If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всичко е възможно,някое чукче ще открие нечуван залеж,някой евреин ще продаде хартиено злато,че да накупи физическо.Конспирации всякакви.Пускай топчето и завъртай ролетката.......
Има, има - като на 22.12.2012 Анануките се върнат на Земята, който няма злато да се откупи , ще го ебтвгз
това и аз го бях чел някъде
ама прадставяш ли си за толкоз време (6-12 к години) да им се прецака ракетата,планетата или пък
системата-от злато минали да кажем на пърцуца ко ша праим? А?
лека и на тебе
Мисля че в тези две изречения се крие истината! Ако се открие начин да се прави от желязо злато, то ще струва цената на желязото плюс производствените разходи и нормална печалба, ни обезценен цент повече, ако и да е много стар фетиш.
За това питам колко е производствената цена на златото, рано или късно ще стигнем близо до нея, така или иначе.
не си съвсем прав.
желязото е доста по-полезен метал.с уникални свойства (особено като сплав)
когато хетите го откриват и се въоръжават със стоманени мечове-начукват канчето на непобедимия и могъщ по това време
фараон - незнамсикоситеп незнамсиколко си.
и курса на желязото бил един меч - няма и кило=на една колесница от чисто масивно злато от бая кила, несллучайно.
пп
препоръчвам само мислене, никакви инвестиционни решения, особено като съм на
мускатова с шуменско
този път - лека нощ наистина.
Мисля че в тези две изречения се крие истината! Ако се открие начин да се прави от желязо злато, то ще струва цената на желязото плюс производствените разходи и нормална печалба, ни обезценен цент повече, ако и да е много стар фетиш.
За това питам колко е производствената цена на златото, рано или късно ще стигнем близо до нея, така или иначе.
да ще стигнем, но по друг път
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар