Как ше дефултне САШ ?!? Мищън импосибъл, ше печетат до скъсване
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще стане ако САЩ дефолтне?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениееми трябва да се произвежда...държавите в които няма производство са бедни в които има са богата.......но за производство трябват високо образовани хора които да произеждат
абсолютно верно
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКакво ще стане ? Ке се оправят преди Европа ,то е ясно! Като помогнеш на бамките те удушават всичко живо около себе си ! Сега в такава економическа обстановка живееем !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да САЩ ако фалират ще има Глобална хипер инфлация ?????
еми трябва да се произвежда...държавите в които няма производство са бедни в които има са богата.......но за производство трябват високо образовани хора които да произеждатв Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение2 август наближава а споразумение за лимита на дълга на САЩ няма. Как мислите как ще се отрази на долара? Би трябвало да пада, но да не стане като след Лемън брадърс и да се вдигне?
Не гледате ли как ви правят на будали по медиите...до 2 август Дау ще е 500 точки, отгоре а след това за 2-3 месеца още 1000.
Аман от будали...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИКАбе има си криза и се усеща, и аз често посещавам субуейа поради кризата....
НЕ ТВЪРДЯ ,ЧЕ АЗ СЪМ УМЕН НЕ НЕ СЪМ НЕЩО СРЕДНО МЕЖДУ УМЕТ И ТЪП
също така в бг има фирми,които имат възможнот да пллащат герммански заплати на работниците си,но не плащат ама като гледам балъците свършиха и няма да имат работници вече хората със средно техническо обр . отиват по словения,чехия полша и земат по 1200 евро там чисто ,а нови специалисти не се произвеждат те се закриха половината машиностроителни ,дърводесли и химични техникумиLast edited by vabo_2008; 21.07.2011, 22:04.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИКАбе има си криза и се усеща, и аз често посещавам субуейа поради кризата....
НЕ ТВЪРДЯ ,ЧЕ АЗ СЪМ УМЕН НЕ НЕ СЪМ НЕЩО СРЕДНО МЕЖДУ УМЕТ И ТЪПв Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеВсичко туш, и много тоалетна хартия. Кръв и сополи...
Колапсът на една империя.... винаги грозна гледка. Дано не последват нови мрачни векове...
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеВсичко туш, и много тоалетна хартия. Кръв и сополи...
Колапсът на една империя.... винаги грозна гледка. Дано не последват нови мрачни векове...
И идея аи нямам за какво говорите...абе криза няма криза има само за бедните аз сега отивам ди синеплекса филмче да гледам и после субуейа......кви кризи кви аполиктики говоритев Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение2 август наближава а споразумение за лимита на дълга на САЩ няма. Как мислите как ще се отрази на долара? Би трябвало да пада, но да не стане като след Лемън брадърс и да се вдигне?
Колапсът на една империя.... винаги грозна гледка. Дано не последват нови мрачни векове...Custodite sortem vestram
Коментар
Коментар