If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да докараме темата ''Валутна търговия - FOREX'' малко по нагоре че някои ора бъркат двете теми .
Има разлика съфорумци между двете теми !!!
И така моля ви НЕ пишете в темата ''Валутна търговия - FOREX -Технически анализ''
ако смятате САМО да коментирате нещо относно Валутната търговия без да е свързано с (ТА) Техническия анализ.
И за тези които се интересуват ,практикуват и търгуват с помоща на Техническия анализ и постват графики с анализи
въз основа на ТА - това е правилната тема за вас - ''Валутна търговия - FOREX -Технически анализ''.
Нека сме на ясно
Благодаря на всички съфорумци предварително .
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Радвам се за теб Баце , някой ден когато му дойде времето ще те поканя в новият ми проект да ги утрояваш , в сметката си пропуснал една запетая да не се нацупил че те корегирам и внимавай под наблюдение си не допускай грешки
Епа ти тоя проект от 3-4 години го дъвчеш...
Не направи ли го ?
Не ебавай се за запетайки , че ако те почна
И..... никой не е безгрешен
Никой !!!
Важното е да грешиш под 30/35 %
Радвам се за теб Баце , някой ден когато му дойде времето ще те поканя в новият ми проект да ги утрояваш , в сметката си пропуснал една запетая да не се нацупил че те корегирам и внимавай под наблюдение си не допускай грешки
Аз отварям по 1% от капитала Баце 200 евро или 2% за теб не знам Баце , годишно съм над 70 от акаунта , ти ги сметни ако имаш един милион дай ще го завъртим и него
хахахахаххахахахахахахахаххахахаха................ .
Дай ми ти 1 милион ......
Твоя ще го дублирам
Неса малко Баце ,това което са ме научили не виждам някой да го прави а виждам измишльотини
E kak ше видиш неща , които не знаеш
Ако можеш да събираш добре до 10 , например ,
ще знаеш ли и ще повярваш ли че 111111111 х 111111111 = 123456789
...... например
Не !
Ти знаеш да събираш до 10
Това - образно казано , да не се засегнеш
Аз отварям по 1% от капитала Баце 200 евро или 2% за теб не знам Баце , годишно съм над 70 от акаунта , ти ги сметни ако имаш един милион дай ще го завъртим и него
Принципно има да има забавяне от дясно на месечна и по правилата може да слезе до 0.95 и би трябвало но това е на думи и правила както го гледам на месечна ако слезе до 1.20 от дам дасе разшири на дясно и да даде хващане за късите , това ще е най вероятният варивт ако Ще е къси .. ако някой вижда нещо друго моля да споделя
Може и да си прав , може да изгради точно там подкрепа вгледай се на месечна. Основната зона около 1.20 е пробита и ако изгради нова подкрепа както от дъното имаме стоп на 1.1560 като нищо да се изстреля на горе , може да направи само тройка и да почне реинч . Основният тренд от къс от 2008 от 1.6036 до 1.0370 е затворен вече ... всичко може , моите позиции са дневни или до два три дена според пазара . Това с трайното гадаене е глупост според правилата на които съм научен
На малко правила са те научили , значи
И хич не ми харесва некой да дава оценки , на нещо което НЕ РАЗБИРА .
На каква база , оценяваш ?
Като мангустите на референдума '' требва ли да има ядрена енергетика''
Абе, он не знае колко уши има по главата......ядрена енергетика.....
Та , Котарче , излек с определенията
Дай си виждането по правилата които са те учили , виж какво пишат и другите и седи се грей ...
Все едно да караш сърф по вълни които не виждаш или да предположиш всичките удари на боксйора срещу теб до края на рунда . Реагира се на момента . Станбата Вуйчо доказаха това наводно .
Може и да си прав , може да изгради точно там подкрепа вгледай се на месечна. Основната зона около 1.20 е пробита и ако изгради нова подкрепа както от дъното имаме стоп на 1.1560 като нищо да се изстреля на горе , може да направи само тройка и да почне реинч . Основният тренд от къс от 2008 от 1.6036 до 1.0370 е затворен вече ... всичко може , моите позиции са дневни или до два три дена според пазара . Това с трайното гадаене е глупост според правилата на които съм научен
Беше качил графика с триъгълник на горе и два варианта за слизане на доло , първият ти беше избързване времево а вторият теоя фантастика ... евентуално да се случи ... казах ти в петък къси но още не се знае дали са трайни , може да има слизане до 1.20 нов връх и реинч .... преведох ти
1.20 иде ли - по скоро без нов връх .....дълго време
Коментар