IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX -Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лелеее, тук сте били направо гнездо от оси бе, стършели дори....

Коментар

• Показал съм ги в Туитър на eur/usd FREE направи си трудът да погледнеш .и успех с любовницата ..... там ти е силата
      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Само не разбрах къде ти е стопа и кога отвори позиция моята е вход на2313 стоп 23.45 след пробива на 22.85 още от петък е отворена вече съм на три обема . Трябва да има такива както теб да лапаме ние . Поздрави на Иво Груев за вълновата теория от мен и му кажи че няма понятие от Форекс .

Коментар

• Кондор тази линийка от доло е супер грешна приятел .., минава през дъното 2160 и 22.40 тренда вече е пробит ... това твоето нещо както твоя мечта карикатура

Коментар

• Модератора не мога да качвам графики

Коментар

• Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Виж хубаво къде ми е стопа и входа, съжалявам че не ми даде да я копирам с позициите.
                Last edited by RUBLA; 05.04.2018, 17:52. Причина: Моля пишете на кирилица.

Коментар

• Забравих че има и още един таргет 20.30 които на първо време е най вероятен с оглед на заформената структура на дневна градчфика на тренда

Коментар

• Кондор ли си или незнам какво да не се окаже Стамбата прав че таргета му нещо отива към 21,35 а да не вземе да стане до края на месеца 1.17 което определено ще си е трайно къси . Оставям те да броиш а аз ще си следвам 4 часовият тренд той ще ме отведе където се е запътил .

Коментар

• Много сте сладки , не си най добрият а си пълен безхаберник . Във форекса няма вълни , това е пълен булшит . Може да видиш малко анализи в Туитър Eur/usd Free ... белким изкарал някой лев ... безплатни са .

Коментар

• Първоначално изпратено от Kondora

Засега , съм само коректив . Желанието ми е Стамба 69 ( лидера на темата ) , да защити графиките си и да обезмисли моя пост !
                        Плюс това Редко , не ме е помолил
                        А , без негов молба , немога да направя нищо
                        Но .... ако все пак си в час , с разглеждания анализ в тази тема ...........
                        Дал съм виждането си в последните 2 реда в поста , отричащ броенето на Стамба 69
                        Самото ти твърдение, че винаги С-то е петица е невярно...

Коментар

• Към Кондора, къде е грешката?
                          Attached Files

Коментар

• Дай да видим твоето броене...

Първоначално изпратено от Kondora

Аз , просто съм най - добрия .

Коментар

• Първоначално изпратено от reda1 Разгледай мнение

ДАВАЙ !!!
                              Недей,после ще дойдат другия лешояд и Чучко,ще почнат да се джафкат и ще го обърнат на същата кочина като при Желев.
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kondora

Чакай малко .
                                Първо е редно , да изчакам Стамба69 да се опита да защити графиките си .
                                Тоест , да докаже че аз бъркам в поста си . По правилата и нормите на използваната от него Вълнова теория
                                Ако не го направи до 3 дена , ще приемем че съм прав и може и да кача мойте предположения на база Вълнови анализ , в графики .
                                ........Ако ме помоли Реда

ДАВАЙ !!!
                                ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)

Коментар

Working...
                                X