А дали големите не са започнали да акумулират вероятноста ЕЦБ да започне вдигане на лихвите,ако не тази година то началото на другата.Ако завърши седмицата над тези нива май 1.17-1.18 не ни мърдат.,
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX -Технически анализ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениебрех тия еврейчета ще закарат еврака до свешеното 11111111111111. браво еврейета похвално обичам кат катери еврака ама пак късо . хяхяхяхяххяяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеУважавам техничарите, но хич и не искам да разбирам от анализи...
Преди време написах 3 изречения в темата и ме изтриха..( не било по темата...)
Пак ще напиша.
Тръмп победи с идеята - Америка за американците и над всичко друго !
За да стане това, според мен е нужен слаб долар.
Така че, очаквам маловажни техничарски грешцици на 08, 09, 11, 13 и т.н.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Уважавам техничарите, но хич и не искам да разбирам от анализи...
Преди време написах 3 изречения в темата и ме изтриха..( не било по темата...)
Пак ще напиша.
Тръмп победи с идеята - Америка за американците и над всичко друго !
За да стане това, според мен е нужен слаб долар.
Така че, очаквам маловажни техничарски грешцици на 08, 09, 11, 13 и т.н.
Коментар
-
Да за добро или зло и следващия лимит сел от 0.3 се активирал на 1,0984. Явно Петъчният импулс от по слабите данни в Щатско, комбинирано с
частичните победи от бабата у немско си казват своето. От тук нагоре ако иде само мога да затварям частично на загуба.
Явно както се казва в някои филми , Еврото отаказва да умре.
Но продължавам да вярвам в на Стамбата анализа за силна съпротива от тук до 1,1022.
Коментар
-
Лимитиран сел 0.3 активиран от 1,0947. Продължавам да вярвам в анализа си за рейндж м/у 1,0950 и 1.0720.
Стамба, каза да изчакаме седмичното затваряне за по-голяма яснота в евродолара, ама май не се получи много ясно с това затваряне над 1,0930 и под 1,0950. Посоката нагоре не за пренебрегване все още , съпротивата при гапа също спира развитието за надолу.
Коментар
-
Подкрепям мнението.
С въпросния господин сме водели спорове, но е по-скоро обидно да се спори с човек, който се "оглежда за секси бамки" за "сносен дивидент" . Последната ми препоръка към въпросния беше да спести време като прочете един отчет по-малко и отдели 5 минути за правилното членуване в българския език. Не ме е послушал от това, което виждам.
Помня аз обаче как миналия Януари рева като настъпано коте "Защо, защооо падат секси акцийките". За съжаление всеки, който чете отчети е обречен да побадне в подобна ситуация. Ние сме също. Само, че той трябва да чака следващия отчет, а най-велоятно ще затвори позицията в червено на емоционална основа - нещо, което иначе отричат, защото "само отчетите имат значение". Жалкото в случая е, че доста хора се лъжат по тях. Аз почти не познавам техничар, който да не се е "парил" с фундамент в началото.Last edited by exxs; 13.05.2017, 09:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТо е ясно,че гапа ще се запълни,интересното и важното е до къде ще отиде преди това!
Това е вечният въпрос на хората, които ИНВЕСТИРАТ тук. Отговорът не е лесен и почива на много познания, които не спират да се допълват и усъвършенстват ВЕКОВЕ наред.
императорите наричат тия знания "чертички на децата от деЦката градина", като се блъскат в гърдите - колко отчети четЯЛИ /също от векове!/, преди да си купят 2-3 акции на дадена баМка......, на мен ми е ясно, защо си запълват /губят/ времето тук.
Точно тия знания императорите във форума ненавиждат /а "четенето" на отчети е позьорство на императорите за пред другите/. Защо? Защото нямат необходимата инвеститорска логика, коне с капаци са. "Чертичките" карат колегите да се отдалечават от техните /на "императорите"/ - акции, които - макар и 2-3 броя - ги правели инвеститори за разлика от лошите спекуланти /с други инструменти за инвестиции/...
"Чертичките" /които спрях да чертая, заради императорската злоба/ - са създадени още преди векове, именно от ония, които са "въртяли" търговия, а всичко тук е точно това: логика, търговия, статистика, знания, независимо с какъв инструмент търгуваш: с жито, с произведения на изкуството, с пощенски марки, с монети от благородни метали, с класни вина, с антикварни предмети, с картини, с акции, деривати или с валутни двойки. Някои от тия инструменти за търговия са по-динамични и се променят много по-бързо във времето, което ги прави и по-волатилни. Разбира се, всеки търговец трябва да спазва определени правила и да играе достатъчно безрисково. В противен случай пазара го изхвърля и мястото му заемат други.
В заключение: въпросът, до къде ще отиде преди това дадена валутна двойка /в случая, преди запълването на гапа/ - е въпрос за много пари. Важно е тия пари да пълнят сметката, а не трайно да я напускат. Ясно е, че винаги има и грешки, които - ако са премерени - цена нямат, защото ни отрезвяват и учат.
Продължавайте натам сами /без да се съобразявате със "съветите" на разни самопроизвели се "императори"/, защото вие, а не императорите - сте най-добрите, разбира се, когато разсъждавате трезво и, когато алчността е в поносими за сметките граници! Успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеОставам на мнение /което леко може да бъде опровергано от пазара/, че няма да е лесно да се прецапа съпротивата на гапа.
Коментар
-
Съпротивата на гапа е доста силна. От друга страна потвърждение за силната съпротива дават и други индикатори.
Все пак физиците твърдят, че винаги трябва да отчитаме и земното притегляне... Накрая натежават и мненията на банкерите и политиците.
Оставам на мнение /което леко може да бъде опровергано от пазара/, че няма да е лесно да се прецапа съпротивата на гапа.
Коментар
-
Форексбой, и да ми излезе и да не ми излезе, тарикатлъка в тая работа е да не ти дреме и да знаеш къде да се разкараш от позиция.
Както и писах след 1,1025 е добре да не сме на къси.
Сигурен съм, че ще се мотаем м/у 1.07 мин и 1.095 макс доста време.
За демото кво да ти кажа, от 2007 не съм го пробвал.
Коментар
Коментар