Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане ако САЩ дефолтне?

Collapse
X
Collapse

503 Service Unavailable

No server is available to handle this request.
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Как ше дефултне САШ ?!? Мищън импосибъл, ше печетат до скъсване
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
      еми трябва да се произвежда...държавите в които няма производство са бедни в които има са богата.......но за производство трябват високо образовани хора които да произеждат

абсолютно верно

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Какво ще стане ? Ке се оправят преди Европа ,то е ясно! Като помогнеш на бамките те удушават всичко живо около себе си ! Сега в такава економическа обстановка живееем !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да САЩ ако фалират ще има Глобална хипер инфлация ?????

еми трябва да се произвежда...държавите в които няма производство са бедни в които има са богата.......но за производство трябват високо образовани хора които да произеждат
        в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• ....

Какво ще стане ? Ке се оправят преди Европа ,то е ясно! Като помогнеш на бамките те удушават всичко живо около себе си ! Сега в такава економическа обстановка живееем !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да САЩ ако фалират ще има Глобална хипер инфлация ?????
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
            2 август наближава а споразумение за лимита на дълга на САЩ няма. Как мислите как ще се отрази на долара? Би трябвало да пада, но да не стане като след Лемън брадърс и да се вдигне?
            Откакво се коментира това, се чудя какъв невежа и наивник трябва да е човек за да си помисли, че това ще стане..

Не гледате ли как ви правят на будали по медиите...до 2 август Дау ще е 500 точки, отгоре а след това за 2-3 месеца още 1000.

Аман от будали...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК
              Абе има си криза и се усеща, и аз често посещавам субуейа поради кризата....
              ква криза който има пари има гледам какви коли има по улиците и т.н.......според мен истината е,че хората са мързеливи тръбва много да се учи инженерни спец,икомомика,медицита,право........всичко друго са глупости.........просто хората в бг са тъпи и мързеливи това е истината......само спекуланти....а трябва реално произдодство нео полезно за обществото......а не да купиш апартаменти ида чака да се дигнат или туризъм и фруги такива.....живял съм в германия ходил съм и в англия там хорАТА всичко си произвеждат в бг повечето се внася....що ние не си произвеждаме електроника.....машините строителни......щото повечето българи не сички са тъпи и мързеливи мързи ги да учат

НЕ ТВЪРДЯ ,ЧЕ АЗ СЪМ УМЕН НЕ НЕ СЪМ НЕЩО СРЕДНО МЕЖДУ УМЕТ И ТЪП

също така в бг има фирми,които имат възможнот да пллащат герммански заплати на работниците си,но не плащат ама като гледам балъците свършиха и няма да имат работници вече хората със средно техническо обр . отиват по словения,чехия полша и земат по 1200 евро там чисто ,а нови специалисти не се произвеждат те се закриха половината машиностроителни ,дърводесли и химични техникуми
              Last edited by vabo_2008; 21.07.2011, 21:04.
              в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК
                Абе има си криза и се усеща, и аз често посещавам субуейа поради кризата....
                ква криза който има пари има гледам какви коли има по улиците и т.н.......според мен истината е,че хората са мързеливи тръбва много да се учи инженерни спец,икомомика,медицита,право........всичко друго са глупости.........просто хората в бг са тъпи и мързеливи това е истината......само спекуланти....а трябва реално произдодство нео полезно за обществото......а не да купиш апартаменти ида чака да се дигнат или туризъм и фруги такива.....живял съм в германия ходил съм и в англия там хорАТА всичко си произвеждат в бг повечето се внася....що ние не си произвеждаме електроника.....машините строителни......щото повечето българи не сички са тъпи и мързеливи мързи ги да учат

НЕ ТВЪРДЯ ,ЧЕ АЗ СЪМ УМЕН НЕ НЕ СЪМ НЕЩО СРЕДНО МЕЖДУ УМЕТ И ТЪП

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                  Всичко туш, и много тоалетна хартия. Кръв и сополи...
                  Колапсът на една империя.... винаги грозна гледка. Дано не последват нови мрачни векове...

Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                    Колапсът на една империя.... винаги грозна гледка. Дано не последват нови мрачни векове...

И идея аи нямам за какво говорите...абе криза няма криза има само за бедните аз сега отивам ди синеплекса филмче да гледам и после субуейа......кви кризи кви аполиктики говорите

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
                      2 август наближава а споразумение за лимита на дълга на САЩ няма. Как мислите как ще се отрази на долара? Би трябвало да пада, но да не стане като след Лемън брадърс и да се вдигне?
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Какво ще стане ако САЩ дефолтне?

Working...
                      X