IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
    Мастер , не прибързваш ли .........анализатори го дават до към 1100-1200....в края на годината. А в 2013 още надолу .
    Кои са тия анализатори? Някакъв линк можеш ли да дадеш? Не че мнението на анализатори има някакво значение за мене ама ми стана любопитно кой може да се е изхвърлил толкова.

Коментар

• Във всяка тема се ширят препирни ,все си мисля,че тези теми са за коментари,прогнози,и въобще нещо конструктивно,поне така е по чуждите форуми!
      Явно е трудно да си надскочим манталитета
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        "мастъра" миналата година се хвалеше как купува Сребро на 47 $ и как щяло да става 70$...100$...150 $ . т.ч. той още там си проигра "депозита", който "имаше" . Сега явно е теглил кредит и иска и на Златото да се зашие . Явно е доста хазартен тип щом още не си е взел поука . Трябва да си сменя ник-а скоро време на "Комарджията".
        Можеш ли да покажеш постове ? Щото така излиза, че само клеветиш.
        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• "мастъра" миналата година се хвалеше как купува Сребро на 47 $ и как щяло да става 70$...100$...150 $ . т.ч. той още там си проигра "депозита", който "имаше" . Сега явно е теглил кредит и иска и на Златото да се зашие . Явно е доста хазартен тип щом още не си е взел поука . Трябва да си сменя ник-а скоро време на "Комарджията".

Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
          Мастер , не прибързваш ли .........анализатори го дават до към 1100-1200....в края на годината. А в 2013 още надолу .
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Forex "master",

та ти нали още миналата година изигра целия си депозит
            шемата, ти направо си се побъркал вече мойто момче. Направо ми е жал да те гледам, как вриш в собствен сос...

Казвам ти го най-добронамерено. За дневни врътки всичко е разрешено, но ако залагаш срещу златото средно и дългосрочно ти просто си един вманиачен глупак! Запомни: Светът отива към златен стандарт!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Днес си купих още малко златце. Останаха ми още около 1/4 от лихвите в левове да обърна до края на тоя месец.

Коментар

• Forex "master",

та ти нали още миналата година изигра целия си депозит, който "имаше" като купи през 2011 Април месец Сребро на 47 $ и очакваше да стане 70 $...100 $...150 $?

Нали още тогава фалира???

Сега да не си теглил кредит и да купуваш Злато и да се надяваш да "възстановиш" загубения депозит?

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Днес си купих още малко златце. Останаха ми още около 1/4 от лихвите в левове да обърна до края на тоя месец.

Коментар

• Днес си купих още малко златце. Останаха ми още около 1/4 от лихвите в левове да обърна до края на тоя месец.
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Ще видим .

Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                    До къде ще се избуши златото?

Коментар

• прогнозите са за до 1950-55 около , но по ранко ше го скастрям , оти страх лозИ пазИ

Коментар

• До къде ще се избуши златото?

Коментар

• Пукккккк!!!

Коментар

• Златото няма да е убежище http://borsi.blog.bg/novini/2012/05/...ejishte.952253

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                              Уфф Шема, не ще да пада това зло на 1500 Само ме излъга да не купувам и се стискам цяла седмица, направи нещо и пукни пустия балон!
                              не го търси ти шемата...

I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Уфф Шема, не ще да пада това зло на 1500 Само ме излъга да не купувам и се стискам цяла седмица, направи нещо и пукни пустия балон!

Коментар

Working...
                                X