If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И щото съм в настроение, да ти кажа:
100 милиарда евро НЯМА ДА СЕ ПЕЧАТАТ. Сумата от 100 млрд. евро по сайтовете КУПУВА СПОКОЙСТВИЕ само за наивниците.
А вие си чакайте да ТРЪГНАТ ПЕЧАТНИЦИТЕ.....
А кажи тогава какво точно правят като кават, че ще отпуснат 100 млдр ?
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Трагедия - 100 милиарда не могат вече да купят и един ден спокойствие.. ОЩЕ ОЩЕ..
Що??!! За мен "купиха" спокойствие.
И щото съм в настроение, да ти кажа:
100 милиарда евро НЯМА ДА СЕ ПЕЧАТАТ. Сумата от 100 млрд. евро по сайтовете КУПУВА СПОКОЙСТВИЕ само за наивниците.
За да използваш такъв език и такова поведение явно си си изиграл портфейла на БФБ и сега освен да се нервираш и да проявяваш агресия друго вече не можеш .
Относно ПЕПИ, Пепи хвалеше ХДПАТ(пътно-строителна компания). Доколкото се сещам, TRACE беше твоя любимка . Ти там си изигра парите. Тя е също Пътно-транспортна компания на БФБ. Т.ч. май ти си тоя ПЕПИ . От ХДПАТ се прехвърли на TRACE.
А добре дошъл. По тихо говори, щото като се обадиш и цената скача.
За Испания мисля, че работата е, купи слуха - продай новината.
Мътна и кървава е още може само ден два може да трае оптимизма
Но си мисля,че среброто ако не сега(макар,че и сега става) много скоро ще е за купуване.
Иван и той мисли така
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Такаааааа.
Върнах се от почивка
Много зареждащо мина
Даже докато си сърбах питието-получих щастливо смс-че от бъкета ми за затворена позиция на среброто при 29,74
Много поздрави на Шемата
И да не ми прави дребни сметки,а да се върне и да прочете внимателно постовете ми щом толкова желае да следи позициите на хорта и да види,че даже съм усреднил
От утре започваме с нови сили и идеи
Ще дадът парички на Испания,така,че се очаква ъп-че!
А добре дошъл. По тихо говори, щото като се обадиш и цената скача.
За Испания мисля, че работата е, купи слуха - продай новината.
Такаааааа.
Върнах се от почивка
Много зареждащо мина
Даже докато си сърбах питието-получих щастливо смс-че от бъкета ми за затворена позиция на среброто при 29,74
Много поздрави на Шемата
И да не ми прави дребни сметки,а да се върне и да прочете внимателно постовете ми щом толкова желае да следи позициите на хорта и да види,че даже съм усреднил
От утре започваме с нови сили и идеи
Ще дадът парички на Испания,така,че се очаква ъп-че!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар