според мен сега е момента за отваряне на къса позиция със злато-какво ще кажете?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениепускаме хронометъра......търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Главите ви са балон!
Дългове/балон - http://www.usdebtclock.org/
Един трилион - хартия
15 трилиона - хартия
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеТова че имаш мнение е добре. Но това че мнението ти е 100% сигурно, рядко води до печалби...
За моето мение, че не е балон, аз просто казвам, че не виждам доказателства за балон. Какви доказателства ти виждаш или просто обичаш да имаш 100% мнение за всичко.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениеБалон е на 100% след 2год ще е на 1|3 от сегашната си стойност
За моето мение, че не е балон, аз просто казвам, че не виждам доказателства за балон. Какви доказателства ти виждаш или просто обичаш да имаш 100% мнение за всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениеБалон е на 100% след 2год ще е на 1|3 от сегашната си стойност
Коментар
-
Коментар
Коментар