IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Разбира се ...

Големият срив на Златото тепърва започва . Съвсем скоро на повечето инвеститори ще стане ясно, че кризата е свършила . Първите от заблудените почнаха да се усещат. Нека видим кой ще се усети последен и в кой ще остане Черния Петър.
    много смешно човече си схема...все пукаш балони , кълнеш купувачите и риташ магарето , само и единствено защото си продал 5 унции...баси гюрултията дето вдигаш за 5 унции.. като реши да падне златото ще падне ...няма нужда да се надъхваш публично....

Коментар

• Миналия път някои колеги се пробваха да хващат падащи ками...и бяха порязани, този път ще са падащи мечове, т.ч. който се пробва да ги хваща ще бъде разрязан.

Умната и успех!
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Разбира се ...

Големият срив на Златото тепърва започва . Съвсем скоро на повечето инвеститори ще стане ясно, че кризата е свършила . Първите от заблудените почнаха да се усещат. Нека видим кой ще се усети последен и в кой ще остане Черния Петър.

Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
        Евала шема! Пак ли го скъсяваш това зло !

Коментар

• При тия данни за Индустриалното производство в САЩ...мисля че Златото се запътва към 1500 $ .

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          При добрите данни за икономиките е напълно нормално ДОБРОТО да побеждава дълго, продължително и напоително

Коментар

Растащата цена на Златото при тези макроданни които излизат последните месеци, седмици, при тази Парична политика на ФЕД и най-вече при този Consumer CPI който излезе преди 30 мин е напълно не оправдана. . Т.ч. това му е края на Злото.

Дано последните луди да се усетят, че трябва наистина да си "много умен инвеститор", че да купуваш злато на тези високи цени от 1770$.

С две думи: "Сривът започва!"
            Евала шема! Пак ли го скъсяваш това зло !

Коментар

• При добрите данни за икономиките е напълно нормално ДОБРОТО да побеждава дълго, продължително и напоително
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

....................

ПАК ЛИ???!!!

Шема - приличаш ми на юнака от долната картинка
                remember remember the fifth of november

Коментар

• Растащата цена на Златото при тези макроданни които излизат последните месеци, седмици, при тази Парична политика на ФЕД и най-вече при този Consumer CPI който излезе преди 30 мин е напълно не оправдана. . Т.ч. това му е края на Злото.

Дано последните луди да се усетят, че трябва наистина да си "много умен инвеститор", че да купуваш злато на тези високи цени от 1770$.

Коментар

Съвсем скоро ще почне тоталният срив на Златото.
                    На ЗЛОТО
                    tnm

Коментар

• Съвсем скоро ще почне тоталният срив на Златото.

Коментар

• продукти маникюр нокти

Коментар

Пуккккккккккк!!!!
                          Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!

Коментар

Пуккккккккккк!!!!
                            ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
                            tnm

Коментар

• Пуккккккккккк!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                                Ще се случи......... макар и не директно и само нагоре, ще има корекции разбира се, но тренда е нагоре, а истински мерки за излизане от кризата не се взимат.

Постепенно и други държави ще фалират, няма начин да не фалират, защото никакви мерки не са взети, дори напротив, взимат се обратни мерки. Като се съкращават хора от държавния сектор и се приватизира всичко, нещата няма да станат по добри. Приватизацията никога не трябва да е насилствен процес, тя трябва да бъде естествена еволюция. Когато нещо се продава на безценица, само и само за да е частна собственост, от това никой не печели.......... освен разбира се определена малка група хора.

Капиталистическата система няма да просъществува още дълго в този и вид.
                                Xman, повярвай ми бъдещето е непредсказуемо. Държави са фалирали и златото е падало.. Негативното ти мислене ти пречи да виждаш факти, които противоречат на твоето мнение...

Най-силният факт е, че реалната цена на златото се е качила доста от 2008. Просто няма друго asset, което да се качил така. Това противоречи на фундамента - няма "губене" на злато. То няма да свърши и ако има инфлация тя трябва да вдигне всичко. Единствената причина е, че "модерно".. Но ние сме ги виждали и преди тези модерни инвестиции - интернет, недвижими имоти и тн. Аз не знам дали това е върха или не, но знам че времето до върха наближава.

Това дали капитализма е такъв или инакъв са празни приказки. Или играеш или не, това за светлото бъдеще е утопия - светът винаги ще е сив, просто зависи колко тъмен или свелто сив.

Коментар

Working...
                                X