If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Знам , позициите ще са ми с обеми минимум500$. Ти каквито искаш отваряй само трябва да ме следваш ... За 5$ годишно .Отделно ще си има сайт .. С новини от европа Бг светът... И някй други приложения ... Засега тайна. проучвам нещо в китай ... Ще наблегнем и техният пазар... Нещо ми се върти в главата.
Знам , позициите ще са ми с обеми минимум500$. Ти каквито искаш отваряй само трябва да ме следваш ... За 5$ годишно .Отделно ще си има сайт .. С новини от европа Бг светът... И някй други приложения ... Засега тайна. проучвам нещо в китай ... Ще наблегнем и техният пазар... Нещо ми се върти в главата.
Мамун неме разбра..., няма да задължавам никой да си отваря сметка и 1$ и няма такса няма нкщо. 5$ годишно и влиза в моя ком и ме гледа как я трейдвам.
Ми де да знам. Това си написал
Имаш 5$ от мен. Ще ти влизам
Мамун неме разбра..., няма да задължавам никой да си отваря сметка и 1$ и няма такса няма нкщо. 5$ годишно и влиза в моя ком и ме гледа как я трейдвам.
Него вземам , да бъда точен.... А го каня на съвместен бизнес.Второ благодаря за съвета, но доста грубо . Трето я имам глава да преценява... Кои е в час от форекс и кой не. Жив и здрав Баце.
Подготвям се за голямото дело , някой ден мисля да направим една отворена платформа с онлайн рум на поръчките, ще хваним основните двойки тенекиите и основните индекси ... Които иска 5% на година . Вече мисля по въпроса. .
Да Реда , и я съм за на там .. Жив съм малко смених държавите сега съм в Испануя уча испански... Подготвям се за голямото дело , някой ден мисля да направим една отворена платформа с онлайн рум на поръчките, ще хваним основните двойки тенекиите и основните индекси ... Които иска 5% на година . Вече мисля по въпроса. Каняте мисли идеи когато съм готов да почвам щесе срещнем и оформим. Стамбата и него го каним задължително. Нещо от родът на инвесторът но на по високо ниво, теса много изостанали.
Край !! Щом ще взимаш Реда , отсега си фалирал, баце !
Да Реда , и я съм за на там .. Жив съм малко смених държавите сега съм в Испануя уча испански... Подготвям се за голямото дело , някой ден мисля да направим една отворена платформа с онлайн рум на поръчките, ще хваним основните двойки тенекиите и основните индекси ... Които иска 5% на година . Вече мисля по въпроса. Каняте мисли идеи когато съм готов да почвам щесе срещнем и оформим. Стамбата и него го каним задължително. Нещо от родът на инвесторът но на по високо ниво, теса много изостанали.
Всяка стока или валута си има собствена
графика и тя няма задължение
спрямо другите графики.
Когато се прави някакъв анализ и извод
за корелациите винаги се започва
от най големия тайм фрейм
и тогава ще се учудиш че корелациите
не са задължителни през 100% от
времето. Щеше да е прекалено лесно
да се търгува на пазарите ако
това беше факт и всички щяха
да печелят ,което е невъзможно ☺
Що се отнася до съотношението
на втора спрямо четвърта
като време - е че втора не може
да бъде по кратка от четвърта
и най често четвърта е триъгълник
който отнема доста време
и който предупреждава за предстоящата
смяна на тренда
Успехи
Относно корелацийте - така е Стамба , но когато говорим за корелации м/у валутни двойки . Когато става въпрос за злато / долар , тя е доста голяма - не 100 % , но поне 90 % - да !! За съотношенито м/у вторите ( червена и бела) и четвъртите ( червена и бяла ) , ще го кажа по друг начин - не са от един порядък . Написал си '' Що се отнася до съотношението
на втора спрямо четвърта
като време - е че втора не може
да бъде по кратка от четвърта '' . Това не съм го чел никъде , но на твоя чертеж и двете Втори са по кратки по време от четвъртите . Тоест - обратно на написаното . И , последно - според статистиката Четвърта е 1. флат ; 2. Двойна тройка ; 3. Зиг-заг и чак на 4. триъгълник. Респект и Успех !
Коментар