IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пак ли някой се опитва да надува балона
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
      Еееееееее,щом става въпрос за +-100 долара да взема да се включа в подобието на анкетата.Прогнозирам 1550 долара на 15 септември в 10.30 бг тайм.

П.С. Опс,обърках се.По добре на 15.09 цената да е 1509 долара в 15:09.Обаче се чудя за коя часова зона да е прогнозата.
      Благодаря .Добра волативност .

Коментар

• Еееееееее,щом става въпрос за +-100 долара да взема да се включа в подобието на анкетата.Прогнозирам 1550 долара на 15 септември в 10.30 бг тайм.

П.С. Опс,обърках се.По добре на 15.09 цената да е 1509 долара в 15:09.Обаче се чудя за коя часова зона да е прогнозата.
        Last edited by BAD; 26.08.2011, 00:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
          Така зададен въпросът не е ли много общ?15 септември е дълъг ден.Може би ще трябва да уточниш за колко часа става дума!!!
          Прав си ,осреднена линия на сделките, разбира се.До 100 долара не е за разтрел
          Нещо за размисъл интервю с Марк Фабер

http://www.sovereignman.com/
          Last edited by dani de vito; 25.08.2011, 23:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от dani de vito Разгледай мнение
            Jekata ,моля за твоята прогнозна цена на златото на 15 септември тази година .Благодаря .

Така зададен въпросът не е ли много общ?15 септември е дълъг ден.Може би ще трябва да уточниш за колко часа става дума!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
              не съм съгласен .. имаш грешна представа за връзката м/у златото и потта .. И не виждам как като не ми плащат в злато съм ограбен ... за болшинството от хората няма никакво значение цената на златото..Просто последните месеци има голямо медийно внимание в/у златото и хората луднаха .... не знам как реши ,че златото е толкова важно за дохода на хората....Просто приеми че на тебе ти плащат в злато и си направи един виртуален експеримент как ще живееш при тази даденост и да видим какъв ще е резултата....
              Аз си представям да ми плащат в злато по следния начин: Да ми плащат във валута със златно покритие.
              С други думи не си представям използването на златото като платежно средство да става като си нося монета от 1 унзия в джоба и като влезна в магазина с нея да купувам всичката стока. Чрез валута със златно покритие тази 1 унция ще е разбита на 2000 части например и ще може спокойно да се купи с една банкота, един хляб например

Коментар

• Това 60 часа падане на фона на 10 години растеж колко е като процент ? На мен ми говори за опит за натискане на пазара ,разбира се неуспешен
                Jekata ,моля за твоята прогнозна цена на златото на 15 септември тази година .Благодаря .
                Last edited by dani de vito; 25.08.2011, 23:36.

Коментар

P S Марж за 10 часа 50 долара нагоре
                  По тая логика за 60 часа 210 долара надоле...цялата тая волатилност хубаво ли ви говори?
                  Иначе е добър въпроса на Грую от гледна точка за все що има индекси.

Коментар

• http://www.nypost.com/p/news/local/m...CpnWCi5DzJ7A6J
                    Някой питаше защо Сорос си продал златото

Коментар

Много е силна подкрепата за това нещо .Благодаря за прогнозата
                      P S И аз харесвам трите хикса
                      верно, ще има разцепване
                      по мн фронтове

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                        а бе понеже всичкото кеч
                        чака 2к, това надали ще стане,
                        чисто техничски изглежда
                        формиране на "глава с рамене"и
                        първа цел 1,5к
                        Много е силна подкрепата за това нещо .Благодаря за прогнозата
                        P S И аз харесвам трите хикса

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                          макар,че няма да пипна скоро злато,прогнозата ми е за първия учебен ден 1600$
                          но наистина някой по долу беше писал-обърнете внимания на френския индекс!!!
                          разцепил се е яко-който може да си направи парички от това успех!!!

не е препоръка за търговия!
                          Е и танцьорки може да се пипат ,даже е по-добре ,не се коси Франция нещо позабатачи и тя ,нали в Гърция е главен кредитор ...

Коментар

• а бе понеже всичкото кеч
                            чака 2к, това надали ще стане,
                            чисто техничски изглежда
                            формиране на "глава с рамене"и
                            първа цел 1,5к

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              ами точно за тази дата - идея нямам, но мога да дам прогноза, че златото ще стигне до 2К, а не до 1 400, т.е. от сегашните 1700 смятам, че е по-вероятно да стигне 2К, отколкото 1400. Мога да дам и друга прогноза - догосина ще видим 2К. Ако искаш прогноза за 15.09, съвсем изстрел в мрака, не базиран на нищо - 1850-1900
                              Е как бе Грую небазирана на нищо прогноза Значи си попрочел малко ВАС ,Бернанке ,Уго ,малакита ,дългове и други такива ,щом даваш тази прогноза

Коментар

• макар,че няма да пипна скоро злато,прогнозата ми е за първия учебен ден 1600$
                                но наистина някой по долу беше писал-обърнете внимания на френския индекс!!!
                                разцепил се е яко-който може да си направи парички от това успех!!!

не е препоръка за търговия!
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X