Я да видим, дали наистина се размина и за колко дълго?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще стане ако САЩ дефолтне?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеhttp://moneymorning.com/2011/07/25/t...united-states/
"Someone dropped a bomb on the bond market Thursday – a $1 billion Armageddon trade betting the United States will lose its AAA credit rating"
кви глупости ххаха
Коментар
-
А някои вече залагат и пари на дефолта
http://moneymorning.com/2011/07/25/t...united-states/
"Someone dropped a bomb on the bond market Thursday – a $1 billion Armageddon trade betting the United States will lose its AAA credit rating"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ганчо Юрдечков Разгледай мнениеПодозирам, че овцете в обора ти са на същото мнение като теб. Дреме им за фалита на САЩ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ганчо Юрдечков Разгледай мнениеПодозирам, че овцете в обора ти са на същото мнение като теб. Дреме им за фалита на САЩ.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНищо няма да стане.Ще продължат сезоните един след друг слънцето пак ще изгрява дъжд пак ще вали.Дреме и на природата за САЩ.Живота ми не зависи от САЩ трябват ми вода и храна и за моя радост тази година реколтата е изобилна.Каквото съм посял и насадил всичко е родило в пъти повече отколкото ми трябва.Домати чушки лук краставици картофи боб.Житото и то даде 400кг от декар.Слънчогледа е добре.Дъжд вали като по поръчка.Кладенеца в двора никога не пресъхва поливам когато искам и колкото искам.Дреме ми САЩ какво ще печатат ако искат да печатат тугрици левове рупии голи жени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение'ми едно такова...нали се сещаш...
Ама що го нема на български в Уикипето? Срам!
Я какъв отбор-юнаци тук, познавачи, специалисти... Я да се фане некой да напише пет изречения да ни отсрами!
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениекво е дефолтLast edited by Pyramid; 24.07.2011, 22:45.
Коментар
-
Mesoiadess
Инфлационна спирала , защото САЩ прекратят ли плащанията по дълга си онези големи пари които поглъщат срещу сигурните лихви които дават...няма да има в какво да се инвестират и да донесат тази лихва.Същоо нещо се случва и същата роля играят страни като Гърция - 10% лихва. И защо им е на банките да инвестират - кредитират нещо друго , когато просто могат да купят едни ДЦК.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар