Абе къде е Stambata 69?Покри се това момче.Напише 2 изречения 2 пъти в годината и ....после -спамиме му темата!Чакаме го като Господ да си каже тежката дума ...аре Stamba 69, ела и кажи къде ще празнуваме Нова Година?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX -Технически анализ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеА,като види 200 пипа в един ден,а те не са в неговата посока,какво прави реда????рестартира демото и почва отначало
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеАз харесвам Reda 1-той е мой виртуален приятел и се ядосвам , че се бъзикаш с него!Освен това , прави много добри прогнози ....за разлика от теб-не съм видял нито една твоя ?А това , че не винаги познава...ми той , ако всички познавахме, щях да ви пиша от Малдивите, а не от Банско!Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеА,като види 200 пипа в един ден,а те не са в неговата посока,какво прави реда????
Не може да види толкоз щото са му взели стопа.
Не е приятно да ти взимат стоиповете, но си е в нормалностите.
Важното е накрая на месеца като удариш чертЪта да има
едни прилични проценти профит.
ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)
Коментар
-
Първоначално изпратено от reda1 Разгледай мнениеРЕДА търгува интрадей.
Като види 25 пипа се РАДва,
а като види повече подскача на ШЕБЕК !!!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение...Както и занулени сметки!И аз като Reda 1 /и други колеги/ чакам паритета да дойде, той ....може да посрещнем Новата година на 1.20
Като види 25 пипа се РАДва,
а като види повече подскача на ШЕБЕК !!!
ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)
Коментар
-
лихвите Движат ИнтерБанк ...толкова колкото и вятъра
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеА на къде да ходи?
Ако намаляха лихвите по кредитите - надолу. На депозитите, логично - нагоре...
Екшънът тепърва предстои - подаръци ще има за всички от сърце
http://www.investor.bg/news/comments/207062/9/2/
както и тук , във форума , на тази страница , по- надолу !
когато всички мислят Еднакво...реално никой Не Мисли ......../Уолтър Липман/.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеЛуда работа при eur/usd!Уж намалиха лихвите по депозитите , а eur полетя нагоре?Някои има ли обяснение?
Ако намаляха лихвите по кредитите - надолу. На депозитите, логично - нагоре...
Екшънът тепърва предстои - подаръци ще има за всички от сърцеПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mollov Разгледай мнениеДоста полезноА за цената - и аз мисля, че я отразиха вече с данните за заетостта на трудовия пазар. Наполседък това го изтъкваха като основния и "последен" довод, на който да стъпят за увеличение и данните ги подкрепят.
Но виж за това, че с увеличени от 0,25% може да поеме надолу не се бях замислял. С ангажимент за дългосрочна прогама за увеличение няма да излязат със сигурност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mollov Разгледай мнениеДоста полезноА за цената - и аз мисля, че я отразиха вече с данните за заетостта на трудовия пазар. Наполседък това го изтъкваха като основния и "последен" довод, на който да стъпят за увеличение и данните ги подкрепят.
Но виж за това, че с увеличени от 0,25% може да поеме надолу не се бях замислял. С ангажимент за дългосрочна прогама за увеличение няма да излязат със сигурност.еми,лека по лека,сам ще стигнеш до отговора на въпроса си
Успех!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМоже би ще увеличат,въпроса е с колко и за какъв период от време -това е по-важното.Ако качат с 0,25 еднократно-ефекта ще е най-верочтно обратен и долара може да загуби сила.
Пазара може да изтълкува по различни начини това покачване.
Друг е въпроса,че най вероятно покачването вече е отразено в цената,и отиграно.
И в момента в който покачването стане факт,а участниците се запитат-ок ,а сега на къде
И пазара да хване пътя
Като цяло не е важно дали ще покачат,а с колко и дали еднократно или ще се ангажират с дългосрочна програма.
Те са доста хлъзгави обаче,и най-вероятно ще кажат-ще следим пазара и ако се наложи ще вземем още мерки
Доста полезноА за цената - и аз мисля, че я отразиха вече с данните за заетостта на трудовия пазар. Наполседък това го изтъкваха като основния и "последен" довод, на който да стъпят за увеличение и данните ги подкрепят.
Но виж за това, че с увеличени от 0,25% може да поеме надолу не се бях замислял. С ангажимент за дългосрочна прогама за увеличение няма да излязат със сигурност.
Коментар
Коментар