП-то преди малко даде нива за ново скъсяване при златото. да видим дали ще се възползват и други, щото аз вече съм влязъл..
Иначе - няма лошо - когато ти вкарваш пачки в дълго злато, аз да прибирам пачки от моето късо. И двамата ще сме доволни.
Ако тази седмица американците изкарат безработица, близка или малко по-добра от очакванията и утре ЕЦБ не обяви нови стимули (не го очаквам да се случи) - златото ще отиде под или малко над 1500, а среброто към 25.
Само много лоши данни за безработицата ще успеят да задържат златото и среброто на сегашните нива.
Успех!
А дано си прав! Че съм приготвил пачките, но ще изтрая до петък.
Само така пукане до последно нека разбере жълтата гад кой е Схемата Спекуланта който накара австралиеца да падне на колене и да моли безропотно за милост човекът който накара среброто позорно да падне от 50 долара на 30 само с едно пУККККК Да живее Дружната спекулатинана дружинка начело с другарят Схема
Коментар