Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX -Технически анализ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от reda1 Разгледай мнениеТакЪф триЪгълник не се пробива лестно !!!!
Туй червеничкото по средата,някой дърта кака ли е?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от reda1 Разгледай мнениеКурсо е там където требе да бъде!!!
Щом е някъде значи е изгоден и за купувачи
и за продавачи съответното съотношение.
А висок, нисък, твърде много или твърде малко
са определения дето нищо не значат !!!:cуool:
А добрю ютрю.
Това е правилна приказкаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМного е важно обаче за кое място си мислиш!
За мен си требе корекция на злия тренд поне до 1,20 ерията,там къдео са тежките дъна които проби.
Щом е някъде значи е изгоден и за купувачи
и за продавачи съответното съотношение.
А висок, нисък, твърде много или твърде малко
са определения дето нищо не значат !!!
А добрю ютрю.
ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМного е важно обаче за кое място си мислиш!
За мен си требе корекция на злия тренд поне до 1,20 ерията,там къдео са тежките дъна които проби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнениеМалко по малко нещата си идват на мястото!
За мен си требе корекция на злия тренд поне до 1,20 ерията,там къдео са тежките дъна които проби.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от reda1 Разгледай мнениеЩом РЕДА получава похвала значи може да
побликува с желание нова графика.
Доде време на ЗЛИЯТ трендак.
Тука като го гледам уж е на 1,06111.
Та некои да не е съгласен с 1,06111???
Коментар
-
Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнениеМного добре се получава...като по учебник...браво за графиката..
побликува с желание нова графика.
Доде време на ЗЛИЯТ трендак.
Тука като го гледам уж е на 1,06111.
Та некои да не е съгласен с 1,06111???
П>П>Пробиването на подобен ДЪЛГОВЕЧЕН триЪгълник
какви цели може да даде по принцип???Last edited by reda1; 17.11.2015, 17:36.ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)
Коментар
-
Първоначално изпратено от reda1 Разгледай мнениеГрафика озаглевана като ОКОТО на ТИГЪРА !!!
Бальончетата БАБА МЕЦА ги пука-ПУК !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеко каза ко?
Реде-сполай ти.
Пробвай утре пак,виж петък 13-ти е, може пък да вържеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениедерзай,успех
свикна ли в големия L.A?
тенкю френдТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
Коментар