IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Как къде са?!?! Удари ли марджин кола и приключвам.
    Поне за бира да остане ..а
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Чудесно... Сега остава да кажеш къде ти са целите и стоповете! Нищо че, както знаем, за теб и 5 фигури загуба не са проблем.
      Как къде са?!?! Удари ли марджин кола и приключвам.

Коментар

Точно това съм направил: преди 2 дни купих евро/паунд на 0.8050 и преди малко скъсих кабел от 1,6160
        Чудесно... Сега остава да кажеш къде ти са целите и стоповете! Нищо че, както знаем, за теб и 5 фигури загуба не са проблем.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Тогава продавай паунди срещу евро и долари и след това се чеши по-главата в недоумение що губиш?!
          Точно това съм направил: преди 2 дни купих евро/паунд на 0.8050 и преди малко скъсих кабел от 1,6160

Коментар

Нямат нищо общо.
            Тогава продавай паунди срещу евро и долари и след това се чеши по-главата в недоумение що губиш?!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Да гледаш е едно, а да виждаш съвсем друго... Не видя зависимостта между курса на паунда и събитие като Олимпиадата в Лондон!
              Нямат нищо общо.
              Ако трябва да се търси някаква зависимост, то имаше донякъде между ранда и Световното по футбол. Но там говорим за съвсем друг тип икономика.

Това са фантазии и нямат нищо общо с движението на курсовете, когато става дума за големи икономики.

Да, сега за Еввропейското по футбол е съвсем различно, но къде сравняваш Великобритания с Полша и Украйна?!?!

Коментар

Как да съм забравил Олимпиадата, като съм голям фен на волейбола и тези дни гледам
                Да гледаш е едно, а да виждаш съвсем друго... Не видя зависимостта между курса на паунда и събитие като Олимпиадата в Лондон!

Коментар

Признай си, че беше забравил за Олимпиадата и ще ти олекне...
                  Как да съм забравил Олимпиадата, като съм голям фен на волейбола и тези дни гледам Олимпийската квалификация на нашите??!!!

Коментар

Ти ги бъркаш малко
                    Признай си, че беше забравил за Олимпиадата и ще ти олекне...

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
                      Изчисленията на какво се базират ? Наплюмчи пръста и го развя във въздуха ли ?
                      Изчисленията ми се базират на един анализ от института за пазарен анализ на Нуриел Рубини.

Коментар

Е па ти... Много си нетърпелив. Изчакай да мине Олимпиадата! Хората 4 години се облизват покрай това ти гледаш да свалиш курса на паунда точно когато трябва да им е най-скъп....
                        За икономика с размера на британската, 1-2 милиарда от туристите нямат дори и краткосрочно значение.
                        Да не говорим, че и посетителите ще са значително по-малко, а и доста по-стиснати.
                        Ти ги бъркаш малко с нашите търговци - идват празници и чакаме голям оборот - дай да вдигнем цените...

За UK (като цяло за икономиката на държавата) ще е по-добре слаб паунд и по-голям оборот от туристите, а не печалбите за частните компании.
                        Така поне си мисля.

Коментар

BOE не намеква за ново QE
                          Е па ти... Много си нетърпелив. Изчакай да мине Олимпиадата! Хората 4 години се облизват покрай това ти гледаш да свалиш курса на паунда точно когато трябва да им е най-скъп....

Коментар

Чолаков, само да уточня за всеки случай... Инвестициите ми са в левови банкови депозити. Купувам физическо инвестиционно злато само с доходите от лихви. Така е за сега... Имам готовност да засиля всички депозити в злато при първи признаци на разпад на еврозоната. Това ще стане едва след като Германия излезе от еврото. За сега изчисленията ми сочат, че това ще се случи през втората половина на 2013 г.
                            Изчисленията на какво се базират ? Наплюмчи пръста и го развя във въздуха ли ?

Коментар

• Продължават лошите новини за златото. Дори и под заплаха от рецесия (последния им БВП бе отрицателен), BOE не намеква за ново QE:

*BOE Leaves Bond Buying Program Unchanged At GBP325 Billion
                              *BOE: Makes No Mention Of Keeping Size Of Bond Buying Program Under Review

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                Пукккккк!!!

хайде днес 1520 $
                                Ех, мечти мечти
                                http://vbox7.com/play:0958f2e9&al=2&vid=5214
                                remember remember the fifth of november

Коментар

Working...
                                X