IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пуккккк!!!
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Схема, слагай 200 $ на Челси..............ще изкараш колкото за 6 месеца дебнене на златото..................

Коментар

• Добри нива да се купува по малко, но редовно. Без да се бърза, но и да не се изчаква. Хамериканските приятели няма да издържат още дълго без ново вливане на свежа кръФ - дали ще е QE3 или Туист се тая. Аз залагам на 1 месец. Още повече, че колкото по-често "вливат", стават по-зависими и толкова повече икономиката ожаднява за още. Нещо като алкохолизъм, наркомания, вампиризъм.......

Коментар

• Мисля си че от $1630 има два варианта - единия рязко нагоре и връщане в основния тренд, другия полекинка надоле и затвърждаване на мечия тренд. Общо взето златцето като нагорещен картоф и рейнджа ми се види невъзможен. Прогнозата е "ще бъде приятно и слънчево с възможни превалявания и градушки"
          Балон, небалон търговийката си върви!
          Поздрави и успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Излезнах от 10 къси унции на ниво 1531.20 $...
            шемата, знаех си че ще ме конкурираш при покупката на златцето... И аз понакупих злато с моите левчета. Оттървах се от насъбралите се лихви. Ся да му мислят мушмулите де са го продали!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Възможно ли е по-рано да се люшне???
              Възможно е
              Ако ПРЕДИ ТОВА стигне до 2.500,00 USD/XAU
              remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнение
                Е как, той Схемата си пие кафето с Бернанке всяка сутрин. Тутакси ще ни извести.
                Май тренда се обърна. Почнах да акумулирам кол-ове...
                "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Възможно ли е по-рано да се люшне???

Първоначално изпратено от goldrun Разгледай мнение
                  Най-много до 1630/40 после пак ще се лашне по наклона така ми го говорят простите графики

Коментар

• Най-много до 1630/40 после пак ще се лашне по наклона така ми го говорят простите графики

Коментар

• Кво стана с тая гад , бе . Цел ден - катери ...............

Коментар

• Добавям 10 къси на 1588.20 $, т.е. отново ставам с 50 къси на средно ниво 1609.30 . + реализирана печалба от 834 $.

Успех!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

16.05.2012, 09:36

Излезнах от 10 къси унции на ниво 1531.20 $... Т.е прибирам си чиста печалба от 834 $
                        и оставам с 40 къси на ниво 1614.10 $

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                          Нормално, като цяло прецакаха цяла индустрия, за да си докажат едни други другари че са прави.
                          То вола рие, на главата си хвърля Та така!
                          въпросът на въпросите е:
                          В кой остана контрата? Кои закриха с гърдите си амразурата на картечното гнездо? Знаем, че историята казва, че това е Сергей Матросов.
                          Знаем и друго, че картечното гнездо на БФБ се казваше - избалончени акции при Софикс 2000. Продигал, много матросовци закриха с гърдите си, респ. със спестяванията си картечното гнездо - БФБ. В своя устрем, Продигал, въпросните матросовци увлякоха и обикновените хора. Веднага давам пример с въпросния Кюмюрчо. Човекът беше читав, млад, целеустремен, с млада жена и парички от сватбата.
                          УВИ, БЕШЕ!!!!!!! Беше, защото вече не е, а не е благодарение на такива другари /матросовци, като теб, Корк и др./, които в своя собствен устрем увлякоха обикновените хора /Кюмюрчо/ да изхарчат паричките си.
                          А сега нови икономически гурута, пак такива като вас, другари, лаят, че трябва да се увеличи потреблението, респ. търсенето на стоки и услуги, за да може видите ли да се стимулира икономиката, т.е. производството.
                          Как бе другарю Продигал, такива изцедени и изсмукани, нормални хорица като Кюмюрчо да стимулират родната икономика чрез потребление, при положение, че себеподобните ти другари, изсмукаха кръвта на тези хорица.
                          Сега разбра ли другарю Продигал смисъла на поговорката:
                          "Волът като рие, на главата си го хвърля!"
                          Ти и твоите приятели волове рихте яко, риехте денонощно, възхвалявахте БФБ по всички възможни начини. Малко ви беше Софикс 1000. Малко ви беше Софикс 1500, накрая дойдоха международните спекуланти, взривиха борсата до 2000 и в последствие наебаха всички. Някои се оттеглиха с драскотини, някои с рани, а някои /такива като теб/просто останаха да пишат завинаги във форума, припомняйки си стара слава и стари мечти. Дори и това не е срамно. В края на краищата толкова си можете. Но да говорите за: "Волът рие и на главата си го хвърля" - това просто е лицемерие! СОРИ, но риещите волове, които възхваляваха безумно и най вече непочтено БФБ, сте ти Продигал, и твоята глутница. За да разбереш дали съм прав, предлагам да пейстнеш твоята мила физиономия във форума, без адрес и телефон за връзка. Обещавам ти огромна народна любов. Долу горе на всяко кръстовище.
                          А, бе Продигал, ти честно момче ли си? Ти имаш ли себеуважение? Защото аз нямам уважение към теб. Лошото е, че огромна част от четящите форума са на моето мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
                            Еииии... не можа да им простиш на тия другари , даже и след толкова години , особенно на Корк
                            Нормално, като цяло прецакаха цяла индустрия, за да си докажат едни други другари че са прави.

То вола рие, на главата си хвърля Та така!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko Разгледай мнение
                              В този ред на мисли бих припомнил обратното:
                              "Количествените натрупвания водят до качествени изменения" - основен лозунг на комунизма, т.е презумпцията е, че овчарят като отгледа повече агнета, които станат овце-майки, които на свой ред ще създадат нови агнета, в крайна сметка ще се натрупат много агнета. Т.е. в крайна сметка ще се натрупат много количествени натрупвания.
                              Следвайки лозунга на комунизма,би трябвало да се очаква, че в един даден момент, животът на овчарят ще придобие качествени изменения, т.е той ще стане много добър овчар, отличен овчар и накрая току виж БАНКЕР. Да ,ама не! Овчарят, колкото и овце да има, ще си остане с манталитет и пари на овчар forever.
                              Разбирачите като моя приятел Форекс Мастър, ще си останат разбирачи в добрия смисъл на думата, въпреки някои дребни техни изцепки /Аз съм живото доказателство за успешно изтегляне от БФБ, благодарение на себе си и разбира се на Форекс Мастер./
                              Отчаяните оптимисти, вярвайки че утре ще стане Софикс 2000, ще си останат отчаяни оптимисти forever /Корк, Продигал, Кюмюрчо, Полки и др./
                              Т.е. дебело искам да подчертая, че горе споменатите никове за последните 4 години, имат огромни нови познания в икономическия живот на страната. Напрактика те акумулираха огромни количествени натрупвания като знания..
                              СОРИ, ДРУГАРИ! Всички четящи този пост знаят, че няма как вашите количествени натрупвания да се превърнат в качествени изменения
                              /т.е да продадете на Софикс 2000, поне не в този живот, както казва сър Алекс/
                              ПП. Иначе уважение и респект към вас, уважаеми жертви, към вашата последователност, твърдост и постоянство. /без Корк разбира се/
                              Повярвайте ми, тези ваши положителни качества са атестат за сериозна кариера - било частна или политическа. Успех!
                              Еииии... не можа да им простиш на тия другари , даже и след толкова години , особенно на Корк

Коментар

• Ами да, даже му каза вчера: "Бат Бени, а задръж още малко QE-то, че съм пуснал едни къси..."

Коментар

Working...
                                X