IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX -Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ей пазарЯ пак ми натри носЪ тц..тц.. и аз съм един мушмурок пиша само глупости без да си имам хал хабер що е то форекс...

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
      Нали не очакваш да коментирам позицията ти? Въпреки, че показва визията ти за пазара, тя си е твоята позиция и ти пожелавам успех. Виж, предния пост, който е нещо като анализ, ще коментирам. Но ми трябва малко време.
      и да искаш да я коментираш нямаш базата на която да го направиш.... изглежда лесно ..но то не е само да си бърбориш и после "каквото пазарЯ покаже"... тук се иска позиция със съответния риск.. опсс аз забравих ти си само предсказател

Коментар

Нали не очакваш да коментирам позицията ти? Въпреки, че показва визията ти за пазара, тя си е твоята позиция и ти пожелавам успех. Виж, предния пост, който е нещо като анализ, ще коментирам. Но ми трябва малко време.
        е аре ще те почакам ...не бързам за никъде ...Наясно съм ,че трябва да опънеш чаршафа да видиш кой лъч е най-близо , да погледнеш графиката с колебанията ..да опънеш дъгите , мъри мат схемата да разгледаш и както казва един мой приятел ...последния да затвори вратата...

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
          къс текущо стоп 1.4215...таргет 1.41 към 1.4040....това е което показва пазара ...

Коментар

• дълъг ози текущо..стоп 1.0705...таргет 1.07403 на 5 минутка

на 1 час къс текущо стоп 1.075 таргет 1.0660

Коментар

• къс текущо стоп 1.4215...таргет 1.41 към 1.4040....това е което показва пазара ...

Коментар

Ами дискусията така ще стане по същество. А иначе само си говориш. Аз каквито и аргументи да покажа - ти ще си говориш същото. Дай сега, кажи нещо за възходящата тенденция. Падна 1,4230. Отменяме ли я? Какво ти казва твоят анализ? Ти кажи, после аз ще ти кажа. После пазарът ще ни покаже. Виж колко е лесно? После следващата ситуация. Ти казваш, аз казвам - пазарът ни показва. А то сега как е? Аз казвам, пазарът показва, а ти плямпаш. Да въведем ред, а?
                да естествено , че я отменяме...какво очакваш да ти кажа.....какво ти показа на тебе пазара....Сигурно " ми натри носа" нали .... защото по моя анализ не отиде до 1,4380 налЕ... само при тебе винаги се "познава"...

Освен това аз съм го казал... "интрадневна " подкрепа , което означава ,че има касателство към последното покачване , а не като цяло за факта дали е или не е възходящ тренда.....

но си малък за да ти давам допълнителни неща ... а още по малко къде да влезеш и къде не
                Last edited by йосиф; 21.07.2011, 14:39.

Коментар

• Е'гати ластъка...............

Коментар

• Ами дискусията така ще стане по същество. А иначе само си говориш. Аз каквито и аргументи да покажа - ти ще си говориш същото. Дай сега, кажи нещо за възходящата тенденция. Падна 1,4230. Отменяме ли я? Какво ти казва твоят анализ? Ти кажи, после аз ще ти кажа. После пазарът ще ни покаже. Виж колко е лесно? После следващата ситуация. Ти казваш, аз казвам - пазарът ни показва. А то сега как е? Аз казвам, пазарът показва, а ти плямпаш. Да въведем ред, а?

Коментар

Аз си знам проблема - не мога да ви променя мисленето. Имате си някаква стратегия, изкарвате си някакви печалби, за какво ви е да "четете" пазара? Щом можете. Дерзайте!
                      Последно. По графиките ВИ има това какво се е случило на пазара. По МОИТЕ има това, което ще се случи.
                      е ето бе ...това ти си го писал , не аз ...
                      Искаш да им променяш мисленето...защото ти си мислиш , че САМО твоето е правилното...

А тезата ти ,че мене не ме трият защото модерара ми е братовчед е повече от смешна и лаишка......А като нямаш какво да кажеш почваш старите си ..дай анализ , нищо не си анализирал и т.н. Казах ти НЯМА ДА ТИ ДАМ анализ ... като ти знаеш само твоя си анализ ...глупав и безполезен

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                        Виж сега пич не искам да те убеждавам в нищо ...но ти да твърди ,че анализите на другите не стават ,а твоите са "перфектни" е нещото което ме дразни..А къде си пускам моите анализи и на кого ги давам си е моя работа ....
                        ПИЧ никога не съм твърдял подобно нещо. А и дори да е "прозвучало" така, това НЕ МОЖЕ ДА Е БИЛО ЗА ТВОЙ АНАЛИЗ, зощото в публичното пространства няма такива. Обидени може да са други, а не ти. Този, който непрекъснато твърди, че лъчите на Ганн не стават това си ти. НО НЯМАШ НИЩО НАСРЕЩА което да покажеш. Само плямпаш....

Коментар

• Интрадей подкрепа?!
                          http://img685.imageshack.us/img685/6435/eurusdt.gif

Коментар

Зная, че модераторът ти е братовчед, но това не ти дава право да ме обиждаш. Защото когато аз ти отвърна, моите постове се трият, а твоите не.
                            Дай линк. Къде си го публикувал това? Ако си е само на твоя компютър ползата от него е точно същата. Важно е и времето. Защото сутринта още не беше потвърдена възходящата тенденция. Стана при пробива на 1,4281. А за целите ще видим. Виж там анимираната графика, за целите от моя анализ, още от неделя. Има и критерий, Ти не даваш нищо. Някаква интрадей подкрепа, която вече е отнесе. Нещо друго?
                            Виж сега пич не искам да те убеждавам в нищо ...но ти да твърдиш ,че анализите на другите не стават ,а твоите са "перфектни" е нещото което ме дразни..А къде си пускам моите анализи и на кого ги давам си е моя работа ....
                            Last edited by йосиф; 21.07.2011, 13:47.

Коментар

• Зная, че модераторът ти е братовчед, но това не ти дава право да ме обиждаш. Защото когато аз ти отвърна, моите постове се трият, а твоите не.
                              Дай линк. Къде си го публикувал това? Ако си е само на твоя компютър ползата от него е точно същата. Важно е и времето. Защото сутринта още не беше потвърдена възходящата тенденция. Стана при пробива на 1,4281. А за целите ще видим. Виж там анимираната графика, за целите от моя анализ, още от неделя. Има и критерий, Ти не даваш нищо. Някаква интрадей подкрепа, която вече е отнесе. Нещо друго?

Коментар

Добре. Колкото и да търсих ТВОЯ анализ, не можах да го намеря. Така, че ползата от теб е точно същата. НО ТИ СИ ПОБЕДИТЕЛ!
                                Възходящата тенденция е напълно актуална с текуща цел в 1.4380. Отговорна интрадневна подкрепа е 1.4230
                                .

ето го сутрешния ми анализ... ама ти едва ли ще схванеш за какво говоря....
                                Last edited by X_Y; 21.07.2011, 14:06.

Коментар

Working...
                                X