IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX -Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе къде е Stambata 69?Покри се това момче.Напише 2 изречения 2 пъти в годината и ....после -спамиме му темата!Чакаме го като Господ да си каже тежката дума ...аре Stamba 69, ела и кажи къде ще празнуваме Нова Година?

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      А,като види 200 пипа в един ден,а те не са в неговата посока,какво прави реда????
      рестартира демото и почва отначало

Коментар

• Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение
        Аз харесвам Reda 1-той е мой виртуален приятел и се ядосвам , че се бъзикаш с него!Освен това , прави много добри прогнози ....за разлика от теб-не съм видял нито една твоя ?А това , че не винаги познава...ми той , ако всички познавахме, щях да ви пиша от Малдивите, а не от Банско!
        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

А,като види 200 пипа в един ден,а те не са в неговата посока,какво прави реда????
          Амиииии,,,,,
          Не може да види толкоз щото са му взели стопа.
          Не е приятно да ти взимат стоиповете, но си е в нормалностите.
          Важното е накрая на месеца като удариш чертЪта да има
          едни прилични проценти профит.
          ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)

Коментар

• Аз харесвам Reda 1-той е мой виртуален приятел и се ядосвам , че се бъзикаш с него!Освен това , прави много добри прогнози ....за разлика от теб-не съм видял нито една твоя ?А това , че не винаги познава...ми той , ако всички познавахме, щях да ви пиша от Малдивите, а не от Банско!

Коментар

• Първоначално изпратено от reda1 Разгледай мнение
              РЕДА търгува интрадей.
              Като види 25 пипа се РАДва,
              а като види повече подскача на ШЕБЕК !!!
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

...Както и занулени сметки!И аз като Reda 1 /и други колеги/ чакам паритета да дойде, той ....може да посрещнем Новата година на 1.20
                РЕДА търгува интрадей.
                Като види 25 пипа се РАДва,
                а като види повече подскача на ШЕБЕК !!!

Коментар

• ...Както и занулени сметки!И аз като Reda 1 /и други колеги/ чакам паритета да дойде, той ....може да посрещнем Новата година на 1.20

Коментар

• лихвите Движат ИнтерБанк ...толкова колкото и вятъра

Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                    А на къде да ходи?

Ако намаляха лихвите по кредитите - надолу. На депозитите, логично - нагоре...

Екшънът тепърва предстои - подаръци ще има за всички от сърце
                    вчера го написах в пост № 10
                    http://www.investor.bg/news/comments/207062/9/2/

както и тук , във форума , на тази страница , по- надолу !

когато всички мислят Еднакво...реално никой Не Мисли ......../Уолтър Липман/
                    .
                    .
                    .

Коментар

Луда работа при eur/usd!Уж намалиха лихвите по депозитите , а eur полетя нагоре?Някои има ли обяснение?
                      А на къде да ходи?

Ако намаляха лихвите по кредитите - надолу. На депозитите, логично - нагоре...

Екшънът тепърва предстои - подаръци ще има за всички от сърце
                      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Луда работа при eur/usd!Уж намалиха лихвите по депозитите , а eur полетя нагоре?Някои има ли обяснение?

Коментар

• БАБА МЕЦА гепи още едно БАЛЬОНЧЕ !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mollov Разгледай мнение
                            Доста полезно А за цената - и аз мисля, че я отразиха вече с данните за заетостта на трудовия пазар. Наполседък това го изтъкваха като основния и "последен" довод, на който да стъпят за увеличение и данните ги подкрепят.

Но виж за това, че с увеличени от 0,25% може да поеме надолу не се бях замислял. С ангажимент за дългосрочна прогама за увеличение няма да излязат със сигурност.
                            Не забравяй обаче че ЕС работи в обратната посока. Т.е. към поевтиняване на еврото, така че в средносрочен план двете валути имат да ходят в различни посоки. Дори и да се стигне до спадане на долара спрямо основната кошница, еврото също ще спада спрямо нея, така че за сега за мен все още може да се изцежда от евро/долар поне Q3 на 2016 със сигурност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mollov Разгледай мнение
                              Доста полезно А за цената - и аз мисля, че я отразиха вече с данните за заетостта на трудовия пазар. Наполседък това го изтъкваха като основния и "последен" довод, на който да стъпят за увеличение и данните ги подкрепят.

Но виж за това, че с увеличени от 0,25% може да поеме надолу не се бях замислял. С ангажимент за дългосрочна прогама за увеличение няма да излязат със сигурност.
                              еми,лека по лека,сам ще стигнеш до отговора на въпроса си

Успех!
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Може би ще увеличат,въпроса е с колко и за какъв период от време -това е по-важното.Ако качат с 0,25 еднократно-ефекта ще е най-верочтно обратен и долара може да загуби сила.
                                Пазара може да изтълкува по различни начини това покачване.
                                Друг е въпроса,че най вероятно покачването вече е отразено в цената,и отиграно.

И в момента в който покачването стане факт,а участниците се запитат-ок ,а сега на къде

И пазара да хване пътя

Като цяло не е важно дали ще покачат,а с колко и дали еднократно или ще се ангажират с дългосрочна програма.

Те са доста хлъзгави обаче,и най-вероятно ще кажат-ще следим пазара и ако се наложи ще вземем още мерки

Коментар

Working...
                                X