Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеОстави ти Сорос. Гледай какво ще става в Индия, рупията и инфлацията.
Там е заровено кучето за търговия със златото.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеЛанде, как мина заметръса ... има ли липсващи тухлиЗа панелките ми съм безкрайно спокоен, но за тухлите не и затова изтичах до къщата да видя как е. В старата имам току що отремонтирана стая боядисана с латекс, но нямаше и милиметър пукнатина. Новата къща не съм я и гледал щото тя е с 16бр. бетонни колони и противоземетръсни шайби и при над 7 по рихтер може да се наложи да и правя оглед.
По се притеснявам за двете ми къщи в пернишко и затова утре ще си пообиколя землищата.
За магазина , който е изграден от ютонг малко се притесних, но щом наемателя не е изпищял до момента, значи всичко е наред. Въпреки това ще се разходя и до там да огледам добре, щото три от имотите ми са застраховани и то на по-голяма сума отколкото си заслужава. Единият е на калкан със заченат строеж на дупка и затова застрахователите ме изнудиха малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИ колко пъти се припоти, когато слезе на 0,7940?... А мушмуло?...
Ти си ми от любимите типажи тук... Най-много ги е страх да не се изложат ако кажат на колко слагат стоп... Това при условие, че слагат стоп де! Щото повечето тук са като теб, демо трейдъри и многознайковци... Но ти си най-сеутния... И затова най-забавен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеЗлатото е в бичи пазар. В бичите пазари цената върви нагореВъпроса е не дали а кога и с колко
Жалкото е, че само пишеш по форумите, а не търгуваш. Т.е. кофти ми е, че няма как да ти взема парите, доколкото ги имаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНа 0,8050
Ти си ми от любимите типажи тук... Най-много ги е страх да не се изложат ако кажат на колко слагат стоп... Това при условие, че слагат стоп де! Щото повечето тук са като теб, демо трейдъри и многознайковци... Но ти си най-сеутния... И затова най-забавен!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнениетой ако чете това форумче щеше да се е хванал за главата , единия пука балони денонощно , другия си чака лихвичките от депозита и ги обръща в някакви милиграми и се радва като малко детенце..Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
Най-краткия път на словото да утепаш с мокър мръсен парцал т.н. български псевдоинвеститори. Пълни смешници!
В най-смелите им мечти за печалба са 8% лихва по депозит като спестовната книжка по примера на баба и дядо от село.В този форум наистина може някой външен наблюдател финансист да се пръсне от смях, ако получи добър и коректен превод.
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЯсно ми е.
Нещо като поскъпването на паунда преди Олимпиадата.
П.П. Тук е важно да се "пише" и по-малко да се обяснява.Въпроса е не дали а кога и с колко
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнениетой ако чете това форумче щеше да се е хванал за главата , единия пука балони денонощно , другия си чака лихвичките от депозита и ги обръща в някакви милиграми и се радва като малко детенце..
Най-краткия път на словото да утепаш с мокър мръсен парцал т.н. български псевдоинвеститори. Пълни смешници!
В най-смелите им мечти за печалба са 8% лихва по депозит като спестовната книжка по примера на баба и дядо от село.В този форум наистина може някой външен наблюдател финансист да се пръсне от смях, ако получи добър и коректен превод.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА има ли какво да се коментира? Ти на колко беше купил евро/паунд?
Мушморок си ти и то бедничък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи нищо не коментира за паунда и Олимпиадата.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеСпестявам ти липсата на обяснение когато цената мине 3000
Нещо като поскъпването на паунда преди Олимпиадата.
П.П. Тук е важно да се "пише" и по-малко да се обяснява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЩом така ми определяш постовете - ОК.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар