IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
    Кажи по-важното - ти ще си дадеш ли кюлчетата на БНБ а тя да ти даде пластмасова картичка с която да ти обещае, че като идеш в магазина ще си пазаруваш по курса за деня
    Разбира се! На това му се казва разплащателна сметка.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ти ще си дадеш ли златото на БНБ да ти го пази..а..
      Все на някой трябва да го дам да го пази и да ми води сметките, ако искам да ползвам благата на информационните технологии и искам да се разплащам моментално и от целия свят... Въпросът е на този някой да му е абсолютно забранено от закона да инвестира това злато което аз съм му дал да пази!!!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Не съм го срещал това нещо в закона за гаранциите. Ти къде го прочете?

Нали за да върне сумите електронно БНБ трябва да напечата левчета, които ги е нямало досега? Ама по закона за борда това е забранено, защото всяко левче трябва да има покритие в евро! А БНБ не може да печата евро!!!
        Това ще се уреди.. Кажи по-важното - ти ще си дадеш ли кюлчетата на БНБ а тя да ти даде пластмасова картичка с която да ти обещае, че като идеш в магазина ще си пазаруваш по курса за деня
        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Това е хубаво.
          Питай и онези които са купили акции, за да не стане грешка?

Коментар

Е връзва се - в сегашната система ако оберат банката БНБ или ЕЦБ-то ще върне сумите електронно (по закона за гаранциите).
            Не съм го срещал това нещо в закона за гаранциите. Ти къде го прочете?

Нали за да върне сумите електронно БНБ трябва да напечата левчета, които ги е нямало досега? Ама по закона за борда това е забранено, защото всяко левче трябва да има покритие в евро! А БНБ не може да печата евро!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Май до дни ще е под 1500 $
              Натам отива работата май. Това е хубаво.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

Горното, как се връзва с долното?
                Ти ще си дадеш ли златото на БНБ да ти го пази..а..Срещу пластмасова карта и обещание от нея да ти помага като искаш да го ползваш

Коментар

Е връзва се - в сегашната система ако оберат банката БНБ или ЕЦБ-то ще върне сумите електронно (по закона за гаранциите). Ама ако това се случи с трезора - гори собственика на златото. Сегашните банки не са толкова банки да правят инвестиционна политика колкото да обслужват плащанията в системата. И държавата е гарантирала за тези плащания с обещаното като си сложи някой картата в банкомата да си види цифричките на сметката .. ;-)

Коментар

• Май до дни ще е под 1500 $
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Аз на БНБ ако вярвам...

Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                      В момента има някакво доверие между участниците в разплащанията в банковата система ...

Коментар

Я бутнат, я не... Докато при левчетата не с евро покритие, а със златно покритие физическото злато ще е в трезора на БНБ. Така държавата няма да зависи от никой извън държавата за да управлява собствената си парична система! Това че няма да може произволно да печата пари е плюс а не минус... Минусът е само за печатарите, защото губят властта си над обществото, но всички останали печелят!
                        Аз на БНБ ако вярвам...Нали видя какво стана със златото там преди 10 години...

Коментар

.Но ако се наложи... естествено, че ще бутнат.
                          Я бутнат, я не... Докато при левчетата не с евро покритие, а със златно покритие физическото злато ще е в трезора на БНБ. Така държавата няма да зависи от никой извън държавата за да управлява собствената си парична система! Това че няма да може произволно да печата пари е плюс а не минус... Минусът е само за печатарите, защото губят властта си над обществото, но всички останали печелят!

Коментар

Не съм чул ЕЦБ-то да е обещало на БНБ-то, че ще им даде колкото евро им трябват ако се наложи. Къде го пише?
                            Щото не се налагало...Но ако се наложи... естествено, че ще бутнат. Не ги гледай какво говорят и пишат - гледай ги какво правят..

Коментар

Гарантира щото от ЕЦБ-то печатат.. ;-)
                              Не съм чул ЕЦБ-то да е обещало на БНБ-то, че ще им даде колкото евро им трябват ако се наложи. Къде го пише?

Коментар

Ми и сега е така... Хората ще си занесат банкнотите в банката и тя като събере достатъчно собственика и може да удари кепенците и да го няма. Или да инсценира някой обир и т.н..

Съвсем нищо не и пречи на държавата да гарантира и левчетата със златно покритие. Довода, че златото не може да се печата и затова не може да се гарантира не върви. И сега БНБ не може да печата евро но гарантира левовите депозити, налЕ?
                                Гарантира щото от ЕЦБ-то печатат.. ;-) Нека да гарнатира 1 трой унция - ще ти върне стойността в левове. Така и с гаранционните депозити - един ден всеки ще си получи депозита. Въпроса е какво ще може да си купи с него.

Коментар

Working...
                                X