IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX -Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Да докараме темата ''Валутна търговия - FOREX'' малко по нагоре че някои ора бъркат двете теми .
      Има разлика съфорумци между двете теми !!!
      И така моля ви НЕ пишете в темата ''Валутна търговия - FOREX -Технически анализ''
      ако смятате САМО да коментирате нещо относно Валутната търговия без да е свързано с (ТА) Техническия анализ.
      И за тези които се интересуват ,практикуват и търгуват с помоща на Техническия анализ и постват графики с анализи
      въз основа на ТА - това е правилната тема за вас - ''Валутна търговия - FOREX -Технически анализ''.
      Нека сме на ясно
      Благодаря на всички съфорумци предварително .
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
        Радвам се за теб Баце , някой ден когато му дойде времето ще те поканя в новият ми проект да ги утрояваш , в сметката си пропуснал една запетая да не се нацупил че те корегирам и внимавай под наблюдение си не допускай грешки
        Епа ти тоя проект от 3-4 години го дъвчеш...
        Не направи ли го ?
        Не ебавай се за запетайки , че ако те почна
        И..... никой не е безгрешен
        Никой !!!
        Важното е да грешиш под 30/35 %

Коментар

• Радвам се за теб Баце , някой ден когато му дойде времето ще те поканя в новият ми проект да ги утрояваш , в сметката си пропуснал една запетая да не се нацупил че те корегирам и внимавай под наблюдение си не допускай грешки
          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

Аз отварям по 1% от капитала Баце 200 евро или 2% за теб не знам Баце , годишно съм над 70 от акаунта , ти ги сметни ако имаш един милион дай ще го завъртим и него
            хахахахаххахахахахахахахаххахахаха................ .
            Дай ми ти 1 милион ......
            Твоя ще го дублирам

Коментар

Неса малко Баце ,това което са ме научили не виждам някой да го прави а виждам измишльотини
              E kak ше видиш неща , които не знаеш
              Ако можеш да събираш добре до 10 , например ,
              ще знаеш ли и ще повярваш ли че 111111111 х 111111111 = 123456789
              ...... например
              Не !
              Ти знаеш да събираш до 10
              Това - образно казано , да не се засегнеш

Коментар

• Аз отварям по 1% от капитала Баце 200 евро или 2% за теб не знам Баце , годишно съм над 70 от акаунта , ти ги сметни ако имаш един милион дай ще го завъртим и него

Коментар

• Неса малко Баце ,това което са ме научили не виждам някой да го прави а виждам измишльотини

Коментар

• Принципно има да има забавяне от дясно на месечна и по правилата може да слезе до 0.95 и би трябвало но това е на думи и правила както го гледам на месечна ако слезе до 1.20 от дам дасе разшири на дясно и да даде хващане за късите , това ще е най вероятният варивт ако Ще е къси .. ако някой вижда нещо друго моля да споделя

Коментар

Може и да си прав , може да изгради точно там подкрепа вгледай се на месечна. Основната зона около 1.20 е пробита и ако изгради нова подкрепа както от дъното имаме стоп на 1.1560 като нищо да се изстреля на горе , може да направи само тройка и да почне реинч . Основният тренд от къс от 2008 от 1.6036 до 1.0370 е затворен вече ... всичко може , моите позиции са дневни или до два три дена според пазара . Това с трайното гадаене е глупост според правилата на които съм научен
                      На малко правила са те научили , значи
                      И хич не ми харесва некой да дава оценки , на нещо което НЕ РАЗБИРА .
                      На каква база , оценяваш ?
                      Като мангустите на референдума '' требва ли да има ядрена енергетика''
                      Абе, он не знае колко уши има по главата......ядрена енергетика.....
                      Та , Котарче , излек с определенията
                      Дай си виждането по правилата които са те учили , виж какво пишат и другите и седи се грей ...

Коментар

• Все едно да караш сърф по вълни които не виждаш или да предположиш всичките удари на боксйора срещу теб до края на рунда . Реагира се на момента . Станбата Вуйчо доказаха това наводно .

Коментар

• Може и да си прав , може да изгради точно там подкрепа вгледай се на месечна. Основната зона около 1.20 е пробита и ако изгради нова подкрепа както от дъното имаме стоп на 1.1560 като нищо да се изстреля на горе , може да направи само тройка и да почне реинч . Основният тренд от къс от 2008 от 1.6036 до 1.0370 е затворен вече ... всичко може , моите позиции са дневни или до два три дена според пазара . Това с трайното гадаене е глупост според правилата на които съм научен

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение

1.20 иде ли - по скоро без нов връх .....дълго време
                            Тъкмо щях да го пиша, падане и задържане под 1.22, не виждам нов връх, ама кой да ти каже.

Коментар

Беше качил графика с триъгълник на горе и два варианта за слизане на доло , първият ти беше избързване времево а вторият теоя фантастика ... евентуално да се случи ... казах ти в петък къси но още не се знае дали са трайни , може да има слизане до 1.20 нов връх и реинч .... преведох ти
                              1.20 иде ли - по скоро без нов връх .....дълго време

Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                              На Реда тренд линията вчера наистина отдоло беше неправилна
                              е, това го вижда всеки с 1 година стаж ...
                              но и е без значение ....линииката му

Коментар

• На Реда тренд линията вчера наистина отдоло беше неправилна

Коментар

Working...
                                X