Първоначално изпратено от IvanG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеEхххх де късмет... Такова купуване на злато ще бъде... Такъв шанс се пада веднъж на 1000 години... И без това преди 10 години трябваше всичко в злато да наблъскам... Ама, нали... как беше, гладна кокошка просо сънува.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеДам пробив под 1550-1500 отваря пътят за надолу към бездната на сриваСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВнимавай какво си пожелаваш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениекога ще видим златото под 1500 долара?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеБраво! Поздравления!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеБраво! Поздравления!
Коментар
-
Браво! Поздравления!
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеОт вчера - 1665 - злато.
Среброто ми е от 31.15
След ISM-а скъсих.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениене светвате ли, че "добрите хора" намаляват златцето за да си накупят ама истинско не онова на хартия и после пак нагоре и "... пусть всегда будеть солнце...."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАми на мен ми се е натрупала една лихва от левовите депозити и трябва с нея да купя физическо инвестиционно злато. Все ме лъжат да почакам цената му в левове да падне до другата седмица, а тя все расте...
От писане по форумите, не ти остава време да мислиш.Last edited by anon6706; 02.05.2012, 16:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениене светвате ли, че "добрите хора" намаляват златцето за да си накупятСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениене светвате ли, че "добрите хора" намаляват златцето за да си накупят ама истинско не онова на хартия и после пак нагоре и "... пусть всегда будеть солнце...."))))) Мангалска му работа !
Дано накрая най-църните мангали не минат да ти проверят хапартамента)))))
Коментар
Коментар