Първоначално изпратено от Shemata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Разбира се...
Големият срив на Златото тепърва започва. Съвсем скоро на повечето инвеститори ще стане ясно, че кризата е свършила
. Първите от заблудените почнаха да се усещат. Нека видим кой ще се усети последен и в кой ще остане Черния Петър.
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеЕвала шема! Пак ли го скъсяваш това зло !Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
При тия данни за Индустриалното производство в САЩ...мисля че Златото се запътва към 1500 $.
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПри добрите данни за икономиките е напълно нормално ДОБРОТО да побеждава дълго, продължително и напоителноМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеРастащата цена на Златото при тези макроданни които излизат последните месеци, седмици, при тази Парична политика на ФЕД и най-вече при този Consumer CPI който излезе преди 30 мин е напълно не оправдана.. Т.ч. това му е края на Злото.
Дано последните луди да се усетят, че трябва наистина да си "много умен инвеститор", че да купуваш злато на тези високи цени от 1770$.
С две думи: "Сривът започва!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение....................
С две думи: "Сривът започва!"
Шема - приличаш ми на юнака от долната картинка
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Растащата цена на Златото при тези макроданни които излизат последните месеци, седмици, при тази Парична политика на ФЕД и най-вече при този Consumer CPI който излезе преди 30 мин е напълно не оправдана.. Т.ч. това му е края на Злото.
Дано последните луди да се усетят, че трябва наистина да си "много умен инвеститор", че да купуваш злато на тези високи цени от 1770$.
С две думи: "Сривът започва!"Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеСъвсем скоро ще почне тоталният срив на Златото.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПуккккккккккк!!!!Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПуккккккккккк!!!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеЩе се случи......... макар и не директно и само нагоре, ще има корекции разбира се, но тренда е нагоре, а истински мерки за излизане от кризата не се взимат.
Постепенно и други държави ще фалират, няма начин да не фалират, защото никакви мерки не са взети, дори напротив, взимат се обратни мерки. Като се съкращават хора от държавния сектор и се приватизира всичко, нещата няма да станат по добри. Приватизацията никога не трябва да е насилствен процес, тя трябва да бъде естествена еволюция. Когато нещо се продава на безценица, само и само за да е частна собственост, от това никой не печели.......... освен разбира се определена малка група хора.
Капиталистическата система няма да просъществува още дълго в този и вид.
Най-силният факт е, че реалната цена на златото се е качила доста от 2008. Просто няма друго asset, което да се качил така. Това противоречи на фундамента - няма "губене" на злато. То няма да свърши и ако има инфлация тя трябва да вдигне всичко. Единствената причина е, че "модерно".. Но ние сме ги виждали и преди тези модерни инвестиции - интернет, недвижими имоти и тн. Аз не знам дали това е върха или не, но знам че времето до върха наближава.
Това дали капитализма е такъв или инакъв са празни приказки. Или играеш или не, това за светлото бъдеще е утопия - светът винаги ще е сив, просто зависи колко тъмен или свелто сив.
Коментар
Коментар