Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВ темата за NYSE постнах нещо и в него се казват доста неща. Прочети го.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеСкоро трябва да почне да се връща и доверието в Еврото .Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеА кажи тогава какво точно правят като кават, че ще отпуснат 100 млдр ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЩо??!! За мен "купиха" спокойствие.
И щото съм в настроение, да ти кажа:
100 милиарда евро НЯМА ДА СЕ ПЕЧАТАТ. Сумата от 100 млрд. евро по сайтовете КУПУВА СПОКОЙСТВИЕ само за наивниците.
А вие си чакайте да ТРЪГНАТ ПЕЧАТНИЦИТЕ.....I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Скоро трябва да почне да се връща и доверието в Еврото .
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Така е, като не искат да печатат:
http://www.zerohedge.com/news/spanis...s-above-600bps
А който печата пазара го обича:
http://www.zerohedge.com/news/cue-hyperinflation-5-4-3
Last edited by simo.smo; 11.06.2012, 19:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеТрагедия - 100 милиарда не могат вече да купят и един ден спокойствие.. ОЩЕ ОЩЕ..
И щото съм в настроение, да ти кажа:
100 милиарда евро НЯМА ДА СЕ ПЕЧАТАТ. Сумата от 100 млрд. евро по сайтовете КУПУВА СПОКОЙСТВИЕ само за наивниците.
А вие си чакайте да ТРЪГНАТ ПЕЧАТНИЦИТЕ.....Last edited by anon6706; 11.06.2012, 18:27.
Коментар
-
За да използваш такъв език и такова поведение явно си си изиграл портфейла на БФБ и сега освен да се нервираш и да проявяваш агресия друго вече не можеш .
Относно ПЕПИ, Пепи хвалеше ХДПАТ(пътно-строителна компания). Доколкото се сещам, TRACE беше твоя любимка . Ти там си изигра парите. Тя е също Пътно-транспортна компания на БФБ. Т.ч. май ти си тоя ПЕПИ . От ХДПАТ се прехвърли на TRACE.
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеДа, ама Пепи (шемата) дали мисли така на демото.....
Пълен таш*к е тоя образ....Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА добре дошъл. По тихо говори, щото като се обадиш и цената скача.
За Испания мисля, че работата е, купи слуха - продай новината.
Но си мисля,че среброто ако не сега(макар,че и сега става) много скоро ще е за купуване.
Иван и той мисли такаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТакаааааа.
Върнах се от почивка
Много зареждащо мина
Даже докато си сърбах питието-получих щастливо смс-че от бъкета ми за затворена позиция на среброто при 29,74
Много поздрави на Шемата
И да не ми прави дребни сметки,а да се върне и да прочете внимателно постовете ми щом толкова желае да следи позициите на хорта и да види,че даже съм усреднил
От утре започваме с нови сили и идеи
Ще дадът парички на Испания,така,че се очаква ъп-че!
За Испания мисля, че работата е, купи слуха - продай новината.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Такаааааа.
Върнах се от почивка
Много зареждащо мина
Даже докато си сърбах питието-получих щастливо смс-че от бъкета ми за затворена позиция на среброто при 29,74
Много поздрави на Шемата
И да не ми прави дребни сметки,а да се върне и да прочете внимателно постовете ми щом толкова желае да следи позициите на хорта и да види,че даже съм усреднил
От утре започваме с нови сили и идеи
Ще дадът парички на Испания,така,че се очаква ъп-че!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар