ДА ВИДИМ ДАЛИ НА РЕДКО ЗЛАТНОТО ЯЙЦЕ 1,06666666 ЩЕ СПРЕ ЕВРАКА
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX -Технически анализ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
Ако имам две валути, примерно турска лира и долар и в долари непрекъснато се намаля лихвата а в турската лира непрекъснато лихвата расте, как би го изтълкувал това? А в коя от двете валути би предпочел да си държиш парите? Същото е и с долара и еврото, само че разликите са доста по-малки.
До преди няколко месеца само като наближеше сбирка на ФЕД и се споменеше повишение с 0.25% долара скачаше с по няколко стотинки още преди да се е случило
Сега лихвата падна и вместо долара да падне - Долара отбеляза най силното си повишение сигурно от поне няколко години
Та това обратно движение трябва да си има някакво обяснение - Примера ти с лирата за мен не е релевантен
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнениеДайте някаква обосновка, защо след пад на лихвите с 1% вместо долара да падне с 10ст той се качи с толкова?
Разпродават евра и паунди та да си спасяват репата ли?
Коментар
-
„Големият конфликт между САЩ и Китай беше на 16 февруари 2020г., когато китайците отказаха да предоставят реални стоки, които съществуват в реалния свят, срещу доларите, които печата Федералния резерв на САЩ. Китайците поискаха да им се плаща с реални вещи и реални стоки. При което, разбирате, че цялата предишна схема, която работеше, се срути“
А долара го помпат повече месец...За да изглеждат индексите красиви и умни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеМомчета, технически как го виждате долара спрямо еврото в тази коронясала обстановка? 1.20 види ли се на хоризонта?
Влезнах му още на 1.0850 , след седмичния пин . И даже го обявих .
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
ЕUR....- започва растящ тренд.......................
Коментар
-
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
Да, из тукашните форуми е така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Други индивиди преди време обаче, му убиха ентусиазма на човека да пуска анализи.
Според мен до няколко седмици ще имаме ново дъно при еврото и от там ще мислим колко път има нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
Леко напомняне за обещаният анализ....
Някой хора чакат коментарите ти с нетърпение.
Според мен до няколко седмици ще имаме ново дъно при еврото и от там ще мислим колко път има нагоре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от stamba69 Разгледай мнениеЗдравейте колеги
За последните почти шест месеца от последният ми анализ няма значителни промени в моите очаквания.
До две-три седмици ще постна нов подробен анализ на най-важните времеви периоди.
Успехи!
Леко напомняне за обещаният анализ....
Някой хора чакат коментарите ти с нетърпение.
Коментар
Коментар