IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение

Ти си ми от любимите типажи тук... Най-много ги е страх да не се изложат ако кажат на колко слагат стоп... Това при условие, че слагат стоп де! Щото повечето тук са като теб, демо трейдъри и многознайковци... Но ти си най-сеутния... И затова най-забавен!
    Аз ти казах - стопове не слагам. Марджин кола ми е стопа и после откривам ново демо, в случай, че съм на твоя хал да нямам пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Остави ти Сорос. Гледай какво ще става в Индия, рупията и инфлацията.
      Там е заровено кучето за търговия със златото.
      Имаш предвид, че на индиянците може да им се наложи да почнат да продават ли ?
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
        Ланде, как мина заметръса ... има ли липсващи тухли
        Нито тухли нито панели. За панелките ми съм безкрайно спокоен, но за тухлите не и затова изтичах до къщата да видя как е. В старата имам току що отремонтирана стая боядисана с латекс, но нямаше и милиметър пукнатина. Новата къща не съм я и гледал щото тя е с 16бр. бетонни колони и противоземетръсни шайби и при над 7 по рихтер може да се наложи да и правя оглед.
        По се притеснявам за двете ми къщи в пернишко и затова утре ще си пообиколя землищата.
        За магазина , който е изграден от ютонг малко се притесних, но щом наемателя не е изпищял до момента, значи всичко е наред. Въпреки това ще се разходя и до там да огледам добре, щото три от имотите ми са застраховани и то на по-голяма сума отколкото си заслужава. Единият е на калкан със заченат строеж на дупка и затова застрахователите ме изнудиха малко.

Коментар

И колко пъти се припоти, когато слезе на 0,7940?... А мушмуло?...

Ти си ми от любимите типажи тук... Най-много ги е страх да не се изложат ако кажат на колко слагат стоп... Това при условие, че слагат стоп де! Щото повечето тук са като теб, демо трейдъри и многознайковци... Но ти си най-сеутния... И затова най-забавен!
          Кажи ти за кабела. Знаеш, че и двете ми позиции бяха по едно и също време. Т.е. аз гледам общата сметка. Колко падна евро/паунд и колко се вдигна кабела, че да се "препотя" по твои думи?

Коментар

Златото е в бичи пазар. В бичите пазари цената върви нагоре Въпроса е не дали а кога и с колко
            Вместо да попиташ и можеше да научиш нещо относно "Защо процесите в Индия са определящи за цената на златото на този етап", ти взе да ми "правиш мускули".
            Жалкото е, че само пишеш по форумите, а не търгуваш. Т.е. кофти ми е, че няма как да ти взема парите, доколкото ги имаш.

Коментар

На 0,8050
              И колко пъти се припоти, когато слезе на 0,7940?... А мушмуло?...

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
                той ако чете това форумче щеше да се е хванал за главата , единия пука балони денонощно , другия си чака лихвичките от депозита и ги обръща в някакви милиграми и се радва като малко детенце..
                Остави ги, що ли се бъхтят, като така или иначе никога няма да имат повече или по малко от 100 %
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение

Най-краткия път на словото да утепаш с мокър мръсен парцал т.н. български псевдоинвеститори. Пълни смешници!
                  В най-смелите им мечти за печалба са 8% лихва по депозит като спестовната книжка по примера на баба и дядо от село. В този форум наистина може някой външен наблюдател финансист да се пръсне от смях, ако получи добър и коректен превод.
                  Ланде, как мина заметръса ... има ли липсващи тухли
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Ясно ми е.
                    Нещо като поскъпването на паунда преди Олимпиадата.

П.П. Тук е важно да се "пише" и по-малко да се обяснява.
                    Златото е в бичи пазар. В бичите пазари цената върви нагоре Въпроса е не дали а кога и с колко

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
                      той ако чете това форумче щеше да се е хванал за главата , единия пука балони денонощно , другия си чака лихвичките от депозита и ги обръща в някакви милиграми и се радва като малко детенце..

Най-краткия път на словото да утепаш с мокър мръсен парцал т.н. български псевдоинвеститори. Пълни смешници!
                      В най-смелите им мечти за печалба са 8% лихва по депозит като спестовната книжка по примера на баба и дядо от село. В този форум наистина може някой външен наблюдател финансист да се пръсне от смях, ако получи добър и коректен превод.

Коментар

А има ли какво да се коментира? Ти на колко беше купил евро/паунд?
                        На 0,8050, но защо не ме питаш на колко скъсих кабела, за който ме попита къде ми е "стопЧЕТО".
                        Мушморок си ти и то бедничък.

Коментар

Ти нищо не коментира за паунда и Олимпиадата.
                          А има ли какво да се коментира? Ти на колко беше купил евро/паунд?
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Спестявам ти липсата на обяснение когато цената мине 3000
                            Ясно ми е.
                            Нещо като поскъпването на паунда преди Олимпиадата.

П.П. Тук е важно да се "пише" и по-малко да се обяснява.

Коментар

Щом така ми определяш постовете - ОК.
                              Спестявам ти липсата на обяснение когато цената мине 3000

Коментар

Глупости.
                                Щом така ми определяш постовете - ОК.

Коментар

Working...
                                X