Първоначално изпратено от БАЦЕ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение"мастъра" миналата година се хвалеше как купува Сребро на 47 $ и как щяло да става 70$...100$...150 $. т.ч. той още там си проигра "депозита", който "имаше"
. Сега явно е теглил кредит и иска и на Златото да се зашие
. Явно е доста хазартен тип щом още не си е взел поука
. Трябва да си сменя ник-а скоро време на "Комарджията".
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
"мастъра" миналата година се хвалеше как купува Сребро на 47 $ и как щяло да става 70$...100$...150 $. т.ч. той още там си проигра "депозита", който "имаше"
. Сега явно е теглил кредит и иска и на Златото да се зашие
. Явно е доста хазартен тип щом още не си е взел поука
. Трябва да си сменя ник-а скоро време на "Комарджията".
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеМастер , не прибързваш ли .........анализатори го дават до към 1100-1200....в края на годината. А в 2013 още надолу .Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеForex "master",
та ти нали още миналата година изигра целия си депозит
Казвам ти го най-добронамерено. За дневни врътки всичко е разрешено, но ако залагаш срещу златото средно и дългосрочно ти просто си един вманиачен глупак! Запомни: Светът отива към златен стандарт!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДнес си купих още малко златце. Останаха ми още около 1/4 от лихвите в левове да обърна до края на тоя месец.
Коментар
-
Forex "master",
та ти нали още миналата година изигра целия си депозит, който "имаше" като купи през 2011 Април месец Сребро на 47 $ и очакваше да стане 70 $...100 $...150 $?
Нали още тогава фалира???
Сега да не си теглил кредит и да купуваш Злато и да се надяваш да "възстановиш" загубения депозит?
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДнес си купих още малко златце. Останаха ми още около 1/4 от лихвите в левове да обърна до края на тоя месец.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеУфф Шема, не ще да пада това зло на 1500Само ме излъга да не купувам и се стискам цяла седмица, направи нещо и пукни пустия балон!
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар