If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това че имаш мнение е добре. Но това че мнението ти е 100% сигурно, рядко води до печалби...
За моето мение, че не е балон, аз просто казвам, че не виждам доказателства за балон. Какви доказателства ти виждаш или просто обичаш да имаш 100% мнение за всичко.
при игра въз основа на предположение 100 процентното мнение по скоро помага отколкото пречи
Балон е на 100% след 2год ще е на 1|3 от сегашната си стойност
Това че имаш мнение е добре. Но това че мнението ти е 100% сигурно, рядко води до печалби...
За моето мение, че не е балон, аз просто казвам, че не виждам доказателства за балон. Какви доказателства ти виждаш или просто обичаш да имаш 100% мнение за всичко.
Въпрос на изтласкване от властта, нищо повече. Обаче, колкото и да е балон /също, и според мен/, цената на златото, най-вероятно, чак до 1/3 няма да падне и даже до 4/5 също. По-скоро, ще се фиксира при една нарастваща инфлация, което е все тая де.
Какъв БАЛОН? То не остана какво да купуваш - в Европа дългова криза, в САЩ дългова криза , Китай прегрява, златото се оказва най-нискорисковата инвестиция
Коментар