If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това няма да е признак а баш разпад, но ме съмнява да се случи
Разбира се, под признаци разбирам признаци, че Германия ще излезе от еврозоната. Такъв признак ще е остра политическа криза в самата Германия от сорта на тази, която наблюдаваме в Гърция сега!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Да днес ще изхарча половината натрупали се левове за тази цел... Айде, па дано за другата половина е по-евтинко!
Мастер , откъде пазаруваш, дай съвет от къде да си купя и аз , че имам некви излишни с'тинки. Икак да бъда сигурен че не ми набутват фалш със сертификат
Ти си последователен и пресметлив и ти правя евала. Аз действам по емоционално: всеки насъбран лев към златни монети. Имам към хиляда, скоро не съм ги броил. Някой казват че не съм добре. Ама като се пенсионират чакат на опашката пред пощата за 200 лв. Е, аз не искам да съм като тях, толкова ли много искам
Не е важно много или малко искаш, а да знаеш какво искаш.
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Чолаков, само да уточня за всеки случай... Инвестициите ми са в левови банкови депозити. Купувам физическо инвестиционно злато само с доходите от лихви. Така е за сега... Имам готовност да засиля всички депозити в злато при първи признаци на разпад на еврозоната. Това ще стане едва след като Германия излезе от еврото. За сега изчисленията ми сочат, че това ще се случи през втората половина на 2013 г.
Това няма да е признак а баш разпад, но ме съмнява да се случи
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Ти си последователен и пресметлив и ти правя евала. Аз действам по емоционално: всеки насъбран лев към златни монети. Имам към хиляда, скоро не съм ги броил. Някой казват че не съм добре. Ама като се пенсионират чакат на опашката пред пощата за 200 лв. Е, аз не искам да съм като тях, толкова ли много искам
Чолаков, само да уточня за всеки случай... Инвестициите ми са в левови банкови депозити. Купувам физическо инвестиционно злато само с доходите от лихви. Така е за сега... Имам готовност да засиля всички депозити в злато при първи признаци на разпад на еврозоната. Това ще стане едва след като Германия излезе от еврото. За сега изчисленията ми сочат, че това ще се случи през втората половина на 2013 г.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Работа винаги има. Работата не свършва.
И поговорки има.
"Научил се поп на пържен боб. Свършил се боб - отучил се поп."
И няма нищо лошо в тая работа. Единствено трябва попа да спре да похапва боб от реколта 2050-та година.
Аз харесвам и една друга, която един мой много работлив приятел цитира често:
"Работата и китайците нямат свършване"
...Откъдето следват и проблемите за света напоследък, след като се реши работата да се даде на китайците - хе-хе...
"Luck is what happens when preparation meets opportunity"
Seneca
Коментар