If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стамба привет!
Доколкото съм запознат, фигурата глава с рамене пропада не при пробива на вратната линия а при пробива върха(дъното) при рамото.. така ,че мисля че тази глава не е още пропаднала.
Но виж как на дневна се формора една нова от по голям мащаб. Вдигни червената линийка на последният връх и ще я видиш.
Дай мнение моля, че с чертането по графиките съм малко на ти.
На седмична графика също се вижда заформянето на глава в момента се заформя второто рамо
Пробие ли чертата чакам едни 1000 пипона суркане
Стамба привет!
Доколкото съм запознат, фигурата глава с рамене пропада не при пробива на вратната линия а при пробива върха(дъното) при рамото.. така ,че мисля че тази глава не е още пропаднала.
Но виж как на дневна се формора една нова от по голям мащаб. Вдигни червената линийка на последният връх и ще я видиш.
Дай мнение моля, че с чертането по графиките съм малко на ти.
Привет Стамба,
този срив при златото няма ли да повлияе и при EUR/USD, технически как стоят нещата според теб?
Не е правилно да се прогнозира EUR/USD
според цената на златото - доказателството
е като погледнеш графиките за последните 10 години
Технически от 3710 до 2747 броя петица за първа голяма
След а-в-с за втора голяма
очаквам да започне трета голяма
от около 3256 ,която
задължително ще пробие 1875 и най вероятно
ще завърши около 1209
успехи
Стамбе според теб това ли беше финалния връх или ще качи още един път преди окончателно да падне
засега таргета , който бях дал на 17.12.2012, 18:56
3709 е достигнат буквално с точност до пипс ,но все още
не съм видял трендобръщаща формация
така че по скоро си прав че трябва да се изчака
преди да се отворят къси позиции
успехи
Синята траектория на месечната графика я очакваш от 3266 или очакваш първо да се изпълни синята траектория от дневната графика, която беше пуснал миналата седмица (3739)?
Колега 3266 на месечната графика от последния ми пост
е цената в момента когато съм направил print screen
Да - очаквам синята траектория ,която съм дал
на дневната графика на поста ми от 04.01.2013, 08:46
успех
Трябва разлика ний да правим чартпатернс и елиътуейвпатернс . Само някоя и друг идея аз да дам. Чарта гледайки може той всичко да бъде и триъгълници елиътски и чартпатерн
joda ТАТОвото туй чартпатерн да не идва от ЧАТ-ПАТ нещо бря ?
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Здраве Вам, Джедаи и Падуани стотици йощ години. Трябва разлика ний да правим чартпатернс и елиътуейвпатернс . Само някоя и друг идея аз да дам. Чарта гледайки може той всичко да бъде и триъгълници елиътски и чартпатерн някакъв и флаг на бик , а може и слизане под дъното да видим -до долната част на канала...
Едно не ми се връзва при елиъттриънгалес-вълната В видимо АВС не е ...Ако се поровим може и да я направим , но това е друго
Коментар