IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пукккккк!!!

хайде днес 1520 $
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
      Мастер , откъде пазаруваш, дай съвет от къде да си купя и аз , че имам некви излишни с'тинки.
      http://pamp.goldavenue.com/default.aspx
      https://www.valcambigold.com/store/
      http://www.tavex.bg/
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
        Това няма да е признак а баш разпад, но ме съмнява да се случи
        Разбира се, под признаци разбирам признаци, че Германия ще излезе от еврозоната. Такъв признак ще е остра политическа криза в самата Германия от сорта на тази, която наблюдаваме в Гърция сега!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Да днес ще изхарча половината натрупали се левове за тази цел... Айде, па дано за другата половина е по-евтинко!
          Мастер , откъде пазаруваш, дай съвет от къде да си купя и аз , че имам некви излишни с'тинки. Икак да бъда сигурен че не ми набутват фалш със сертификат

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
            Ти си последователен и пресметлив и ти правя евала. Аз действам по емоционално: всеки насъбран лев към златни монети. Имам към хиляда, скоро не съм ги броил. Някой казват че не съм добре. Ама като се пенсионират чакат на опашката пред пощата за 200 лв. Е, аз не искам да съм като тях, толкова ли много искам
            Не е важно много или малко искаш, а да знаеш какво искаш.
            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Чолаков, само да уточня за всеки случай... Инвестициите ми са в левови банкови депозити. Купувам физическо инвестиционно злато само с доходите от лихви. Така е за сега... Имам готовност да засиля всички депозити в злато при първи признаци на разпад на еврозоната. Това ще стане едва след като Германия излезе от еврото. За сега изчисленията ми сочат, че това ще се случи през втората половина на 2013 г.
              Това няма да е признак а баш разпад, но ме съмнява да се случи
              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Ти си последователен и пресметлив и ти правя евала. Аз действам по емоционално: всеки насъбран лев към златни монети. Имам към хиляда, скоро не съм ги броил. Някой казват че не съм добре. Ама като се пенсионират чакат на опашката пред пощата за 200 лв. Е, аз не искам да съм като тях, толкова ли много искам

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
                  Точно така мастъре. Кеша да държат глупаците.
                  Чолаков, само да уточня за всеки случай... Инвестициите ми са в левови банкови депозити. Купувам физическо инвестиционно злато само с доходите от лихви. Така е за сега... Имам готовност да засиля всички депозити в злато при първи признаци на разпад на еврозоната. Това ще стане едва след като Германия излезе от еврото. За сега изчисленията ми сочат, че това ще се случи през втората половина на 2013 г.

Коментар

• Точно така мастъре. Кеша да държат глупаците. Да им се топят хартийките.
                    Още по-лошо: да се залъгват с виртуалните си глупости

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                      Мастъре, как е , пълниш ли на промоция златце ?
                      Да днес ще изхарча половината натрупали се левове за тази цел... Айде, па дано за другата половина е по-евтинко!

Коментар

Истинските пари са стандарт!
                        Ми че как - „Стара планина”

Май те е изнервило движението на злото, нормално е човек да съди за другите по себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                          Работа винаги има. Работата не свършва.
                          И поговорки има.
                          "Научил се поп на пържен боб. Свършил се боб - отучил се поп."
                          И няма нищо лошо в тая работа. Единствено трябва попа да спре да похапва боб от реколта 2050-та година.
                          Аз харесвам и една друга, която един мой много работлив приятел цитира често:
                          "Работата и китайците нямат свършване"

...Откъдето следват и проблемите за света напоследък, след като се реши работата да се даде на китайците - хе-хе...
                          "Luck is what happens when preparation meets opportunity"
                          Seneca

Коментар

• http://www.uncle-scam.com/
                            Custodite sortem vestram

Коментар

Истинските пари са стандарт! Иначе е ясно, че на такива като теб парите им трябват да си платят дълговете.
                              Мастъре, как е , пълниш ли на промоция златце ?
                              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                                Сериозно така мисля, парите са дълг
                                Истинските пари са стандарт! Иначе е ясно, че на такива като теб парите им трябват да си платят дълговете.

Коментар

Working...
                                X