Добре! Второто движение изпълни минималните изисквания като вземаме и компенсацията на цената. Но ако то е същото както в "оригиналното" движение, а компенсацията е изцяло за сметка на третото движение. Къде би бил върха на покачването, ако то е точно толкова, колкото в движението от 1,3509 до 1,3743. Разликата е 234 пипа и като ги прибавим към 1,4229 получаваме 1,4463.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX -Технически анализ
Collapse
X
-
30.07.2011, 13:22
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеВиж сега, Йосифе!
Човек започне да говори нормално с теб и ти си включваш записа. Успокй се! Изпий си зеления чай както казва Манчо. Роси ти каза, това е тема за ТА. Позициите са в другата тема. Там отиди и питай, може да има желаещи да се състезават с теб. Това пък за какво ти е? Но ти си знаеш.
Тук се пишат анализи на форекс пазара. Ако имаш такъв дай го. Ако не, можеш спокойно да продължиш да си плямпаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеНещо няма дискусия. Не се плашете от еврейския магьосник. Той няма сили да достигне до нас.
В нашата приказка стигаме до един такъв момент.
когато цената преди да стигне до целта 1х2 от 1,4939 (вижда се горе в дясно) се връща за подкрепа. Чакай, че то тръгна и да пробива. Предполагам, че подкрепата може да издържи. Това трябва ли да ни говори нещо?
Съществъваше сценарий направо да отиде до 1х2 и после да се връща за подкрепа. Тогава може да очакваме едно. А сега друго ли е?
Коментар
-
Нещо няма дискусия. Не се плашете от еврейския магьосник. Той няма сили да достигне до нас.
В нашата приказка стигаме до един такъв момент.
http://img215.imageshack.us/img215/3872/eurusdc.gif
когато цената преди да стигне до целта 1х2 от 1,4939 (вижда се горе в дясно) се връща за подкрепа. Чакай, че то тръгна и да пробива. Предполагам, че подкрепата може да издържи. Това трябва ли да ни говори нещо?
Съществъваше сценарий направо да отиде до 1х2 и после да се връща за подкрепа. Тогава може да очакваме едно. А сега друго ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеНищо не ми се обсъжда с теб. Още повече трети човек. Въпросът ми е повече към Рукито, отколкото към другите. Но не е към теб.
да беше го задал ..РУКИ ТЕЗИ ЧЕРТИ ЛИ ТИ ПОМОГНАХА ДА ВЛЕЗЕШ В ПОЗИЦИЯ ...сигурен съм че Рукито би ти отговорил ..ДА ГоДим...много ти благодаря ,че те има.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеЕто го сигналният бар на М5 за входа на Рукито.
Въпросът на разказвачът на приказки е: пречат или помагат чертите?
Нали не си мислиш ,че на чертежа на Рукито е имало начертана тази жълта черта , по която той е влязал в позиция... че даже го кръсти вече - "сигналния бар на Рукито ".... а ти за секунда замислял ли си се ,че Рукито ползва линейни графики ... и кой ще е тогава сигналния бар .. и втори въпрос - ти като я развяваш тази 5 мин . графика от 1 седмица и се фукаш ,че постоянно виждаш в бъдещето КАК НЕ ГОВИДЯ ТОЗИ СИГНАЛЕН БАР , а го откри един час след като Рукито вече е забравил за тази позиция.......
Коментар
-
Ето го сигналният бар на М5 за входа на Рукито.
http://img705.imageshack.us/img705/1470/eurusdo.gif
Въпросът на разказвачът на приказки е: пречат или помагат чертите?
Коментар
-
В другата тема моят приятел не допуска разказвачи на приказки. Не виждам само по какво той се различава от разкавач на приказки. Но сигурно има някаква разлика, щом твърди.
Та от разказвача на приказки: биковете успяха да пробият още лъчи от ветрилото на мечките. Но на пътя нa цената се появи първата вече достигната цел - лъч 1х2 от 1,4939 (означен е с 1,4456). Както си спомняме целта на биковете е да качат цената над този лъч, после и над лъча, който беше втора цел за да си разчистват пътя към третата. Но какво ли ще кажат мечките за това? Според мен ще дадат яростна съпротива. Да видим ще има ли война и как ще завърши.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеАми изпий си хапчетата приятелю. Ако скоро нямаш подобрения потърси медицинска помощ. Това е съветът ми!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеТи слушай по-долу "балалайката" какво свири и не ме занимавай с возни.
Коментар
-
Почвам да си мисля, че моят приятел е разбрал поуката от приказката. Защото всяка приказка си има и поука, нали така?
Ето ситуацията. Биковете се възползваха от подкрепата на долната черта и атакуваха горната. Обаче там - война. Мечките бързо ги прогониха и нямат намерение да се дадат без бой.
http://img269.imageshack.us/img269/6435/eurusdt.gif
Ако минем на графиката на колебанията. 1,4229 стана локално дъно, както бяхме предположили и от него утре ще строя ново бичо ветрило. Движението от 1,4229 до 1,4423 е 194 пипа за 2 дни. Бяха ни нужни 189 пипа за два дни. Как ще стане обръщането за трета част на "оригиналното" движение все още нямам представа... И дали ще стане? Ако и когато стане ще смятаме отново.
Коментар
Коментар