IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Последната ми надежда да падне малко цената е фалиралите държави да започнат да продават и залагат последното си свободно злато за да посрещат разни падежи... Тогава цената трябва малко да падне, но конкуренцията между купуващите ще е жестока... В края на краищата и целта на архитектите на кризата е да купят златото на фалиралите на безценица... Само че много ставаме чакащите да падне цената та да си купим на тънкото!!!
    А ти замислял ли си се дали това се прави? И дали някога се е правило - закъсала или фалирала държава да си продава златото? Аз питам защо не се прави? То е ясно защо, защото тогава митът за цената и стойността на златото ще рухне изведнъж, защото всеки ще се изтариакти и ще започне да продава злато - нещо което не му трябва и да вземе за него пари, с които може да купува активи, които му трябват

Та колко злато продаде фалиралата Гърция? Защо след като е фалирала - не е продала всичкото си злато ?
    There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
      Заплатата на чиновник в банка беше 700-800 лв, сега пак е толкова, какво се е променило в доходите от преди 10 години????
      Да ама не кв/м засторена жилищна площ в София колко беше 240-280 USD, тон пшеница, тон алуминии, тон мед, тон цинк, кутия цигари, барел петрол или литър бензин заплатите 250-500 лева за масовката макар че можеше да намериш хора в малките градове на 140-160 лева е не точно 2002 ама преди 2000 година така беше. Ако по това време си изкарвал 5000 лева гот нали а сега дори и пет бона да взимаш 10 да са не е същото парите нямат същите покупателни качества един нов форд седемдесетте години струва 750 паунда от магазин еквивалент на фокуса или там каквото правят сега та 90 лева си бяха 90 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
        488лв
        фиксинг към момента: 458.52

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Ами какво чакаш сега?!
          Последната ми надежда да падне малко цената е фалиралите държави да започнат да продават и залагат последното си свободно злато за да посрещат разни падежи... Тогава цената трябва малко да падне, но конкуренцията между купуващите ще е жестока... В края на краищата и целта на архитектите на кризата е да купят златото на фалиралите на безценица... Само че много ставаме чакащите да падне цената та да си купим на тънкото!!!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Питам от любопитство - Сега колко струва?
            488лв

Коментар

470-490 лв.

Коментар

Ех когато напалеона беше 90 лв....

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                  Дам ама 90 лева бяха 90 лева имаха стойност тогава златото никога не е било евтино никога

Заплатата на чиновник в банка беше 700-800 лв, сега пак е толкова, какво се е променило в доходите от преди 10 години????

Коментар

от 10 години гледам как разни "инвеститори" се гърчат и докато се усетя 1000 монетки се натрупали в коша...... Ех когато напалеона беше 90 лв....
                    Дам ама 90 лева бяха 90 лева имаха стойност тогава златото никога не е било евтино никога

Коментар

Така е, но ако бях започнал 10-ина години по-рано щях да съм светлинни години напред... Ама пусто образование... Трябваха ми години да се преборя с промиването на мозъка, че златото е архаика и е само за простите хора... Докато се усетя, че ти промиват мозъка само да ти бъркат по-лесно в джоба... мина златно време.
                      Ами какво чакаш сега?! Ето ти го - на 1650 долара е унцията - евтиния, според теб. Нали го чакаш за 3000?!

И от мен да го знаеш - никога не е късно да ти бръкне някой в джоба, особено когато се МИСЛИШ ЗА УМЕН.

Коментар

• Късо ЗЛО и дълга платина си втасва де още от паритето.
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

Така е, но ако бях започнал 10-ина години по-рано щях да съм светлинни години напред... Ама пусто образование... Трябваха ми години да се преборя с промиването на мозъка, че златото е архаика и е само за простите хора... Докато се усетя, че ти промиват мозъка само да ти бъркат по-лесно в джоба... мина златно време.
                          мдааа, като бях малък винаги съм си задавал въпроса защо семкажията на селото ни караше мерцедес докато даскала се гърчеше под москвича.... И всички хвалеха даскала че бил най-умния....

Коментар

Е как ще е минало - не гледаш ли какво се пише тука...И то от хора с претенции
                            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Eхххх де късмет... Такова купуване на злато ще бъде... Такъв шанс се пада веднъж на 1000 години... И без това преди 10 години трябваше всичко в злато да наблъскам... Ама, нали... как беше, гладна кокошка просо сънува.
                              от 10 години гледам как разни "инвеститори" се гърчат и докато се усетя 1000 монетки се натрупали в коша...... Ех когато напалеона беше 90 лв....

Коментар

• Язе му резнах зелката на австралиецо вчера. На ЗЛОТО още не съм. Сабята е наточена обаче
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X