IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
    .. Сигурен съм, че каквато и инвестиция в момента ще се върне многократно следващите година-две
    Така е, но ако бях започнал 10-ина години по-рано щях да съм светлинни години напред... Ама пусто образование... Трябваха ми години да се преборя с промиването на мозъка, че златото е архаика и е само за простите хора... Докато се усетя, че ти промиват мозъка само да ти бъркат по-лесно в джоба... мина златно време.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Eхххх де късмет... Такова купуване на злато ще бъде... Такъв шанс се пада веднъж на 1000 години... И без това преди 10 години трябваше всичко в злато да наблъскам... Ама, нали... как беше, гладна кокошка просо сънува.
      Ой мечтата на българина - да си беше сменил доларите на 3000 .. има ли значение 100 повече или по-малко ако ще купуваш физическо. В момента маржините са от най-ниските.. Сигурен съм, че каквато и инвестиция в момента ще се върне многократно следващите година-две
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
        Дам пробив под 1550-1500 отваря пътят за надолу към бездната на срива
        Eхххх де късмет... Такова купуване на злато ще бъде... Такъв шанс се пада веднъж на 1000 години... И без това преди 10 години трябваше всичко в злато да наблъскам... Ама, нали... как беше, гладна кокошка просо сънува.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Внимавай какво си пожелаваш....
          Дам пробив под 1550-1500 отваря пътят за надолу към бездната на срива ама играта няма да свърши сега според мене прекалено лесно е

Коментар

кога ще видим златото под 1500 долара?
            Внимавай какво си пожелаваш....

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Браво! Поздравления!
              Шемата, кога ще видим златото под 1500 долара? Вече започнах да губя търпение и започвам да се съмнявам че ще мога да си го купя по-тънко...

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Браво! Поздравления!
                А така жълтата смрад на 1400 долара

Коментар

• Браво! Поздравления!

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  От вчера - 1665 - злато.
                  Среброто ми е от 31.15

След ISM-а скъсих.
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
                    не светвате ли, че "добрите хора" намаляват златцето за да си накупят ама истинско не онова на хартия и после пак нагоре и "... пусть всегда будеть солнце...."
                    Нали се сещаш, че цената на златото не е "термостат", който да "намалиш".

Коментар

• обръщай депозитите в златни монети, нама да сбъркаш. Мнението МИ Е ПРЕПОРЪКА!

Коментар

Ами на мен ми се е натрупала една лихва от левовите депозити и трябва с нея да купя физическо инвестиционно злато. Все ме лъжат да почакам цената му в левове да падне до другата седмица, а тя все расте...
                        Значи обедняваш.....

От писане по форумите, не ти остава време да мислиш.
                        Last edited by anon6706; 02.05.2012, 16:28.

Коментар

не светвате ли, че "добрите хора" намаляват златцето за да си накупят
                          Ами на мен ми се е натрупала една лихва от левовите депозити и трябва с нея да купя физическо инвестиционно злато. Все ме лъжат да почакам цената му в левове да падне до другата седмица, а тя все расте...

Коментар

• грешка номер 2: че кой държи такива работи в апартамент

Коментар

не светвате ли, че "добрите хора" намаляват златцето за да си накупят ама истинско не онова на хартия и после пак нагоре и "... пусть всегда будеть солнце...."
                              И какво сега - добрите купуват голд, лошите купуват само хартиите за голд ))))) Мангалска му работа !
                              Дано накрая най-църните мангали не минат да ти проверят хапартамента )))))

Коментар

• не светвате ли, че "добрите хора" намаляват златцето за да си накупят ама истинско не онова на хартия и после пак нагоре и "... пусть всегда будеть солнце...."

Коментар

Working...
                                X