If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само не разбрах къде ти е стопа и кога отвори позиция моята е вход на2313 стоп 23.45 след пробива на 22.85 още от петък е отворена вече съм на три обема . Трябва да има такива както теб да лапаме ние . Поздрави на Иво Груев за вълновата теория от мен и му кажи че няма понятие от Форекс .
Кондор тази линийка от доло е супер грешна приятел .., минава през дъното 2160 и 22.40 тренда вече е пробит ... това твоето нещо както твоя мечта карикатура
Кондор ли си или незнам какво да не се окаже Стамбата прав че таргета му нещо отива към 21,35 а да не вземе да стане до края на месеца 1.17 което определено ще си е трайно къси . Оставям те да броиш а аз ще си следвам 4 часовият тренд той ще ме отведе където се е запътил .
Много сте сладки , не си най добрият а си пълен безхаберник . Във форекса няма вълни , това е пълен булшит . Може да видиш малко анализи в Туитър Eur/usd Free ... белким изкарал някой лев ... безплатни са .
Засега , съм само коректив . Желанието ми е Стамба 69 ( лидера на темата ) , да защити графиките си и да обезмисли моя пост !
Плюс това Редко , не ме е помолил
А , без негов молба , немога да направя нищо
Но .... ако все пак си в час , с разглеждания анализ в тази тема ...........
Дал съм виждането си в последните 2 реда в поста , отричащ броенето на Стамба 69
Самото ти твърдение, че винаги С-то е петица е невярно...
Чакай малко .
Първо е редно , да изчакам Стамба69 да се опита да защити графиките си .
Тоест , да докаже че аз бъркам в поста си . По правилата и нормите на използваната от него Вълнова теория
Ако не го направи до 3 дена , ще приемем че съм прав и може и да кача мойте предположения на база Вълнови анализ , в графики .
........Ако ме помоли Реда
Коментар