If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не съм съгласен .. имаш грешна представа за връзката м/у златото и потта .. И не виждам как като не ми плащат в злато съм ограбен ... за болшинството от хората няма никакво значение цената на златото..Просто последните месеци има голямо медийно внимание в/у златото и хората луднаха .... не знам как реши ,че златото е толкова важно за дохода на хората....Просто приеми че на тебе ти плащат в злато и си направи един виртуален експеримент как ще живееш при тази даденост и да видим какъв ще е резултата....
Аз си представям да ми плащат в злато по следния начин: Да ми плащат във валута със златно покритие.
С други думи не си представям използването на златото като платежно средство да става като си нося монета от 1 унзия в джоба и като влезна в магазина с нея да купувам всичката стока. Чрез валута със златно покритие тази 1 унция ще е разбита на 2000 части например и ще може спокойно да се купи с една банкота, един хляб например
Това 60 часа падане на фона на 10 години растеж колко е като процент ? На мен ми говори за опит за натискане на пазара ,разбира се неуспешен
Jekata ,моля за твоята прогнозна цена на златото на 15 септември тази година .Благодаря .
По тая логика за 60 часа 210 долара надоле...цялата тая волатилност хубаво ли ви говори?
Иначе е добър въпроса на Грую от гледна точка за все що има индекси.
макар,че няма да пипна скоро злато,прогнозата ми е за първия учебен ден 1600$
но наистина някой по долу беше писал-обърнете внимания на френския индекс!!!
разцепил се е яко-който може да си направи парички от това успех!!!
не е препоръка за търговия!
Е и танцьорки може да се пипат ,даже е по-добре ,не се коси Франция нещо позабатачи и тя ,нали в Гърция е главен кредитор ...
ами точно за тази дата - идея нямам, но мога да дам прогноза, че златото ще стигне до 2К, а не до 1 400, т.е. от сегашните 1700 смятам, че е по-вероятно да стигне 2К, отколкото 1400. Мога да дам и друга прогноза - догосина ще видим 2К. Ако искаш прогноза за 15.09, съвсем изстрел в мрака, не базиран на нищо - 1850-1900
Е как бе Грую небазирана на нищо прогноза Значи си попрочел малко ВАС ,Бернанке ,Уго ,малакита ,дългове и други такива ,щом даваш тази прогноза
макар,че няма да пипна скоро злато,прогнозата ми е за първия учебен ден 1600$
но наистина някой по долу беше писал-обърнете внимания на френския индекс!!!
разцепил се е яко-който може да си направи парички от това успех!!!
не е препоръка за търговия!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар