IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    До края на месеца може би ще падне под 1500 $
    тая фраза със сигурност ти е затлачила вече клипборда от копи-пействане
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      До края на месеца може би ще падне под 1500 $
      Всичко е възможно,някое чукче ще открие нечуван залеж,някой евреин ще продаде хартиено злато,че да накупи физическо.Конспирации всякакви.Пускай топчето и завъртай ролетката.......

Коментар

• До края на месеца може би ще падне под 1500 $
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
          Аз вярвам, че ще видим много над 2000+. Но кога.... виж за това е цялата тази тема тука
          Мдам, тука балона е имплозивен

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
            A ако не видим локално дъно под 1610/40 до месец ,не смяташ ли че вариант за тест на 1920 е твърде вероятен че и 2000++.
            Просто зяпам и мисля
            Аз вярвам, че ще видим много над 2000+. Но кога.... виж за това е цялата тази тема тука
            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
              От миналия септември прави по-ниски върхове и по-ниски дъна.. това не стига ли
              A ако не видим локално дъно под 1610/40 до месец ,не смяташ ли че вариант за тест на 1920 е твърде вероятен че и 2000++.
              Просто зяпам и мисля

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                Има, има - като на 22.12.2012 Анануките се върнат на Земята, който няма злато да се откупи , ще го ебтвгз
                това и аз го бях чел някъде
                ама прадставяш ли си за толкоз време (6-12 к години) да им се прецака ракетата,планетата или пък
                системата-от злато минали да кажем на пърцуца ко ша праим? А?
                лека и на тебе

Коментар

• От миналия септември прави по-ниски върхове и по-ниски дъна.. това не стига ли

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                    Мисля че в тези две изречения се крие истината! Ако се открие начин да се прави от желязо злато, то ще струва цената на желязото плюс производствените разходи и нормална печалба, ни обезценен цент повече, ако и да е много стар фетиш.

За това питам колко е производствената цена на златото, рано или късно ще стигнем близо до нея, така или иначе.
                    не си съвсем прав.
                    желязото е доста по-полезен метал.с уникални свойства (особено като сплав)
                    когато хетите го откриват и се въоръжават със стоманени мечове-начукват канчето на непобедимия и могъщ по това време
                    фараон - незнамсикоситеп незнамсиколко си.
                    и курса на желязото бил един меч - няма и кило=на една колесница от чисто масивно злато от бая кила, несллучайно.
                    пп
                    препоръчвам само мислене, никакви инвестиционни решения, особено като съм на
                    мускатова с шуменско
                    този път - лека нощ наистина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Liquid Stranger Разгледай мнение
                      Два деня неа да има пулс... После ще живне
                      Казваш ще има движение ама не е ясно в коя посока.Ти да не си политик бре
                      Я бързо представи политплатформата

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
                        Я коментирайте текущата ситуацията ,на кой какво му се привижда ,Шампоани с таргети 2000+,рейндж в този канал.Вълнобройците и те да кажат мнение.
                        Два деня неа да има пулс... После ще живне

Коментар

Мисля че в тези две изречения се крие истината! Ако се открие начин да се прави от желязо злато, то ще струва цената на желязото плюс производствените разходи и нормална печалба, ни обезценен цент повече, ако и да е много стар фетиш.

За това питам колко е производствената цена на златото, рано или късно ще стигнем близо до нея, така или иначе.
                          То и в момента има начини за превръщане на живак в злато, но излиза много скъпо, а произведеното злато е радиоактивно...
                          http://en.wikipedia.org/wiki/Synthes...recious_metals

Коментар

• Я коментирайте текущата ситуацията ,на кой какво му се привижда ,Шампоани с таргети 2000+,рейндж в този канал.Вълнобройците и те да кажат мнение.
                            Attached Files

Коментар

да ще стигнем, но по друг път

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                                Има, има - като на 22.12.2012 Анануките се върнат на Земята, който няма злато да се откупи , ще го ебтвгз
                                тогава ще се види кой колко струва а..

Коментар

Working...
                                X