IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нещо много си изнервен .

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Губиш ли търпение вече?
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
      В какво си инвестирал 100 и 10-те процента?
      Намекваш, че не е възможно ли ???
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
        Може би няма как защото ти не търгуваш От както пиша в този форум, а и от преди де, имам реална сметка. В момента съм 110 % инвестиран, жалко че не уцелих дъното та може да се наложи да почакам докато изплувам. Както казах - бичите пазари вървят нагоре. Рано или късно златото ще възстанови цените..

И защо процесите в Индия са важни за златото - сигурно ще го ползват за твърдо гориво в новите се АЕЦ-ове..или се очакват 5-6 пъти повече сватби на година от обичайното следващите 10 години... а ??
        В какво си инвестирал 100 и 10-те процента?
        "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Вместо да попиташ и можеше да научиш нещо относно "Защо процесите в Индия са определящи за цената на златото на този етап", ти взе да ми "правиш мускули".
          Жалкото е, че само пишеш по форумите, а не търгуваш. Т.е. кофти ми е, че няма как да ти взема парите, доколкото ги имаш.
          Може би няма как защото ти не търгуваш От както пиша в този форум, а и от преди де, имам реална сметка. В момента съм 110 % инвестиран, жалко че не уцелих дъното та може да се наложи да почакам докато изплувам. Както казах - бичите пазари вървят нагоре. Рано или късно златото ще възстанови цените..

И защо процесите в Индия са важни за златото - сигурно ще го ползват за твърдо гориво в новите се АЕЦ-ове..или се очакват 5-6 пъти повече сватби на година от обичайното следващите 10 години... а ??
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Този път изглежда доста ще пропадне
            Губиш ли търпение вече?
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Този път изглежда доста ще пропадне

Коментар

Ти пак ли в зимбабвийски долари го гледаш това твое "покачващо" се злато?
                Ако българските левчета ти изглеждат на зимбабвийски долари, тогава да! Колко пъти трябва да повтарям, че инвестирам в левови депозити и с получената лихва купувам физическо инвестиционно злато?
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Гледаме точно обратното в момента... Борсите падат, а златото не....
                  Ти пак ли в зимбабвийски долари го гледаш това твое "покачващо" се злато?

Коментар

Ами те даже маймуните помнят по-дълго...

Важното е да мислим различно от маймуните.....

За останалите - когато писах въпросния пост - борсата растеше, а златото падаше или поне не растеше. Нещо, което не е характерно напоследък. Зададох си въпроса - какво ще стане със златото, ако пък вземе да пада борсата.

Сега борсата пада и златото.... се вижда какво прави.

Коментар

Моля, моля - таквиз глупости не е раждала моята кратуна.
                      Ами те даже маймуните помнят по-дълго...

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Наближава най-страшното време за биковете в златото:
                      Борсите растат, а златото не.......

Коментар

Я се помоли на анонимния фундаменталист да ти обясни, как фондовият пазар ще расте заедно с долара, а златото ще пада?!...
                        Моля, моля - таквиз глупости не е раждала моята кратуна.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          На долара пише In god we trust
                          Изпуснали са едно "L" в бързината... Я се помоли на анонимния фундаменталист да ти обясни, как фондовият пазар ще расте заедно с долара, а златото ще пада?!...

Коментар

• Златото може

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Нищо не може да падне с повече от 100 %

Коментар

• Обичам шума на парите !!!
                              По добре голямо 100 % отколкото малко 100 %
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                Просто Златото се срива .
                                Нищо не може да падне с повече от 100 %
                                tnm

Коментар

Working...
                                X